Odpowiedz

Czy dział "Flame" to:
Dobry pomysÅ‚! Popieram! 53%  53%  [9]
Mam to w pupie, to sprawa adminów. 24%  24%  [4]
ZÅ‚y pomysÅ‚. 24%  24%  [4]
Razem głosów : 17
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lut 2010, 11:00 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Zapraszam do głosowania w ankiecie. Czy dział: Flame to dobry pomysł? Opis działu tutaj.

P.S.

Wiem, że brakuje opcji "Lubię placki!" ale jest to umyślne działanie ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lut 2010, 11:03 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Popieram, z takich kłótni zawsze coś fajnego wychodzi :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lut 2010, 11:15 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
MarO napisał(a):
Popieram, z takich kłótni zawsze coś fajnego wychodzi :)

Raczej chodziło mi o to, że tego typu konfliky rozwiązują się same. I nie widzę sensu straszenia bananami i usuwania postów - to tylko zbędna robota dla adminów. Wystarczy przenieść taką "rozmowę" do działu Flame i po sprawie, wkońcu gdzieś te emocje wywołane przez słaby loot ludzie muszą rozładować ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lut 2010, 12:59 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
ba, zeby kazdy flame bywal zabawny... :mrgreen:
a z tym bywa roznie sivy ;)
generalnie jestem za tym, zeby zostalo jak jest ;P
tylko zeby postow nadgorliwy admin odrazu nie kasowal ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lut 2010, 15:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Martre napisał(a):
tylko zeby postow nadgorliwy admin odrazu nie kasowal ;)

...bo sie pozniej Elanor dopytuje na shoucie o co chodzilo :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lut 2010, 15:59 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
nie popieram, bo wziąwszy pod uwagę nastroje, można śmiało zmienić nazwę z "Dział Flame" na "wyżyj się na levelu i mutaku"

skoro aż tak kontrowersyjna ze mnie osoba, postanowiłem skończyć z pisaniem, więc kłótni nie będzie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lut 2010, 16:17 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
a ja jestem za powstaniem takiego działu... zamiast zaśmiecać i psuć atmosferę w innych tematach zd. admina ;) popisałbym sobie w takim dziale ;) poza tym temat o udoskonaleniach MA samej gry również śmiało nadaje się do takiego działu... oczywiście o wyżywaniu się na kimkolwiek nie ma tu mowy, ja sobie nie takie rzeczy nie pozwolę i na innych jeździć nie będę...

np. to nadaje się do takiego działu :)

Cytuj:
ściema i banda oszustów, naciągaczy - działają na podświadomość pokazami na chacie, a w rzeczywistości dla normalnych graczy nie ma nic... czy to jest normalne? zrobiłem 5 huntów wczoraj i dziś (również na kochane sumimki z których ciągle ktoś tam coś dostaje) każdy hunt to nie więcej niż 50% zwrotu po tt (nagle gorzej niż źle po VU - pewnie manualne ustawienia - jak zwykle) - to nie może być przypadek ani brak szczęścia. Tak więc jak komuś idzie źle i wyczai to na samym początku uchroni się przed dużymi plecami jeśli przejrzy w porę na oczy i przestanie huncić, kopać... nie piszę tego po to aby ponarzekać tylko ustrzec innych - tak więc nawet tarcie dupą o ziemie nie pomoże...

admin usunął to z innego tematu pisząc, że to nie na temat ale ja koniecznie chcę cię tym podzielić z wami :D to gdzie mam to pisać ? :D

ADMIN KALOSZ ! :P

zróbcie mi ten dział, a obiecuje wam, ze już nigdy nie napiszę nic w tym stylu w innych tematach i działach :D aaa i mogę wam obiecać, że dział ten pobije wszystkie pozostałe działy pod względem popularności :D i pisania prawdy lol

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości

Panel
Skocz do: