Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysłany: 23 Gru 2007, 02:49 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 19:58, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 04:35 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
jeśli chodzi o częstotliwość to ja miałem ostatnio korssa w co 2gim globalu z feffa
mam nadzieje że ten p5a wypali... tylko ciekawe ile sobie frajerzy/krafterzy zażyczą za to
Napisz level przy jakim % w p5a zamyka się opłacalność w porównaniu do korssa o ile oczywiście przy jakimkolwiek % nie traci jej od razu tak jak to już krafcony stuff ma do siebie

Profil Offline
PostWysłany: 23 Gru 2007, 06:14 

Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 09:00 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Eeee jak ja nie lubie MA..... :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 10:13 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: CzF
hehee, wiedzialem ze p5a bp wypadnie jakos na dniach ;p (skoro to nie ja lootnalem to) mam nadzieje ze wypadnie jeszcze kilka, zeby jedna osoba nie miala monopolu.
Level, sugerujesz 140%? Jezeli nie wypadnie wiecej bp to raczej nie mozliwe, po co sprzedawac za 140% skoro bez korsow to bedize jedyna alternatywa, a eco jak sam mowiles jest takie samo jak korsa.(a korsa mozna sprzedac za 170%)
Jedyna nadizeja ze wypadnie sporo bp ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 12:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Mortifer napisał(a):
Eeee jak ja nie lubie MA..... :(

Czemu? Musi byc dynamizm :)

Za pol roku znow beda leciec korssy,a materialow do p5a nagle 'zacznie brakowac' ;D

Profil Offline
PostWysłany: 23 Gru 2007, 14:16 

Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 16:21 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Ja osobiscie nie zauwazam zmian w globalach feffkow.
Zmiany w cenie h400 wynikaja glownie z tego ze zdecydowanie mniej osob na feffki teraz poluje. Warto zauważyć że h400 stoi juz po 190% , a normalna cena ( przed spadkiem do 150% - W VU gdy dodano 2 mooby dropiące h400 L ) wynosiła 200% (225% za full tt ) , wiec nareszczcie cena sie stablizuje . Niestety bedą jeszcze wachania , na aukcje bedą teraz wrzucac korssy osoby ktore kupowaly kiedys korssy po 200% ... pozatym eco korss'a jest oplacalne do wlasnie tych 200% dlatego nie sądze by nastąpiła śmierć korss'a . :wink:

Pozdrawiam Loss_AdKos :wink:

Profil Offline
PostWysłany: 23 Gru 2007, 16:25 

Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 16:43 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2007
HP: 88
Society: DASK
Nick w grze: Franek Baczek Dzony
"zrobić 100 rund na fefoidach? (o ile mi kasy starczy...bo wiem, że zwroty będą 40-60% niezależnie od broni)"

A ja po ostatnich badaniach znalazłem broń która polując jak dotad na różnego rodzaju mobach wychodze na swoje nawet bez globów.Największy - to ok - 30 ped w runie bez globa ;p

ps. runy to koszt około 400 ped :)

Profil Offline
PostWysłany: 23 Gru 2007, 16:50 

Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 17:09 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
Level napisał(a):
lol, co to za broń, nie ma takiej, ani mina, ani manis, ani T5, ani al15, ani adapted monty @ 300% nie dają takich wyników

Level.

To Super Tajna Bron Dzonego - ekonomiczniejsza niz Korss H400 z markupem 103%

Jedyna znana ludzkości lepsza broń to Hiper Tajna Broń Levela - lepsza niż H400 z markupem 101%

Profil Offline
PostWysłany: 23 Gru 2007, 17:12 

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 19:53, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 17:20 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
Level napisał(a):
proszę sobie ze mnie nie żartować :cry:

Gdzież bym śmiał :taniec:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 17:47 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Level napisał(a):

zrobić 100 rund na fefoidach? (o ile mi kasy starczy...bo wiem, że zwroty będą 40-60% niezależnie od broni)

Level.

Powiedzmy ze zrobiłem "troszke" wiecej rund na feffkach ;-)
Nie ma zmian w lootowaniu korssow ... są tylko dodatkowe globale z materialow ...

Profil Offline
PostWysłany: 23 Gru 2007, 17:58 

Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 18:06 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Drop rate korssow zostal nieznacznie zmniejszony ( jesli chodzi o feffy ). Przed VU 9.1 100% globali to byly korssy, teraz 70-80% ( przynajmniej mi tyle wypada).

Jesli chodzi o wzrost cen to wynika to bardziej z tego ze wiekszosc osob rzuciala sie z feffow na atroxy i nie ma kto lootowac korssow, cana spadnie po evencie.

Ostatnio edytowany przez Kedzior 23 Gru 2007, 18:07, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 18:07 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2007
a widzisz Lvl są rzecze których jezszce nie doświadczyłeś.............

Profil Offline
PostWysłany: 23 Gru 2007, 18:07 

Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 18:31 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
Loss_AdKos napisał(a):
Zmiany w cenie h400 wynikaja glownie z tego ze zdecydowanie mniej osob na feffki teraz poluje. Warto zauważyć że h400 stoi juz po 190% , a normalna cena ( przed spadkiem do 150% - W VU gdy dodano 2 mooby dropiące h400 L ) wynosiła 200% (225% za full tt ) , wiec nareszczcie cena sie stablizuje . Niestety bedą jeszcze wachania , na aukcje bedą teraz wrzucac korssy osoby ktore kupowaly kiedys korssy po 200% ... pozatym eco korss'a jest oplacalne do wlasnie tych 200% dlatego nie sądze by nastąpiła śmierć korss'a . :wink:

Ta jasne... korss będzie nawet opłacalny przy cenie 300% ale tylko w celu wystawienia go na aukcje LOL

Ostatnio edytowany przez Dawid19791, 23 Gru 2007, 22:00, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 18:50 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2007
i to w 100% popieram ;p

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 19:12 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Dawid19791 napisał(a):
Loss_AdKos napisał(a):

Ta jasne... korss będzie nawet opłacalny przy cenie 300% ale tylko w celu wystawienia go wystawienia na aukcje LOL

Nie ma znaczenia czy korss bedzie kosztowal 150% czy 300%, bedzie dotad oplacalny dopoki nie bedzie dostepna bron bardziej ekonomczna. Jakby np pojawily sie Breery p5a po 120% to korss po 150% nie bedzie oplacalny, jak wszystkie L-ki by kosztowaly 400%, to korss by byl ekonomiczny i po 300%.

Profil Offline
PostWysłany: 23 Gru 2007, 19:14 

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 19:52, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 19:42 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Level napisał(a):
lol jesteście chorzy, korss po 200% to w 70-80% przypadkach strata na huncie, albo ja mam pecha

Level.

Masz pecha ;-)

Profil Offline
PostWysłany: 23 Gru 2007, 19:56 

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 19:52, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 21:08 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Lvl nie przejmuj sie, Loss w swoich wypowiedziach przesadza. Nie ma profitu bez seri parunastu lootów po 30-45 ped lub 2-3 globali na rundzie. A wychodzenie tak przez dluzszy czas to fart, ktory sie konczy.

@Loss uwzglednij do "swojego wychodzenia na plus" zyski z reselerki :P Bo dunga byś miał bez niej.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 21:28 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Kedzior napisał(a):
Drop rate korssow zostal nieznacznie zmniejszony ( jesli chodzi o feffy ). Przed VU 9.1 100% globali to byly korssy, teraz 70-80% ( przynajmniej mi tyle wypada).

Jesli chodzi o wzrost cen to wynika to bardziej z tego ze wiekszosc osob rzuciala sie z feffow na atroxy i nie ma kto lootowac korssow, cana spadnie po evencie.

racja, zdecydowanie jest zauważalna różnica, ja bynajmniej ją odczułem - siedzę już 2gi miesiąc non stop na Feffach i mogę to potwierdzić (przemiał peds mam spory)

co do korsa... to jedna z największych pomyłek MA - ta broń od początku powinna być krafcona a nie lootowana...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 22:18 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Mortifer napisał(a):
Lvl nie przejmuj sie, Loss w swoich wypowiedziach przesadza. Nie ma profitu bez seri parunastu lootów po 30-45 ped lub 2-3 globali na rundzie. A wychodzenie tak przez dluzszy czas to fart, ktory sie konczy.

@Loss uwzglednij do "swojego wychodzenia na plus" zyski z reselerki :P Bo dunga byś miał bez niej.

Yh nie rozsmieszaj mnie ...
Po 7 miesiecznym ciaglym biciu feffkow , jestem na bardzo "ciekawym" plusie , zauważ że każdy respawn mozna rozpracować ... nie ma tutaj nic z farta ...
A reselling przynosi znacznie wieksze zyski , z tym ze to juz nie jest dla kazdego jak hunt...
Wystarczy mysleć by stale profitować na huncie ... ale nie którzy wolą uzależniać plusowy bilans od szczescia ;-)
Więcej się w tym temacie nie wypowiadam , na szczescie nie które osoby zauważają rownież te zależnosci ( Pozdrawiam :wink: )

Pozdrawiam Loss_AdKos :wink: a profitować będe dalej ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 22:41 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Loss_AdKos napisał(a):
Mortifer napisał(a):

Yh nie rozsmieszaj mnie ...
Po 7 miesiecznym ciaglym biciu feffkow , jestem na bardzo "ciekawym" plusie , zauważ że każdy respawn mozna rozpracować ... nie ma tutaj nic z farta ...
A reselling przynosi znacznie wieksze zyski , z tym ze to juz nie jest dla kazdego jak hunt...
Wystarczy mysleć by stale profitować na huncie ... ale nie którzy wolą uzależniać plusowy bilans od szczescia ;-)
Więcej się w tym temacie nie wypowiadam , na szczescie nie które osoby zauważają rownież te zależnosci ( Pozdrawiam :wink: )

Pozdrawiam Loss_AdKos :wink: a profitować będe dalej ;-)

no tak 7 miesięcy strzelania korsem na feffki i ledwo serendipity odkryłeś .... nie mogłem się powstrzymać.... przecież 30 lvl to można nabić od zera dużo szybciej (podkreślam od zera) bo przecież chyba bez skilli nie zaczynałeś ;P. jeśli w tym czasie wyciągnąłeś jakieś skille to zwracam honor a jeśli nie to oznacza że ja w ciągu 2 miesięcy przewaliłem na nich więcej kasy niż ty w 7... w tym że ja bez hofa :(.

ja ostatnio mało polowałem na nie ale na jakieś 10 globali 5 było korssów tak więc jak miałeś szczęście to nie pisz że częstotliwość się nie zmieniła

rozpracować respawn, myśleć by profitować na huncie? ;O jedno z lepszych uzasadnień które usłyszałem tłumaczące czyjegoś noob lucka :P

heh nie bierz tego sobie do serca, ale jakoś sobie muszę wytłumaczyć te ciągłe straty
i nie pisz że nie ma tutaj nic z farta bo na farcie ta gra polega :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 22:51 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2007
zgadza się Lvl mnie nie widzisz na global chacie bo ja profituje bez globali. jest jezscze dużo tajemnic w EU.........

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Gru 2007, 23:20 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Courtney napisał(a):
no tak 7 miesięcy strzelania korsem na feffki i ledwo serendipity odkryłeś .... nie mogłem się powstrzymać.... przecież 30 lvl to można nabić od zera dużo szybciej (podkreślam od zera) bo przecież chyba bez skilli nie zaczynałeś ;P. jeśli w tym czasie wyciągnąłeś jakieś skille to zwracam honor a jeśli nie to oznacza że ja w ciągu 2 miesięcy przewaliłem na nich więcej kasy niż ty w 7... w tym że ja bez hofa :(.

ja ostatnio mało polowałem na nie ale na jakieś 10 globali 5 było korssów tak więc jak miałeś szczęście to nie pisz że częstotliwość się nie zmieniła

rozpracować respawn, myśleć by profitować na huncie? ;O jedno z lepszych uzasadnień które usłyszałem tłumaczące czyjegoś noob lucka :P

heh nie bierz tego sobie do serca, ale jakoś sobie muszę wytłumaczyć te ciągłe straty
i nie pisz że nie ma tutaj nic z farta bo na farcie ta gra polega :P

Moze jemu chodzilo raczej o ''rzadsze'' polowanie (takie ''na wyczucie''), nie walenie na spwanie na sile?
Przynajmniej ja tak mialam, ze im bardziej intensywnie huncilam to tym wieksze i tym latwiej bylo o straty ;) (A wystarczy wrzucic na luz, poprobowac tego,owego i potem jest lepiej) Tez nie tlumaczylabym tego ,ee ''mysleniem'' :? Bo tu nie ma co analizowac.. W sensie konkretnych danych :) ''Wyczuciem'' jak juz, polaczonym z doswiadczeniem..

Ostatnio edytowany przez Elanor, 23 Gru 2007, 23:27, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Gru 2007, 03:08 
Poor
Dołączenie:
Lipiec 2007
Zgadzam sie absolutnie
Dwa dni troxy sypały pieknie a dziś total klapa :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Gru 2007, 03:31 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
hmmm zaraz po vu mialem loot na jednym spawnie jakies 8 korsow, lacznie na 2 rundach kolo 12, kolejny dziwny patch - loty spadly do zera prawie, zwrot na poziomie 40% itd ...przez pewien czas korsy nie lecialy poprostu, wiec Loss nie siej paniki i nie podkrecaj rynku , bo wraca do normy
btw, to, ze globy w rodzaju 51 ped sa bez korsow, to akurat normalne,imho tak powinno byc od dawna...
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2007, 16:38 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
Nie powinienem w sumie tego pisać na tak dostepnym forum, ale co tam....

Ekipa MA na usilne zyczenia/płacz/wazeliniarskie prośby kilku (powiedzmy) uberów zmniejszyła dropy Korss'a H400 (L) TYLKO i WYŁĄCZNIE na fefoidach. Bo tego dotyczyły te lamenty z EF. Żadne zmiany nie nastąpiły na bristlehogach (bo nikt nic o tych mobach nie pisał). Tutaj rzut korssow jest bez zmian od miesiąca.

Dlatego też zapraszam na TI :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Gru 2007, 17:22 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Beliar, proszę o podanie nicków tych frajerów bo rzadko zaglądam na EF

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Gru 2007, 12:29 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Straciłem jakieś 100 ped przez to że zatrzymałem w storage ale co tam zostawię sobie do podskillowania riffle
Image

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Gru 2007, 13:18 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
Okta, nie dostaniesz Isisa 41 za 111%.... a co dopiero full tt

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Gru 2007, 14:32 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Court to pewnie chwilowe ale teraz jest wysyp isisów41 na giełdzie a mi z dronów co 3 runde wypada. Cena poleciała w dół i to ostro... Chwilowe czyli JEST ZAJEB.... TANIIIIII to kupować kupować kupować... jak się cena podniesie z powrotem to swoje wtedy wystawię.. jeśli nie to będę używał zamiennie zamiast korssa ;)

Biadolę bo chwilowy spadek ceny dotknął moje zasoby storagowe ale zobaczę po ile uda mi się zbidować w normalną godzinę bo jak dla mnie cena nawet 120% jest zajefajna w odniesieniu do korssa za 160% lub więcej a do tego jaki zasięg , żę hoho. Wniosek: posiadać obydwa i z daleka isis a z bliska k400... No to teraz strzeżcie się drony - Isis kontratakujeeeee!

Ostatnio ludziska na p5 się przerzucają ale to poniżej 160% mamy coś w podobie.

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Gru 2007, 00:45 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
no masz dużo racji, mi się te isiski na samym początku spodobały, tylko szkoda że się szybko niszczą :( aczkolwiek broń daję ciekawe możliwości... np. słabsze maturity moba typu feff czy tam argo nie dochodzi albo daję możliwość bicia smoków metodą strzelania i uciekania.... nawet nie wiesz jakie zabawne jest bicie w teamie i zwiewanie przed smokiem albo osseocollumem buehehehe.
btw, mi dzisiaj lr 32 zeszedł za 124% prawie full tt więc zdziwiłem się ceną 111 za lepszego 41

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Gru 2007, 01:15 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Courtney napisał(a):
no masz dużo racji, mi się te isiski na samym początku spodobały, tylko szkoda że się szybko niszczą :( aczkolwiek broń daję ciekawe możliwości... np. słabsze maturity moba typu feff czy tam argo nie dochodzi albo daję możliwość bicia smoków metodą strzelania i uciekania.... nawet nie wiesz jakie zabawne jest bicie w teamie i zwiewanie przed smokiem albo osseocollumem buehehehe.
btw, mi dzisiaj lr 32 zeszedł za 124% prawie full tt więc zdziwiłem się ceną 111 za lepszego 41

Lr32 mniej skilla zeby go używac, lr41 - wiecej skilla zeby go używac. Wiecej ludzi jest w stanie korzystac z lr32 niz 41, wiekszy popyt= wieksza cena, tak jak z L aptekami T10- 160%, a popatrz sobie na uber apteki :> chodzą po 105% :D

Profil E-mail Offline
PostWysłany: 30 Gru 2007, 04:53 

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 19:49, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysłany: 30 Gru 2007, 08:01 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2006
Na pewno nie warto. Jeżeli korss jest bronią do niczego to P5 mający praktycznie identyczne staty jest także do niczego.

pozdrawiam:)

Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości

Panel
Skocz do: