Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2009, 12:03 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2009
HP: 0
Nick w grze: Mannuel Mandrake Drake
Witajcie, mam na imię Waldek. Dopiero zaczynam grać w tą gierkę więc dzięki za podpowiedzi ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2009, 12:05 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2007
Nick w grze: Sallly Ant
Witam serdecznie.

Zapraszam do przeczytanie poradników, odpowiedzą tobie na dużo jeszcze nie zadanych przez ciebie pytań.

Sally Ant

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2009, 12:08 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2009
dzięki, właśnie zastanawiam się nad wyborem profesji i inwestycją więc czytam Wasze porady i dotychczas jeszcze nie wtopiłem ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2009, 12:16 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
witam :) i powodzenia w grze :)

a co wolalbys robic, strzelac do potworkow (hunting), czy raczej szukac skarbow (mining)? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2009, 12:25 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2009
po kilku godzinach (sic!) czytania forum, zastanawiam się nad miningiem i huntingiem. niestety w nowej wersji (według pewnej niemiaszki) nie ma zbierania kamieni, owoców ani sweatingu... trzeba by zacząć od rozejrzenia się ile zmian lub bugów jest w grze aby nie wydać kaski na darmo

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2009, 12:29 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Na tym etapie gry - radziłbym początkującemu nie wpłacać nic. Zwiedzać, czytać i poczekać aż gra będzie bardziej grywalna i wrócą wszystkie systemy - takie jak właśnie zbieranie sweatu, kamieni itp.
Wersja 10.2 powinna być już z tym wszystkim i mam nadzieję, że będzie dopieszczona bardziej.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2009, 12:33 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
...też mam taką nadzieję - oby to nie trwało 6 kolejnych (znanych z autopsji) lat by osiągnąć granice możliwości silnika CryEngine2. Mnie najbardziej denerwuje ukształtowanie terenu - ciągle mam wrażenie, że idę pod górę :D lol same góry i urwiska w tej grze... czasami można wpaść w taki zwitek gór, ze trudno się wydostać - tylko T ratuje sytuację :) mam nadzieje również, że zmienią tą "fizykę" :) i avatar stanie się ciut lżejszy :D lub ewentualnie wysokość gór stanie się bardziej niższa :P

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2009, 15:59 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 119
Society: CHlopaki z ferajny
Nick w grze: Jurand
Swięte słowa ateusha.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2009, 16:06 
Poor
Dołączenie:
Sierpień 2009
ateush napisał(a):
Na tym etapie gry - radziłbym początkującemu nie wpłacać nic. Zwiedzać, czytać i poczekać aż gra będzie bardziej grywalna i wrócą wszystkie systemy - takie jak właśnie zbieranie sweatu, kamieni itp.
Wersja 10.2 powinna być już z tym wszystkim i mam nadzieję, że będzie dopieszczona bardziej.

Wlasnie tez sie zastanawiam czy czekac czy juz cos wplacic bo kto tam wie kiedy bedzie ten 10.1 i 10.2, a tak by juz cos mozna bylo poznac i nauczyc sie.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2009, 16:10 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
bedzie zaraz, niebawem
atm wplacac nie warto, polataj pozwiedzaj, tp sobie zrob kilka, itd, wszystko na spokojnie, jeszcze sie nagrasz, a i kase tez zdazysz jeszcze przewalic kilka razy :P
tutaj potrzebna jest cierpliwosc, zwlaszcza jak sie stawia pierwsze kroki

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sie 2009, 17:10 
Mediocre
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 144
Society: P.L
Nick w grze: Pawel Modras Modras
Siemanko i Powodzonka !!!

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości

Panel
Skocz do: