Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 10 Kwi 2007, 21:48 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 0
Society: Solaris
Nick w grze: Jason "Jamal" Travellian
No to ja się pochwalę osiągnięciem sprzed kilku dni. Co prawda bez spiralki, fanfar i innych, ale zawsze :)
Otóż kilka nocy temu rzucam sobie sejsmiczną bombę i widzę, że coś jest, ale jak to często miewam UNKNOWN i UNESTIMATED. Idę do roda i ssę, ssę, ssę..... i tak udało mi się wyssać Zinc Stone za 49PEDów.
Nie jest to co prawda "global" z opisem, ale zawsze coś:)
Śmieszna i całkiem miła niespodzianka. Oczywiście, na co poszła kasa z niego? Na bomby i drille :P

Tylko jak sobie pomyślę, jak niewiele brakowało..... hagr

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Kwi 2007, 10:08 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Sobota 14.IV

Ranna wyprawa łowiecka nazwana PORAŃCEM.
Biedny był ten Atrax, oj biedny, kiedy rzucił się na nas z kłami. Posłalismy mu kilka serii z karabinów. Padł. Ale zachował resztki przyzwoitości i podzielił się z nami 52pedami :P
Na trzech to nie fortuna, ale mi się podobało.
Potem jeszcze jeden był na ambu, ale mi się wylądowało w revivalu więc gów... eee... nic z tego.... Bo nawet dungu z tego nie mam, to o gównie nie mam co pisać :P

Niedziela 15.IV

Wieczorna wyprawa na..... właściwie ciężko określić. Miały byc Faucervixy, ale coś je wywiało (w końcy wiatr silny, a one żaglowate), no to stanęło na atraxach (wspomnienia z soboty wzięły górę....).
Jednak Atraxów też było jak na lekarstwo. Za to trafiło się kilka dronów. Jak się trafiło, to poszliśmy zobaczyć, czy więcej ich gdzieś nie ma. No i były. Raz po raz jakiś "no loot" aż tu nagle spiraka na 51 pedów. Po chwili druga na 53 pedy. Wszystko w ammo i olejkach.
Team bije koleją konserwę turystyczną, a tu mnie coś od tylca zachodzi, to się odwracam i walę do niego. Dronik pada i spiralka :) MK II tt=63.57
Od wczoraj pałam miłością do puszek. Nie ważne co w środku, piwo, konserwa turystyczna, kocie jedzenie czy dron. Rozwalam wszystko, może kolejny global się trafi :P

Cóż.... biorąc pod uwagę to, że w weekend zasadniczo nie było mnie w domu i chwilę tylko gry było przed wyjazdem i po powrocie, to zaliczam ten weekend do udanych :)
5 globali to o 2 więcej niż do tej pory moja postać zaliczyła :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Kwi 2007, 15:07 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Jason Travelian napisał(a):
Od wczoraj pałam miłością do puszek. Nie ważne co w środku, piwo, konserwa turystyczna, kocie jedzenie czy dron.

:D
Rozwalam wszystko, może kolejny global się trafi :P

Slyszalam ze ktos ostatnio zaliczyl globa z Paprykarza Szczecinskiego :D

Gratki, screenow niet? ;) Full wersje frapsa sobie zainstaluj, bedziesz miala niezla pamiatke.. globale fajnie sie oglada po jakims czasie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Kwi 2007, 15:23 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Nick w grze: Hawkwood
Jason, to był Świtaniec... W sobotę...
Polowanie wczoraj było zdecydowanie udane, wczoraj tylko co jakiś czas szybki teleporcik po ammo i spowrotem i łacznie kilka ładnych godzin posiedzieliśmy w towarzystwie dronów. Opłaciło się. Mnie co prawda żedan nic ciekawego nie rzucił, może żarły mnie atraxy w skokach do teleportu, ale było bardzo fajnie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 16 Kwi 2007, 20:08 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Tak bez obrazków? To ja Ci podrzucę :)

ImageImage

Sympatyczny spacerek, ale kaca miałem niestety.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 23:54 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
I jeszcze:

Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 01:18 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Dzięki Abyss!
Z tego drugiego globala ze Świtańca to akurat nic mi się nie dostało :( drań Ambu mnie przeniósł na łono Abrahama zanim jakiekolwiek obrażenia dostał..... spiralka mnie zastała podczas fapowania się obok outpostu i kiedy czekałam aż Koyumi się pojawi w revivalu :P

A ten z dziś, z "Na ryby by się szło" wymaga dopowiedzenia.
Atrax to nie ryba w końcu, ale jak śpiewali Starsi Panowie: "Na ryby, na grzyby, na lwyby". No i Atrax to taka lwyba :P
W każdym razie było bardzo miło, szkoda że tak rzadko ładnie rzucają....

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 12:18 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Gratki ;) W sumie nie rozumiem jak mozna polowac w takim ustawieniu teamu... Jak wypadnie uber item to co zrobicie? Ten co zlootuje to jego, a reszta chodz bila z nim nul? Heh wole sam huncic niz z takim niesprawiedliwym podzialem ;) No ale wasza decyzja.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 13:15 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Przepraszam Cię bardzo, ale nie wiesz nic o naszych podziałach lootu.

Ponieważ trzeba jakoś się podzielić po ubiciu zwierza, to ustawiamy zazwyczaj albo podział wedle obrażeń, albo looter takes all.
Potem albo zostajemy przy podziale wedle obrażeń (jeśli nie ma itemów), albo podział wedle obrażeń gdzie itemy na sprzedaż i zysk po równo.
Jeśli mamy globala na innych rzeczach, to też się dzielimy. Albo po równo, albo nie (wtedy więcej dostaje ten, kto ma mocniejszą broń np. plazmę).
Jeśli gramy na looter takes all, to potem dzielimy się równo pedami ze sprzedaży lootów. Jeśli ktoś chce jakiś item, to się dogadujemy.

Jakoś wszyscy są szczęśliwi :) a polowanie w teamie to więcej przyjemności niż samotne bieganie z gnatem w łapce. Mnie "samotność w sieci" jakoś nie pociąga i jak chcę samemu strzelać, to sobie Half-Life włączę albo książę poczytam :P
Szczególnie miło się poluje z możliwością rozmów głosowych... może spróbujesz to się przekonasz :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 13:34 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
No chyba ze tak ;) Nie jestem jasnowidzem, interpertowlem skreeny. Co do teamowych huntów, to polowalem tak przez rok i teraz dla odmiany poluje samotnie, ale pomalu mi sie nudzi wiec znowu zaczne grupowa masakre :)

pzdr.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 15:20 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Morti, nie ma sprawiedliwszego podziału, niż ten, który stosujemy. A już napewno mniej upierdliwego.
Polujemy razem z Jasonem od roku. Do niedawna nie braliśmy udziału w żadnych większych polowaniach z kimkolwiek i raczej też nikogo nie przyłączaliśmy do naszego zespołu. Każde z nas ma swój osobny storage i własne zasoby, ale loot zawsze dzieliliśmy po równo (co więcej, nawet globale, które wypadły nie w teamie). Jako, że gramy razem od ładnych paru lat we wszelkie gry online, a podczas grania w Entropię dzieli nas mniej więcej metr :) nie mieliśmy nigdy najmniejszych problemów z podziałem. Wspieramy się posiadanym sprzętem, czasem finansowo, jeśli zachodzi taka konieczność. Podczas ostatniego polowania z Abyssem wypadł jeden global, zawierający z najcenniejszych rzeczy armsy gremlin F. Padła decyzja, żeby go sprzedać. Ja bardzo lubię gremlina, więc zdecydowałem, że zacznę znów sobie kompletować ten pancerz (miałem kiedyś, ale sprzedałem). W związku z czym współgracze uzyskali swój udział w pedach. Prawdopodobnie dokładnie tak samo byłoby z każdym innym przedmiotem, jaki by wypadł. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, mógłby go zatrzymać. Wszelkie pozostałe duperele zostały albo podzielone po równo, albo sprzedane i podzieliliśmy pedy. Co więcej, polowaliśmy na plazmę, na której zależało Abyssowi. Nie powiem, że mnie by plazma się nie przydała, ale zapewniam Cię, że bez zmrużenia oka dostałby ją Abyss i jeśli chodzi o mnie, bez spłacania czegokolwiek. Pedy rzecz ulotna :), raz się ma więcej, raz mniej. I moim zdaniem ludzie są warci więcej niż jakaś wirtualna gotówka. Wielu graczy traktuje Entropię zupełnie inaczej, zdaję sobie sprawę i nie narzekam, są traktowani przeze mnie tak, jak ja przez nich i wszyscy są zadowoleni. Mam na FL ileś osób, które są po prostu odbiorcami towarów, które zdobywam, aczkolwiek utrzymuję z nimi przyjacielskie stosunki z wrodzonej życzliwości, nie z wyrachowania. Natomiast są pewne osoby, takie jak Abyss, z którymi relacji nie opieram i nie będę opierał na wymianie towarowo pieniężnej. Zdarzają się też pewne osoby, które "mają swoją cenę", jak na przykład pewnien newbie, Szwed, któremu pomagaliśmy się dostać do Argus, który zataił przy podziale lootu 2 kawałki gazzurdytu, a któremu z dobrego serca zaproponowaliśmy udział w lootach. Pewnie i tak by je dostał na dobry początek, ale wolał nie ryzykować tych kilku peców. Swoją drogą tanio się cenił... W każdym razie TP run się nie powiódł, mieliśmy trochę mało amunicji na drony po drodze, ale gostkowi już więcej w niczym nie pomogliśmy. Jak taki obrotny finansowo, to niech radzi sobie sam... Takich osób niestety jest sporo, dlatego staramy się unikać dołączania do teamu przypadkowych osób. Co przy naszej uczciwości jest chyba jedynym sposobem na zapobieżenie tego typu przypadkom.
Tak naprawdę, żeby uzyskać spawiedliwy podział, musiałbyś złożyć drużynę z taką samą ilością ammo, takimi samymi armorami, taką samą bronią, takimi samymi skillami i w dodatku dobrze zorganizowaną, tłukącą wspólnie jednego moba. To jest możliwe jeśli masz dwie osoby w teamie, w dodatku siedzące metr od siebie czy komunikujące się nieustannie głosowo (teamspeak jest taki sobie jeśli chodzi o spełnianie roli komunikatora podczas polowania), ale już większą drużynę tego typu byłoby bardzo trudno zrobić. Dlatego osobiście wolę polować z osobami, które znam i nie korzystać przy podziale lootów z ustawień systemu, a ze zdrowego rozsądku. A jak wypadnie uber item (w co wątpię), to się generalnie sprzeda i podzieli cash.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 17:44 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
wiesz co nuadu, chcialbym zeby kazdy kogo spotkam byl taki jak ty :P
niestety spotkalem pare osob podobnych do tego newbie Szweda, tylko one wziely troche wiecej niz 2 szt. gazzu :p nie zrazam sie tym ze po pozyczeniu pewnego itemu 2 tygodnie pozniej dowiedzialem sie ze gosc sprzedal ten item (oddal przynajmniej kase- moze nie rowna wartosci itemu ale oddal :) ) ...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 18:14 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Uu komu ty pozyczasz :(

Co do podzialu, to imho najlepszy sposob to branie takiej samej ilosci ammo + takiej samej broni, i kazdy wali do konca ammo :) A potem caly loot na pol..
Tak polowalam zwykle np z Dzordzem :D (Niestety mi zawsze zostaje na koncu huntu jakies 20 ped wiecej i musze sama dostrzeliwac roofl)

Ach,i oczywiscie graty smoko-fanko ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 18:33 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Nick w grze: Furion Fox PL
no widzisz elka, jak ktos ma miekkie serce to musi miec twarda dupe ;P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Maj 2007, 02:53 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Ostatnich kilka dni spędzonych w przemiłym towarzystwie Ambu przyniosło jeszcze kilka globali (coś koło 5 czy 6). Hunt w teamie to miła rzecz, ale plazma którą mają moi przyjaciele (mam nadzieję, że mogę tak ich nazywać) powoduje, że podział zazwyczaj nie jest zbyt równy.... coż, jak się ma niskie skille to dostaje się mniejsze części tortu :)

Tak czy siak, 1 maja (bądź też w zależności od kalendarza dnia Gimel, czyli 13 miesiąca Iyyar roku 5767), w dzień pracy zamiast na pochód (nie odbywają się w środku nocy przecież) ruszyłam sobie na mining. Dość leniwie przemiarzając trasę z TP do "naszego nowego łowiska" gdzie piękne looty są rzucałam bomby raz tu, raz tam.
Nagle, (w miejscu gdzie na zdrowy rozsądek nic nie może być pod ziemią) wyskoczyła mi spiralka. Moje zaspane oczy odnotowały to a mózg zdziwił się: "skill mi skoczył? to dlaczego nie jest zielono". I dopiero jak uszy usłyszały "gratuluję" to do mnie dotarło. Zaspane oczy powoli przeszły na shoutboxa i przeczytały że Jason Jamal Travellian znalazł złoże Lysterium o wartości 127 ped :)

Ach, lubię tę melodyjkę i oklaski. Kiedy tak w nocy mi to gra od razu się budzę :P

ps.
Kto wie wedlug jakich kalendarzy podane są daty (Nuadu, wiem że wiesz więc daj szasnę innym)?
Nagrodą niech będzie satysfakcja :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Maj 2007, 11:19 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
Nagle, (w miejscu gdzie na zdrowy rozsądek nic nie może być pod ziemią) wyskoczyła mi spiralka.

W tym miejscu zaśmiałem się obleśnie :)
Moje zaspane oczy odnotowały to a mózg zdziwił się: "skill mi skoczył? to dlaczego nie jest zielono". I dopiero jak uszy usłyszały "gratuluję" to do mnie dotarło. Zaspane oczy powoli przeszły na shoutboxa i przeczytały że Jason Jamal Travellian znalazł złoże Lysterium o wartości 127 ped :)

Gratki
Kto wie wedlug jakich kalendarzy podane są daty (Nuadu, wiem że wiesz więc daj szasnę innym)?
Nagrodą niech będzie satysfakcja :P

Proste- Hebrajski (choć moje przypuszczenia zweryfikowałem z googlem:) ).
DODANE:
A cod dokładnie znaczy wyrażenie "dnia Gimel, czyli 13 miesiąca Iyyar roku 5767", chodzi mi o to przed przecinkiem głównie, Gimel z tego co sprawdziłem to literka (odpowiednik gamma), ale nie wiem jaki ma związek z kalendarzem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Maj 2007, 17:41 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Gratuluję poprawnej odpowiedzi!!!! Teraz powinien by dzwięk globala albo nawet HoFa.

Dzień GIMEL jest ok, już tłumaczę.
Jest litera Gimel (czytana jak łacińskie G). Dni tygodnia poczynając od naszej niedzieli (bo na szabasie czyli sobocie kończy się tydzień, a niedziela to pierwszy dzień) liczy się cyframi. W Hebrajskim cyfry to litery. Alef to 1, Bet to 2 itd. Gimel to trzecia litera czyli oznacza trzeci dzień tygodnia, a nim jak łatwo już obliczyc jest wtorek :)
Żeby bylo śmieszniej, to dzień nie kończy sie o północy, tylko o zachodzie słońca :)

Przy okazji powiem, że napisanie pytania przyszło mi do głowy ponieważ mam wstawioną do windowsa nakładkę języka hebrajskiego i w nim tez mam kalendarz.
Tyle zagadki :)

Dzięki za gratulacje, a spiralka była celowa :P

ps.
Nuadu, daj screena!!!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Maj 2007, 11:26 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Na screenie jest tylko global chat z Twoim sukcesem, nie ma nawet spiralki (bo już wypadła). Większy byłby sens samieścić okienko zapełnione lysterium, ale takiego screena nie mam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Maj 2007, 13:59 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Ach, no dobrze, nie jest to może global ani HoF, ale pochwalić się chcę mimo wszystko....
Bez większej nadziei zalogowam się i nabywszy kilka drilli i bomb ruszyłam przed siebie. Pierwszy drill poszedl w glebę i bęc - Alice wielkości XII :) mrrrrrrry jakoś ochota do grania wraca po takich wydarzeniach. Bo ostatnio musiałam wyprzedać Storage żeby mnie było stać na ammo czy bomby.....
Czyżby szczęście wracało?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Maj 2007, 21:03 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
No i mialam rację :) Szczęście do mnie wróciło!
71 ped na cumbrizie, zloże wielkości XIII :D
Ta-tarra-ta-tta-ta :)

Chyba zainstaluję Frapsa... mam nadzieję, że on nie przynosi pecha :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Maj 2007, 11:13 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
I znowu spiralka. No ale to nie problem jak masz ten...noo.....excavator :)

GRATZ

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Maj 2007, 11:54 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Lol, to była spiralka z zaskoczenia!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Maj 2007, 13:14 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
To i jeszcze coś :)
Woczraj, to znaczy w nocy z 6-7 maja poszliśmy na socowe polowanie w 3 osoby.
Piękne looty były od początku. I nagle BACH Maffoid Worrior rzucil 101 ped.... Z tego nie mam screena (może Nuadu ma), ale mam screen ze sprzedaży lootu.
[img=http://img353.imageshack.us/img353/7498/entropia200705070229108sb7.th.jpg]
Potem nam się nieco drużyna rozproszyła, ale looty też były zasne....
Dotarliśmy do krainy Armaxów... tam udało mi się odkryć złoże oleju i kiedy w najlepsze trwało jego wydobycie zaatakowałą mnie Armax Cow Young. No to dostałą za swoje. Ponieważ Armaxy NIGDY mi NIC nierzucają to dodałam złośliwie "Globala mi daj, świnio jedna" i jakieś było me zdziwienie gdy pojawiły się gwiazdki i fanfary!!!! Zastanawiałam się nawet kto z drużyny tego globala zgarnął i zaczynałam żałować, że mnie tam nie było a tu patrzę na shoutbox i widzę, że to ja...... Mój pierwszy global z polowania bez pomocy innych :D

Ostatnio edytowany przez Jason Travelian, 07 Maj 2007, 13:21, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Maj 2007, 13:16 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
[img=http://img357.imageshack.us/img357/4114/entropia200705070414090vm6.th.jpg]
A oto i screen globala :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Maj 2007, 13:38 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
:D :D Graty ;)
Widzisz..spiralka nie boli ^^

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 07 Maj 2007, 13:48 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Global Jasona był później. Mnie się zmarło było z powodu sweatowania armaxa bulla olda, bo wcześniej wyszło ammo i zostało tylko popełnić samobójstwo. Bull old nie pobiegł na szczęscie do Jasona, ale armax cow young się przypałętała. No i obudziłem się w revivalu ze złotą spiralką. Ale screen tego globala już jest wyżej.
Wcześniej natomiast był global z Maffoida Warriora. Screen z tego globala zamieszczam poniżej:
[img=http://img367.imageshack.us/img367/9554/entropia200705070112459ag9.th.jpg]

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 08 Maj 2007, 22:03 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
W nocy 7-8 znów wybraliśmy się na polowanie sociem i po niezbyt długiej chwili dotarliśmy do "Lasu Dronów". Biliśmy się z nimi przez chwilę, aż ogarnęło mnie przeczucie podczas bicia 02 i rzekłam (do Nuadu przy komputerze obok):
- Oj, czuję coś globala...
Dron padł i rozległ się błogi dzwięk :)
128 ped w tym chip leczący :P hi hi hi
Screen później się znajdzie....

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Lip 2007, 13:46 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Idę ja sobie niewinnie i rzucam te małe, czerwone wybuchające ślicznotki i same NRF mi wyskakują.... myślę sobie już - czas wracać - ale okolica taka ładna, że lezę dalej. Nagle klick, rzucam maleństwo, pik pik pik BUUUUUM i....

... lag... przybliżyło mi postać i zobaczyłam jakieś gwiazdki. Myślę więc - skill. Ale gwiazdki nie ma w rogu shoutboxa. Dziwne - myślę. Po chwili dotarło do mnie, że jakieś trąbki było słychać. Lookam więc na findera i widzę size UNKNOWN. No to klikam ja karteluszkę i prawie z krzesła spadam widząc size XVI.

Czytam shoutbox a tam stoi - Jason Jamal Travellian has find a deposit (Belkar Stone) with value of 239ped!

Szczęka mi opała, bo poprzedniego globa miałam ponad miesiąc temu :) I muszę przyznać, że kocham mieć obciążoną postać która ledwie nogami porusza ;P
Mój podpis zatem mówi całą prawdę :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Lip 2007, 07:41 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Gratulacje !

Bardzo ladny globas :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Lip 2007, 10:05 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
W końcu (po raz pierwszy w życiu) stać mnie na bieganie z bombami za 100pedów :) Kupiłam więc i ruszyłam w świat. A kiedy prawie wszystko wywaliłam pokzało mi się na finderze, że odbieram jakiś dziwny sygnał
Pierwszy spacecraft :D tylko tak mnie to ucieszyło, że zapomniałam zrobić screena :shock: hi hi hi
Niestety same kabelki, bez beacona ale i tak cieszyłam się jak dziecko.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Lip 2007, 10:19 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Gratki, gratki.
Wygląda na to, że nawala ci system robienia screenshotów :)
Są takie programy które robią screeny automatycznie, bez potrzeby pamiętania o naciśnięciu klawisza.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Wrz 2007, 13:59 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Miesiac odwyku dal dobre wyniki. Nie mam na mysli nieprzespanych nocy na glodzie, ataków śmiechu na widok sklepu GLOBAL czy brania wróbli za gibniby.

Wchodzę ja sobie, rzucam bombek kilka i co widze?

Image

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Wrz 2007, 14:18 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
czy brania wróbli za gibniby.

:o :lol: tez to mam! (a dokladnie to jak widze ptaki podrywajace sie do lotu,mam wrazenie ze znlazlam owoce..)

Graty :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Wrz 2007, 15:41 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Nick w grze: Andrew Naturek Naturat
Nie no... ja sie teraz opuscilem w grze i trafisz towera szybciej odemnie jak po przerwie dopadniesz kompa ;) Kiedy wracasz ? Skoczymy o 4 rano na krewety :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Wrz 2007, 01:27 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Ja juz jestem :)
Tylko gram w dziwnych godzinach, bo mam inne rzeczy tez na glowie (choc ciezko w to uwierzyc).

Elanor, wroble to jeszcze nic.... najgorsze to jak zobaczylam na wystawie sklepu dla motocyklistow bialy kask to az mi serce do gardla podeszlo, ze to Angel :shock:

Uzaleznienie i tyle :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Wrz 2007, 12:08 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Ach, jak to milo biec sobie niewinnie rzucając drille i trafic 120ped garcenu :)
Taki mily prezent na sobotni wieczór

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Wrz 2007, 10:50 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Image

Taki tam globek (3 w jednym tygodniu)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 12 Wrz 2007, 12:07 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
Trochę małe to zdjęcie ale gratki :-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Wrz 2007, 01:25 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
I jeszcze jeden, tym razem malutki, ale i tak cieszy :) szczególnie, że w końcu udało mi się gwiazdki złapać na screenie.
Image
To tak na rozstanie 2-3 tygodniowe z grą :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Wrz 2007, 07:18 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
Heh co ty grasz 24h na dobę :P ,gratki za globka :-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Wrz 2007, 07:45 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Dzięki :)
To byłoby piękne, niestety nie gram 24h/7.... kiedyś jeszcze muszę spać ;P
A całkiem szczerze, to gora 2h w dzień i ze 3 wieczorem :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Wrz 2007, 15:03 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Więcej ikonek na ekran nie weszło ?! :D Wdzianko to masz fajne :o Nie to co ten stary basic exa :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Wrz 2007, 16:17 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
gratulacje

trzeba caaaaaaaaaaaaaala ksiazke sobie wyciagnac na ekran , i jeszcze najlepiej szlaczek na dole

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Wrz 2007, 14:32 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Chlip... A ja ciagle nie mam netu... Juz dwa miesiace na glodzie :( Z tymi owockami Elanor, to mam tutaj taki park cakiem spory, w ktorym sobie przesiadywalem. I jak nad jakimis kwiatami widzialem kilka motyli, to zastanawialem sie, czy nie poszukac papplonow :) Albo w sklepie z ciuchami: pomaranczowa koszula z napisem typu rubber stamp "Guantanamo" a nizej "Death Row" i numer. Pierwsze skojarzenie? Ladowisko w PA. Moze odlegle skojarzenie, ale pokazuje rozmiar uzaleznienia :D Gratki dla wszystkich z globalami i hofami...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 15 Wrz 2007, 14:39 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
co tu duzo mowic :) gratulacje

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Paź 2007, 18:59 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
czepiacie się.... ja lubię mieć wszystko pod ręką

Pragnę się dziś pochwalić moim (ekhym) PIERWSZYM SOLOWYM GLOBALEM W HUNCIE!!!!!!!!!!!!! Po zaledwie 2 latach w grze udało mi się tego dokonać :)
BTW, ktoś zna gracza, który grał dłużej i nie miał globa w solo huncie? To mnie zastanawia. Już myślałam, że moja postać jest przeklęta i że na wieki będę tylko minerem, który na widok broni nie wie jak się to trzyma.... w celu podszkolenia wzięłam korsika 380 (wymaxowanego) i nieco ammo (jakieś 120ped) i poszłam na argusie.... Dzień wcześniej nie chciały globalić, choć ładnie sypały.
Strzelam, fapuję się, strzelam.... a tu nalge ta-ta-ra-ta-ta-ta!!!!!!!!!!! Szczęka mi opadła na kolana, serce podskoczyło i patrzę a tu 3 częsci armorów, chip moderate i olejki :)
Ekstra.

Niedługo wkleję screeny ze spacecrafta, na którym zdobyłam beacon mission :) Z argo nie mam screenów niestety, ale i tak było fajnie. Zaczynam doceniać polowanie.... choć jednak bez detektora w łapce dziwnie się czuję.....

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Paź 2007, 21:22 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
No w końcu Ci zagrało :) Cieszę się bardzo i pozdrawiam cieplutko :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Paź 2007, 21:54 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: Martre
hmm jason, a jakie partsy ci wpadly i jakich armorow? tak z ciekawosci pytam....bo argo sypia niezle armory (no poza morda palladyna i thigami knghta, ofc), jak sypia oczywista :P

pozdr i graty
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Paź 2007, 22:55 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Niestety wypadały mi standartowe armory, ale też było miło :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Paź 2007, 22:31 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
To był JASON'S DAY

Najpierw Melchi Water 141ped, a w kilka godzin póżniej Belkar za 101ped.....
Muszę zainstalować FRAPSa :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Paź 2007, 23:14 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Graty graty, pierwsza trafisz jednak tego towera... Naturka pokonało EU :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Paź 2007, 21:44 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
No dobrze, to najpierw coś zaległego ale bardzo miłego :)
Image
Image

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Paź 2007, 21:51 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Pisałam już o moim pierwszym solowym globaliku z huntu :)
No to screen z drugiego (dwa dni później)... kopałam sobie niewinnie i nagle napadły mnie przerażające bestie... merpy i atraxy. Wytłukłam do nogi, lootuję, żeby móc dalej kopać i nagle słyszę trąbki.... Coś mi się nie zgadzało, bo przecież jeszcze nawet bomby nie rzuciłam. No to dla porządku rzuciłam bombę i dopiero mnie olśniło.... hi hi hi. Tak to jest jak się gra z temperaturą :P Ale screena zrobiłam i jestem z siebie dumna!

Image

Potem był jeszcze soc hunt :)
Image

A na deser mój dzisiejszy wyskok na Amatherę.... i belkar :)
Image

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Paź 2007, 10:35 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 174
Society: DASK
Nick w grze: Avshara BloodRaven Seraph
Grtay , walij ath to innym szczeki opadną ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Lis 2007, 13:15 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
He he he
Staram się, ale jakoś nie mogę znaleźć :)
Może kiedyś samo mnie znajdzie?

No to jeszcze się pochwalę Cornundosikiem z 28.X
Image

Wspólny wypad na Feffki z soc m8 z 29.X
Image

I z dronem z 31.X
Image

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Lis 2007, 03:17 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
No, to jeszcze dodam mojego pierwszego Allophyla z 1.XI :)
Image

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Lis 2007, 10:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Hoho,widze ze sie rozkrecasz ;)
Graty za calosc,bo juz dawno tego nie robilam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Gru 2007, 10:49 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
No to sie jeszcze pochwale (znowu bez polskich znakow)....
Najpierw udalo mi sie wykopac 420ped caldo wiec polecialam na CND pierwszy raz. Czekalo tam na mnie jeszcze 300ped tego zloza. Sprzedalam wiec i powrocilam.... i po 3 bardzo zlych rundach..... cos mi zadzwonilo w glosnikach jakos tak dziwnie.... Dla porzadku, widac 5 bomb... wzielam ze soba 100, przed tym HoFem mialam jednego claima, wiec dla ludzi nowych na CND - nie ma co sie martwic, jak widac nawet z bardzo zlego miningu mozna wyjsc na plus hi hi hi
Image

:D :D :D :D :D :D :D :D
moj pierwszy!!!!!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Gru 2007, 12:06 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
No to sie jeszcze pochwale (znowu bez polskich znakow)....
Najpierw udalo mi sie wykopac 420ped caldo wiec polecialam na CND pierwszy raz. Czekalo tam na mnie jeszcze 300ped tego zloza. Sprzedalam wiec i powrocilam.... i po 3 bardzo zlych rundach..... cos mi zadzwonilo w glosnikach jakos tak dziwnie.... Dla porzadku, widac 5 bomb... wzielam ze soba 100, przed tym HoFem mialam jednego claima, wiec dla ludzi nowych na CND - nie ma co sie martwic, jak widac nawet z bardzo zlego miningu mozna wyjsc na plus hi hi hi
[url=http://img518.imageshack.us/img518/9928/entropia200712032210392kb7.th.jpg]Obrazek[/URL]

:D :D :D :D :D :D :D :D
moj pierwszy!!!!!

Gratki, jak to pierwszy HOF to stawiasz flaszke :) (trza wprowadzić nową tradycję)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Gru 2007, 15:42 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Hmm.... a gdzie jestes? Bo ja w Southampton, wiec z ta flaszka moze byc ciezko ;P Moge postawic browara, jak ktos jest w tym samym miescie co ja hi hi hi

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Gru 2007, 16:12 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Wielkie graty :!: Tower coraz blizej :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 15:03 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Naturek, wykrakales :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Rece mi sie trzesa.... no dobrze, nie tylko rece i jeszcze nie moge uwierzyc

Image
Image

Wzielam ostatnie 60ped i poszlam kopac martwiac sie, ze nie stac mnie na nowego seekera do enmatterow a moja L sie sypie.
Przekopalam poludnie Amathery i szczesliwa z XI lyst przenioslam sie gdzie indziej. Biegne sobie i rzucam i same NRF NRF NRF.
Nagle slysze dzwiek HoFa i mysle, to tak, pewnie 100ped albo cos takiego.... prawie spadlam z krzesla jak zobaczylam co wykopalam.
LOL moj pierwszy tower :)
He he he, jestem zadowolona, ze jestem minerem, to byl bardzo dobry wybor!!!!!!

Dla dociekliwych - seeker 105 bez ampa (i prosze bez pisania, ile pedow byloby z ampem). Jestem HAPPY :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 15:17 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: Martre
graty :D fajny towerek ;-P
naturas teraz mnie cos wywroz;-P
pozdr
MArtre

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 15:29 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Brawo!
..Natur... i mi też...:D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 15:51 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Lol i to ATH ;)
Graaaty ;)

Ja juz nie prosze o wrozbe, bo Naturkowi sie pewnie fusy koncza :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 16:06 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Gratki :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 16:29 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
Gratki:)
To pewnie przez magiczne rękawiczki :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 16:38 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Hehe, grauluję pięknego ATH! :D Gratz!

Elanor napisał(a):
Ja juz nie prosze o wrozbe, bo Naturkowi sie pewnie fusy koncza :)

Wysyłam Naturkowi herbatę i poproszę o wróżbę. :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 16:38 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Zari napisał(a):
Gratki:)
To pewnie przez magiczne rękawiczki :wink:

dokładnie ;)

teraz to nawet sweatujący je zakładają mając nadzieję na ATH ze sweatu :D :D :D :D

pozdro

i oczywiście wielkie graty... tak trzymaj a za chiripi z abyssem jeszcze zdążymy pobiegać ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 16:44 
Green
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 122
Society: P.L.
Nick w grze: Adam Dreamer Hope
gratulki, ja czekam na swojego drugiego wspomagam sie nawet oa-103 :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 17:31 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Wielkie gratki! Ładnusi Towerek ;)

Nie sprzedawaj tego gazzu tanie niz 130%, czekaj chodzby pół roku, gazz predzej czy później wróci do ceny 130% <chodz teraz i tak juz po 130% stoi jak patrzylem na aukcje>

Jeszcze raz gratki :D

A skile masz jakie? :>

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 17:37 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
WOooW dałaś czadu z tym towerem, ciekawe jakie to uczucie trafić coś dużego

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 17:45 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Noooo gratki, flaszka jak nic :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 20:56 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Takiego wała! :D Nic już nikomu nie wróże bom sie zmeczyl tym screenem okrutnie i sfrustrował :P Sorry Jason ale ci zazdroszcze :P tak... zwierzęco :D

GRATY!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 21:23 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Dziekuje wszystkim.
Jest mi bardzo, bardzo milo :)
Jesli jacyc crafterzy potrzebuja gazzu to niech daja znac!

Ja mam niskie skille..... noob ze mnie 8)
Przecietny poziom skilli to 11.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 21:34 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 167
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: Fred Ice Issue
Bogatemu to sie i byk ocieli, nie gram

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 22:34 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Fred, ale Jason nie jest chyba za bogata, a poza tym ty tez raczej miales pare fajnych rzeczy.. :)
Naturek napisał(a):
tak... zwierzęco :D

:D
Przecietny poziom skilli to 11.

Hehe,i pasuje do hp :)
A gazz to powinien ci schodzic za 140-145%,jak dobrze pojdzie ;) (jak poczekasz albo ci sie fartnie)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 13 Gru 2007, 23:37 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Graty wielkie ja też ostatnio szukam Rysia ale nie mogę znaleźć ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Gru 2007, 01:04 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
No i w końcu postawiła wieżę :) Szczerze mówiąc spodziewałem sie tego po Tobie, ale nie chciałem zapeszyć

+ + + G R A T U L A C J E + + + :)

Profil Offline
PostWysłany: 14 Gru 2007, 01:19 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 20:18, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysłany: 14 Gru 2007, 01:28 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Wysyp towerków made by Poland :) To mi się podoba :)
Fred, nie marudz, przypomniec Ci twoje 2 X cos chyba po 12k ped + angel harness? 8)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Gru 2007, 01:53 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Level napisał(a):
zastanawia mnie fakt faworyzowania pewnych osób...tak czy inaczej, cieszy mnie to, że dostałaś to Ty, a nie ktoś inny

Level, czy przez faworyzowanie rozumiesz to, ze przez ponad 2 lata nie udalo mi sie walnac globala na huntingu? A moze to, ze przez jakis czas mialam takie mining runy ze na 50 bomb mialam 2 claimy size III?
Mi sie rzadko zdarza miec na karcie wiecej, niz 100ped. A jak mam 100ped to kupuje bomby i lece kopac gdzie popadnie.
Ok, w ciagu 3 tygodni mialam (po tt) caldo 300ped i 420ped, iron 565ped i teraz tego towera, ale przedtem, jakos od konca lipca po prostu byla jedna wielka lipa z kopaniem.... a wczesniej raz przekroczylam 200ped.
Ale pewnie nie o to :P

Wydaje mi sie, ze kazdy avatar ma wzloty i upadki. Raz idzie dobrze, a kiedy indziej trzeba wyprzedac storage albo wplacic.....
Jednak cieszy mnie, ze cieszy cie, ze to ja mam tego towera :)

Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dzieki :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Gru 2007, 02:00 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Zawsze kazdy uwaza, ze bardziej nalezy sie jemu, ja tez - normalka ;)

Ale i tak zycze 10ciu towerow, kazdy wiekszy od poprzedniego :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Gru 2007, 02:09 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Wiesz Elka, ja uwazam, ze mi sie raczej HoFik na powiedzmy 1-2k nalezal niz taki wielki, bo skilli nie mam jakis super wysokich. Ale coz, zniose to z godnoscia :P
Daja - bierz, bija - uciekaj LOL

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Gru 2007, 06:28 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
GRATKI i oby luck się nie skończył.

Kto będzie następny ? ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 14 Gru 2007, 13:10 
Mediocre
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 120
Nick w grze: Olga WITCH Aksolta
Gratuluję!!! Kobiety górą !!!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 13:46 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
W dniu wczorajszym, po drobnym acz przyjemnym zastrzyku finansowym zwiazanym z dzialalnoscia Nuadu na polu mysliwskim, postanowilam poleciec na CND i przeputac tam 875ped.
Jak na mnie to spory mining, a ze poprzednia wizyta skonczyla sie na -300ped, to nie do konca wiedzialam czy sie cieszyc czy tez nie....
Moj system zaklada robienie rund po 100 bomb i 100 probow, potem powrot do control room i sprawdzenie wynikow przy pomocy tt (uwaznie zeby nie pomylic sie i nie nacisnac SELL) a potem kolejna.
No i tak w czasie pierwszej rundy powoli sie zaczelam rozgrzewac no i byl maly plusik (jakies +100ped):

Image

Potem bylo troszke lepiej (runda 2):

Image Image

W tym momencie juz zrobilo mi sie wszystko jedno, bo i tak byl plus :P No ale runda trzecia przyniosla taka drobna niespodzianke:

Image

Poniewaz jednak posypal mi sie rafiner to skoczylam wczesniej do control roomu i wydalam reszte kasy na bomby i sady, no bo czemu nie?
I jakos tak samo poszlo..... kiedy spojrzalam za pierwszym razem nie dotarlo do mnie, ze to 4 cyfry.... najgorsze byly 3h ssania :P w tym czasie w biodomie (a bylam blisko TP) pojawily sie 2 osoby :/

Image Image

A powiedzialam, Cobain, ze sie dopiero rozgrzewam przy cumbizie :P
Naturek, nie miales racji tym razem :D jednak dalej mi idzie!

:lol:

Efekt po powrocie to +2kped i:
ImageImage

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 13:52 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Ja sie tak nie bawie :P Oddaje ci zabawki i wynosze sie z tej piaskownicy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 13:52 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
To ja chyba pojde do TT po sprzet do miningu...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 14:28 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Graty, odkrywasz uroki kopania na CND :)
Jak na tak mala ilosc bomb to swietny plus.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 14:36 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
LOL Elanor.... ja zazwyczaj robie tak, ze wchodze do biodomu i zaczynam od jednego do drugiego tp isc zygzakiem. W wyzszych biodomach zygzak wyznaczaja mi moby, w nizszych to ja go wyznaczam :D Jak wywale po 25-30 i nic nie mam, to zmieniam dome. Jak mam wiecej claimow to kopie w nim dalej.
Wczoraj przekopalam w sumie mniej niz polowe domow, bo po globalach nie wychodzilam z biodomow w ktorych padly. I jak widac to dobra technika :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 17:17 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Gratulacje :) Nuadu też za Allo.

Profil Offline
PostWysłany: 23 Gru 2007, 17:18 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 19:53, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 17:58 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
LOL Elanor.... ja zazwyczaj robie tak, ze wchodze do biodomu i zaczynam od jednego do drugiego tp isc zygzakiem. W wyzszych biodomach zygzak wyznaczaja mi moby, w nizszych to ja go wyznaczam :D Jak wywale po 25-30 i nic nie mam, to zmieniam dome. Jak mam wiecej claimow to kopie w nim dalej.
Wczoraj przekopalam w sumie mniej niz polowe domow, bo po globalach nie wychodzilam z biodomow w ktorych padly. I jak widac to dobra technika :D

Ja tez prawie dokladnie tak samo kopie :P (teraz juz: ''kopalam'')
Czemu ''lol''? ;0

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 19:38 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
no lol ze "male ilosci bomb".... dla mnie to HUGE MINING byl :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 21:13 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Bardzo ładne hofki ;) Jak na taka skromną <podzielam zdanie Elki :P> wyprawę to piękne zdobycze!!!

Gratki i życze dalszych sukcesów ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Gru 2007, 00:54 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Graty. Należało ci się po "chudym" okresie :)

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 61 gości

Panel
Skocz do: