Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lut 2011, 13:25 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2011
"Witajcie
Nazywam się Karola jestem dziennikarką TVN, przygotowuje program o nastolatkach, które są totalnymi pasjonatami drugiego życia w sieci. Jeśli jesteście. lub znacie kogoś kto lepiej się czuje w necie niż w realu to piszcie. Jeśli nie dogadujecie się z tego powodu z rodzicami, nie rozumieją pasji to tym bardziej. Zależy mi na takich ludziach, którzy opowiedzą mi WSZYSTKO o życiu w sieci. Piszcie nawet niezobowiązująco wyszogrodzka.karolina@gmail.com. Pozdrawiam"

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lut 2011, 14:34 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
witaj, tutaj nie ma nastolatkow, a tym bardziej takich, ktorzy gre przedkladaja nad normalne zycie ;) popytaj na forach Tibii ;) chyba stracilem jedyna szanse na umowienie sie z dziennikarka TVN i moje 5 min. w TV :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lut 2011, 14:39 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam
Pani Karolino akurat trafilaś na grę , która pojęcie "nastolatek " zaczyna się około 25 lat . Srednia wieku w tej grze jest chyba , moim zdaniem, najwieksza wśród gier sieciowych . Oczywiście sa tutaj ludzie koło wieku nastolatków ,ale musze Ci powiedzieć ze nie stanowia wiekszości( odpadaja szybko i wracaj wzglednie jak dojrzeja :)) . Ci co są to juz poza wiekiem nazwanym "nastolatek" . Nie to forum ,nie ta gra , mozna oczywiscie znaleść i jest kilku nawet na tym forum , ale najwiecej nastalatków znajdziesz w innych grach typu Tibia , CS, WOW , etc.
takich o" zyciu w sieci" znajdziesz na forach czy facebookow , tam sa "tytani" zycia w sieci . Popytaj zreszta w szkołach srednich o profilu dziennikarskim .
JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lut 2011, 14:45 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2011
Dzięki za wszelkie wskazówki pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lut 2011, 21:46 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
JC Krakow napisał(a):
witam
( odpadaja szybko i wracaj wzglednie jak dojrzeja :))
JC

co masz na myśli ? :P ja siedze w tym zaprzeproszeniem g...nie ok. 5-6 lat i jakoś nienarzekam :P miałem swoje zwloty i upadki ale jakoś sie ciąnie :))

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2011, 01:07 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 95
Nick w grze: Michael Amar Vahail
Pani już napisała na kilku forach, oprócz tego. Na SL dostała taką samą odpowiedź xD.
A tak w ogóle, to cześć <3

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2011, 15:37 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 117
Society: www.*****
Nick w grze: Adam jamszyk Janik
Moze pypek by sie nadawał xDD hehe
hmm ja mam obecnie 17stke na karkuu ;]
popieram wypowiedz JC krków gdzie mowi ze odpadają i wracaja jak " dojrzeja";D heh

jak zaczynałem to miałem jakies 14 ;> i grałem w kazdej wolnej chwili, nie mowie ze jakos super mi szło (bo jak na swoj wiek to nie wpłacałem jakis tam wielkich pieniedzy) ale po tym jak wprowadzili ten nowy silnik CE to odpadłem z rozgrywki na jakies 6-9 miechów ale zamierzam niedługo znow powrocic do starych znajomych ;]]

pozdrawiam wszystkich w EU ;]
jamszyk

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lut 2011, 15:13 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 0
Society: FoFW
Witam

Mam zadanie do zrobienia ale się na nim kompletnie nie znam więc zwracam się do Was, odwalcie za mnie moją robotę a ja może wspomnę wasz nick w 43 sekundzie programu jaki mi zlecono (ale bez gwarancji i bez zobowiązań). W sumie jestem pracownikiem dużej stacji medialnej, ale że dbam o swój wizerunek, w sprawach zawodowych podaję tylko mail prywatny, na darmowym serwerze, żeby nikogo nie speszyć reporterskim image'm.
Najważniejsze - do odwalenia za mnie dobrej roboty potrzebuję dzieci pozbawionych rozumu i własnego życia, które nie dogadują się z rodzicami i nie odnajdują się w prawdziwym świecie, najlepiej żeby nie miały kolegów i innych zainteresowań, oczywiście przedstawię ich jako ludzi z prawdziwą pasją, których świat bestialsko zepchnął na margines!
Całuski.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lut 2011, 15:39 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
to Twoj 669 post wasooth, fajna liczba, 66 fajne ;) 69 tez fajne, nie dostales sie do programu? :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lut 2011, 00:40 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Jezeli 84 to rok urodzenia, to ta pani spokojnie mogła by być moją młodszą córką :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lut 2011, 00:42 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
abyss napisał(a):
Jezeli 84 to rok urodzenia, to ta pani spokojnie mogła by być moją młodszą córką :)

jak juz patrzysz na nicka, to dodaj tez, ze pewnie slucha Behemota :mrgreen: sataaan :twisted: :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lut 2011, 08:01 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
skończy się tak jak kiedy Xrecon i jeszcze dwie osoby od nas z socu zostali zaproszeni do udziału w audycji radiowej, zrobili z nich maniaków uzależnionych od Internetu pomimo, że obiecywali mozliwość zaprezentowania PE w poważnym programie

do mnie swego czasu zgłosił się pismak, ale koniecznie chciał się umówić u mnie w domu, żeby poznać moją rodzinę, czytaj rodzinę uzależnionego, kiedy zorganizowałem dostęp do netu i stanowisko w restauracji nagle przestał się odzywać

musimy jeszcze trochę poczekać na poważnych partnerów do rozmowy, a do tego czsu jesteśmy skazani na własne towarzystwo :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Lut 2011, 23:42 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Witam,
W nawiązaniu do trafnie sprecyzowanego tematu w stosunku do tematyki tegoż forum śmiem stwierdzić, a zarazem zakomunikować Pani, Pani behemotko84 iż na tym wspaniałym forum nie ma LUDZI! Tu są sami idioci - ich nie można nazwać ludźmi! Nie wykraczają po za granicę intelektualną nawet głowonogów o stawonogach nie wspominając! Także nic Pani po nich - idiotów w TV nie da się z nich już zrobić, niestety albo stety - jak kto woli. Bardzo mi przykro.

Pozdrowienia z sieci! od cybernetycznych idiotów :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lut 2011, 00:33 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 103
Society: KingKongSajz:)
wasooth bartdzo latnie to opisal:)

poziom dziennikarstwa w polsce zasuwa po dnie. czesto okazuje sie ze to dno to dopiero muł a oni prują głębiej.
wystarczy poczytac artykuly z bledami na gazeta pl czy ichnim tvn24
pffff

na drzewo banany prostowac

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lut 2011, 02:09 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
i po co sie spinacie.... ? wszak i tak zginiemy w zupie...

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 121 gości

Panel
Skocz do: