Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Kwi 2007, 12:39 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 0
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
Wróciłem sobie wczoraj do bazy operacyjnej w Hades C po polowanku. Jak to mam w zwyczaju podszedłem do storage, zacząłem wrzucać tam swoje mizerne looty. Nawet nie zdążyłem zdjąć pancerza jeszcze. W pewnej chwili pokazał mi się komunikat, że dostałem 400 dmg, a następnie że zabił mnie araneatrox stalker. Revival blisko. Odrodziłem się i idę znów w kierunku storage sprawdzić "ale sso się stało?".
g]Image[/URL]
I co widzę? Zasuwa na mnie pajączek wielkości gimbusa. Schowałem się za ścianą, zdjąłem armor, przecież wygłupiać się nie będę, po gardziołku toto się pogłaskać nie da... Po jeszcze jednej śmierci, nader szybkiej i bezbolesnej, bo już bez armora, udało mi się dopaść do teleportu. Ponieważ zerwało mi połączenie (neostrada, 24:30), zrestartowałem kompa i zalogowałem się ponownie. Aranea trochę się przemieścił, więc spokojnie dokończyłem trading z odbiorcą enmaterów i ruszyłem obejrzeć go z bliska. Okazało się, że ileś osób sweatuje pająka! No to się dołączyłem. Sweatowanie trwało jakieś pół godziny, a pewnie wcześniej też dobrą chwilę. Udało mi się wysweatować ponad 200 buteleczek :D, co bardzo mi się spodobało, bo akurat potrzebowałem na ME. Było śmiesznie, bo trafili się tacy, co chcieli focusy nakładać czy się leczyć, prawie się popłakałem ze śmiechu, jak zobaczyłem jakąś osobę bez żadnego armora i z fapem w łapce, która tuż po wyjściu z revivala usiłowała się uzdrawiać... Kto nie był wtedy w Hades C, niech żałuje :D Acha, aranea został unicestwiony jak już go osuszono :) A kto nie wierzy, tu ma zdjęcia:
]Image[/URL]
Image
Image[/URL]
Image
Image

Na razie tyle screenów, mam znacznie więcej, ale nie chcę zapchać totalnie forum :)

Ostatnio edytowany przez Nuadu 22 Kwi 2007, 13:32, edytowano w sumie 5 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Kwi 2007, 13:12 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Fajnie :D

Za starych dobrych czasów jak szło blokowac moby i swetować czesto i gesto na oil ringu sie takiego blokowało i wjo ze swetem :P

EHHHHH stare dobre czasy za 3-4 dni i 20 k swetu szło nciągnąć i po 1,4--1,6 peda sprzedać od reki uberom na oilu :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Kwi 2007, 18:00 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Fajowo ;) A kto go zabił? ustawili sie ze snajperakami na dachu? ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2007, 02:38 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Ktoś z plazmą na przykład. Kilka jakichś ciężkich gunów... Generalnie jakiś team ściągnął pająka skądś, nie wiem, czy zwiewali przed nim, czy celowo, w każdym razie jak aranea był wysweatowany to go zdjęli. ATH ani globa nie było, pewnie rzucił jakieś olejki czy coś w tym stylu...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2007, 12:48 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
już kiedyś w HADES się pająk zrespałnował, nadano mu nawet imię IWAN/BORYS czy jakoś tak rusko brzmiące, na EF chyba jakaś historyjkę ktoś kiedyś napisał, niestety odstrzelono biedaka.... dość szybko

http://www.entropiaforum.com/forums/sho ... ght=Borris

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2007, 15:44 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
To temu nie zdążono nadac imienia. Był przez jakieś pół godziny, może godzinę, potem ubili. Szkoda trochę... I tak chyba nic poważnego nie rzucił, a mogła być fajna maskotka :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2007, 17:05 
Green
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 138
Society: FoxHunt (General)
Kto go zabil?

No jak to kto, dwoch naszych wojownikow z FoxHuntu ;)

Wiecej z nas nie trzeba bylo wysylac :)

Snake i Drago wystarczyli calkowicie :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Kwi 2007, 18:57 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Sterling & Moss
Nick w grze: Lunar_PL
Szukajcie gościa w marynarce oraz niebieskiej koszuli...

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 132 gości

Panel
Skocz do: