Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2010, 16:54 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
Co jest z reprezentacją Polski? czemu nikt sie nie zgłosił do walki? tylu rodaków z mocnymi skilami na pewno byśmy coś zwojowali ale widze że na forum nawet nikt o tym nie wspomina...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2010, 16:58 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
lol
widzicie kolego raddim, wof umarl ;)
watpie by komukolwiek chcialo sie to jeszcze raz przechodzic po doswiadczeniach ostatnich dwoch lat ;)
3 lata temu jeszcze mialo to jakis sens, teraz nie ma kompletnie ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2010, 17:20 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Martre napisał(a):
lol
widzicie kolego raddim, wof umarl ;)

Ja bym zaryzykował stwierdzenie że polska społeczność skupiona wokół entropiauniverse.pl już prawie wymarła ...
SwojÄ… drogÄ… Marte, ty jeszcze tutaj ? PrzeciÄ…gasz ostatnie tchnienia umierajÄ…cego.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2010, 18:53 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
witam

Raddim , skille to nie wszystko , armor i bronie ,apteczki i co za tym idzie pedy . Niebardzo sie ktos kwapi wydawac kupe kasy za ..... satysfakcje i radosc jezeli "dokopiesz" Usa lub Szwecji ( co jest realne jezeli wydasz tyle kasy co ostatnio Rumunii ) . jak bym mial wydawac tyle kasy co na wofa to wole sobie dokonczyc dwie misje i miec wiecej niz tylko "podkoszulek" .

JC

p.s. Loss narazie to Ty "umarles" w tej grze wiec zostaw sobie Swoje komentarze dla siebie >Martre gra ,Ty nie .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2010, 19:47 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
trzy lata temu to jeszcze można było skrzyknąć pospolite ruszenie rodaków i powalczyć, w kolejnych edycjach zrobiły się z tego przepychanki, kto powinien przewodzić, kto się stara, a kto nie itp.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2010, 22:10 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Parafrazując Marszałka P.

społeczność wspaniała tylko gracze k****

PS. jak zobaczyłem ten temat to aż się łezka w oku zakręciła z sentymentu, POZDRO DLA STARYCH DRUCHÓW WOF - SZACUN 4 LIFE

over and out ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Gru 2010, 22:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Kurcze, macie szacun od Ducha na cale zycie, ja tez chce ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2010, 12:35 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
no tak, walka o "pietruszke" troche demotywuje, tymbardziej ze chyba na wof'ie nikt oprocz MA jeszcze nie zarobil :P

po 2, ze starych graczy bioracych udzial w wof'ie spora czesc juz nie gra :) zwlaszcza czolowka main team'ow .
( do dzis sie smieje, jak przypomne sobie scisnieniowanego Kola na voic-chatcie :D )

PS. oczywiscie, rodacy ze skillami sa, jak pisal raddim, niekiedy nawet i z dobrym sprzetem, ale co po tym jak organizacji 0 ,kazdy sobie rzepke skrobie, a polski team-hunt umarl wraz z VU 9

Pozdrawiam,
Z

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2010, 13:18 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
No to lipa, widzę ludziska że straciliście sens grania w EU, brak tego entuzjazmu co parę lat temu. Zostaje jedynie zasilić drużyny innych rep.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2010, 15:37 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Raddim, nie kazdy ma pod reka tyle gotowki na wydanie co Ty teraz, wiec nie musisz tu pisac o sensie i entuzjazmie grania innych, Ty wrociles po roku, udalo Ci sie, fajnie, ale to tylko wyjatek, nie znam za wiele osob w grze, ale z tych co znam to ostatnim czasem sporo przestalo grac, po tym jak wplacali miesiac w miesiac po kilka k ped i wystarczalo im to na pare dni huntu i to bez zadnych szalenstw z drogimi broniami i duzymi mobami, wiec nie oczekuj, ze jeszcze w imie WOFa ludzie beda wplacac kolejna kase i leciec na hunt, bo tak trzeba ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2010, 18:58 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
nic dodac nic ujac j3

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2010, 19:42 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
Raddim napisał(a):
No to lipa, widzę ludziska że straciliście sens grania w EU, brak tego entuzjazmu co parę lat temu. Zostaje jedynie zasilić drużyny innych rep.

kolega teraz lekko cwaniaczy wiadomo z jakiego powodu, a ja pytam gdzie kolega był w latach ubiegłych ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2010, 19:55 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Chudy napisał(a):
Raddim napisał(a):

kolega teraz lekko cwaniaczy wiadomo z jakiego powodu, a ja pytam gdzie kolega był w latach ubiegłych ...

w AW ;)
szukal szczescia ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2010, 22:39 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
Ja nikomu nie karze wpłacać bo jest WOF, ani nie cwaniacze bo miałem ATH, akurat to co wykopałem to wypłaciłem co do peda, kasa za którą gram to inna bajka. Tylko grzecznie zapytałem i nie oczekuje że będzie jakiś zryw, jak ktoś ma swoje widzi mi sie to niech to zachowa dla siebie...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2010, 23:37 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
no jak dla siebie.... raddim, wof zawsze polegal na fajnej zabawie, poza momentami kiedy "niedopieszczeni" wzieli sie za organizacje od naszej polskiej strony (fakt kilka razy wyszlo im niezle, ale.. no wlasnie cale to ... towarzystwo ( z wyjatkami - ci ktorzy, wyjatkami nie sa wiedza, rrrrreszta jest milczeniem )) zdupilo sie kompletnie, rozbuchane ego, rozbuchana samoswiadomosc (bog wie skad), swego czasu, nawet tony kasy nie trzeba bylo, a wylacznie dobrej atmosfery
3 lata temu, kiedy wszystko w eu jeszcze jakos pelzalo, atmosfera byla rowniez do doopy, ale byli ludzie ktorzy mieli chec i fun, w dupie mieli kola, ducha i paru innych dziwnych osobnikow, podlaczyli sie pod tim ktoremu przewodzil duch, bo bylo to zabawne, (zabawa w wof, nie huncenie w ogolnie rozumianym timie z duchem) ta rywalizacja i to przeskakiwanie, dosc powszechnie uznanych za takie, sliniejszych timow
to byl fun i w pewnym sensie duma, rowniez z tego, ze np k$ bedac w nieformalnej wojnie z duchem i jego kolegami, skrzyknelismy sie w kilka osob i bralismy w tym udzial.....
co chcesz zaproponowac teraz i z kim i w imie czego?

btw
pojade po nucie JC, diabli wiedza o czym i po co pisze ;P mutas i lvl, stwierdzilby, ze to se ne vrati ...itd
kiedys bylo zabawnie... teraz jest tylko ujowo ;)
pozdrawiam
jak uda ci sie jakis tim zlozyc daj znac, pewnie wpadne

p.s. "najsymaptyczniejsze" bylo to nie odzywanie sie do siebie ;P tak, ze nie leader tim nam podawal wyniki rundy, tylko ktos z timu przeciwnego ( znaczy mnie i robowi) ;P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Gru 2010, 23:47 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
HduchC napisał(a):

ale masz autorytety :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2010, 12:42 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
ROOOOOFL co za temat, jakie rozwinięcie :D i atak na Raddima :D Bogu ducha winnemu :D
Wyraźnie widać, że przemawia przez Was wszystkich zazdrość :D dajcie sobie na luz :D
szczerze to sam bym pocwaniakował gdybym walnął ATHa :D z tym, że w mojej sytuacji marne 70k wiele by nie zmieniło :D tzn strat by nie wyrównało :D nawet w połowie... ale jakby nie było to zawsze jakiś większy zastrzyk gotówki na grę :)
Co do WOFa - to było bez sensu, jest bez sensu i będzie bez sensu <- nabijaczka kasy dla MA i pokrewnych, nic poza tym. MA znalazł bandę debili którzy to dla pokazania się w czołówce sprzedadzą chatę czy auto irl by wpłacić do gry na przemiał... to jest chore. NIE MASZ? NIE GRASZ! :D

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2010, 13:26 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
XII napisał(a):
szczerze to sam bym pocwaniakował gdybym walnął ATHa :D z tym, że w mojej sytuacji marne 70k wiele by nie zmieniło :D tzn strat by nie wyrównało :D nawet w połowie...

Z tego można wywnioskować, że żeby pokryć Twoje straty potrzeba minimum 140k PED -> 14K USD -> 42K PLN... ładnie popłynąłeś :lol:

XII napisał(a):
MA znalazł bandę debili którzy to dla pokazania się w czołówce sprzedadzą chatę czy auto irl by wpłacić do gry na przemiał...

Ano, za 42.000 PLN można już niezłą bryczkę sobie ufundować :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2010, 18:21 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
no no no Sivy :D ja mieszkania czy samochodu nie sprzedawałem by wpłacać do gry ;) ...korzystam z zasady - NIE MAM? NIE GRAM! a i to okazało się aż za (a naprawdę mało w grze robiłem przez te lata - podsumowanie było zadziwiające).. jak widać - dziwne co? ;) jak mam to wpłacam i gram... proste ;) a pisząc powyższe chodziło mi o to, że są tacy co nie mają, a mimo to sprzedając coś w irl np. mieszkanie, auto i wpłacają ;)
hmmm nie wiem czy po tym Twoim tekście się na Ciebie nie obrazić ;) bo mi ubliżyłeś :twisted:

a na marginesie ciekawi mnie podejście MA :) dlaczego i w jakiej dziedzinie? ...czytając moje dwa ost. posty można sobie to skojarzyć.

Zdrów!

edit:
PS. Moje "osiągi" to jeszcze nic :D kilka dni temu poznałem na CP kolesia który w 2 lata puścił 50k USD - to już masakra ;) biorąc pod uwagę moje 7-8 lat, a do tego koleś okazał się być Szwedem ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2010, 18:32 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
XII napisał(a):
edit:
PS. Moje "osiągi" to jeszcze nic :D kilka dni temu poznałem na CP kolesia który w 2 lata puścił 50k USD - to już masakra ;) biorąc pod uwagę moje 7-8 lat, a do tego koleś okazał się być Szwedem ;)

Jeszcze powiedz że to był marco :P to już się nie zdziwie :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2010, 18:34 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
lol to nie był marco, a zresztą uj go wie :D tak mi powiedział w dłuższej rozmowie :) podczas polowania, gadał jeszcze coś o teoriach.... jakby co mam wszystko w logach ;) mogę tu wkleić :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2010, 20:08 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Ja tam mam w dupie, te przepychanki, ale korzystając z okazji chciałem powspominać i podziękować. Parę lat temu, super spędziłem wiele godzin z Wami. WOF był zabawą, która uwydatniała zgranie ludzi i nadawała sens napierdalaniu w te głupie stworki :D Bardzo miło wspominam rozmowy na team speku, kiedy siedziało nas tam kilkanaście osób przed rozpoczęciem danej rudny. Później podział na teamy i po parę osób na TSie. Nie zapomnę nigdy, chwilowej ciszy... i nagle na cały ryj Sexi "kur.wa, je.ba.ne pierd.olone szwedy! banda złodziei!" A i tak grał dalej :D

Podsumowując, mam masę pozytywnych wspomnień. Dzięki wszystkim tym z którymi miałem okazję grać za miłe towarzystwo. Chętnie jak będzie okazja, napiłbym się z Wami piwka irl ;) Z niektórymi już któryś z kolei raz.

// W sumie chyba z tego sentymentu nadal odwiedzam to forum. Bo do gry zaglÄ…dam.... raz na ruski rok.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2010, 20:10 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
już miałem napisać, że nasz król podsumował temat, a tu Martre ***** taką puentę, że nie da się przejść obojętnie, inteligentny się nam na forum trafił

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2010, 20:19 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
witam

dobrze napisał Martre , nic dodać nic ująć .
Raddim było dobrze może lepiej , a teraz "zmądrzeliśmy " i zostali w grze tylko Ci co grają , jak graja to już indywidualna sprawa .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2010, 20:27 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
HduchC napisał(a):

PS. jak zobaczyłem ten temat to aż się łezka w oku zakręciła z sentymentu, POZDRO DLA STARYCH DRUCHÓW WOF - SZACUN 4 LIFE

over and out ...

To były czasy, nie ?:)
Miałem tę niesamowitą przyjemność być ostatnim kapitanem naszej reprezentacji na tej imprezie. Teraz jestem juz tylko entropowym turystą :)

Pozdro dla wszystkich co wspominajÄ… stare, dobre czasy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2010, 21:00 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
de`Beliar napisał(a):
HduchC napisał(a):

over and out ...

To były czasy, nie ?:)
Miałem tę niesamowitą przyjemność być ostatnim kapitanem naszej reprezentacji na tej imprezie. Teraz jestem juz tylko entropowym turystą :)

Pozdro dla wszystkich co wspominajÄ… stare, dobre czasy.

szacun, ale my wspominamy starsze dzieje

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Gru 2010, 22:21 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
szacun panowie :D ale ja już wymiękam jak czytam te wasze wspomnienia :D ...nie ma czego wspominać :D serio :D było minęło i się już nie wróci... LICZCIE NA LEPIEJ :D i do roboty tzn. do gry!! Pierdoły im w głowach, ehhh... no nie coov?? stary ankoholiku, spamerze - widzę, że Ati się za Ciebie zabrał ... w końcu :D ? ! :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2010, 09:56 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
XII napisał(a):
pisząc powyższe chodziło mi o to, że są tacy co nie mają, a mimo to sprzedając coś w irl np. mieszkanie, auto i wpłacają

Myslisz, że są takie pojeby? No ale w sumie co taki non-depositer jak ja może o tym wiedzieć...

XII napisał(a):
kilka dni temu poznałem na CP kolesia który w 2 lata puścił 50k USD

:shock:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Gru 2010, 00:26 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
XII napisał(a):
szacun panowie :D ale ja już wymiękam jak czytam te wasze wspomnienia :D ...nie ma czego wspominać :D serio :D było minęło i się już nie wróci... LICZCIE NA LEPIEJ :D i do roboty tzn. do gry!! Pierdoły im w głowach, ehhh... no nie coov?? stary ankoholiku, spamerze - widzę, że Ati się za Ciebie zabrał ... w końcu :D ? ! :D

JA WSPOMINAM DALEJ NIŻ tWÓJ AVATAR POTRAFI ZLICZYĆ :p

uuups caps lol

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości

Panel
Skocz do: