Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lis 2007, 08:02 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2007
HP: 89
Society: Czarne Smoki
Przy logowaniu, po wpisaniu hasła i loginu, pojawia się komunikat, że jestem już zalogowany. O co biega? Ktoś mi rąbną Avatara?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lis 2007, 11:29 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Jest taka mozliwosc, ale najlepiej odczekaj pare minut (mozliwe ze logujesz sie za szybko po wylogowaniu). Sprobuj moze zalogowac sie z innego kompa

Jezeli ktos Ci rąbnał konto to i tak pewnie jest za pozno na jakas reakcje :/ Ale posprawdzaj szybko czy mozesz sie zalogować, jezeli nie to moze warto napisac do supportu. Ale wtedy zablokuja ci konto i bedziesz musial wysylac ksero dowodu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lis 2007, 12:14 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
to jest taki bug z logowaniem.... ja ostatnio tak miałem... po disconekcie nie mogłem sie zalogować przez nastepne 2 dni.... napisałem do suppa i oto co mi odipsał w tej sprawie:

Hi,

We can see that you have successfully logged in after you filed this case, and therefore we assume that the issue has been resolved. Should you still have problems, please do not hesitate to contact us again.

Kind Regards,
Entropia Support

Jeżeli twój problem długo już trwa to w takim razie chodzi o to samo co u mnie a jeśli masz gold carda to o s'hackowanie konta bać się nie musisz

PS zastanawiam siÄ™ czy take cytowanie supportu nie jest Å‚amaniem EULA :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lis 2007, 16:04 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2007
HP: 89
Society: Czarne Smoki
Ok. Problem rozwiązany, ale Avka znalazłem martwego. Na szczęście miał wszysdkie itemy i kasę na miejscu, dzięki za pomoc.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 132 gości

Panel
Skocz do: