Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2007, 20:11 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
--

Ostatnio edytowany przez Gucio, 14 Sty 2019, 16:56, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2007, 21:18 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
Guciu, smigaj do Irlandii....a nie czekaj, w sumie juz i u nas zaraz za momencik bedzie.... masz 12 poczekasz 4 i bedziesz mial prawdziwa Irlandie w Najasniejszej RP...
tak na powaznie, 12 nie 12 ale +rep za inicjatywe i checi, szkoda, ze nie krafce, bo bym cie zatrudnil
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Paź 2007, 23:20 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Nick w grze: Tomasz Soltys Mud
a ja mowie teraz bardzo serio:
moze zamiast poszukiwania pracy w entropi, poroznos ulotki to kase bedziesz mial i wplacisz.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2007, 09:13 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
Soltys83 napisał(a):
a ja mowie teraz bardzo serio:
moze zamiast poszukiwania pracy w entropi, poroznos ulotki to kase bedziesz mial i wplacisz.

Sołtys ma racje. W realu zarobisz znacznie szybciej niż w EU. Musiałbyś mieć naprawde duży kapitał w grze aby zarobić na handlu naprawde dobre pieniądze.

Mozliwości zarabiania w realu masz mnóstwo. Niektóre prace mogą być np ścisle powiazane z grą, np. praca w nagonce w czasie polowania (jesli lubisz hunting). Nie dośc że jesteś w teamie z kilkoma ubrami, nie tracisż kasy na ammo, decay (no chyba ze podrzesz sobie ubranie) to jeszcze mozesz lootować zabite mobki (zające).

Widzisz ile frajdy cie czeka? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2007, 09:48 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
ciekawe podejscie do tematu. Mialem dokladnie to na mysli, ze w entropii sie nie zarabia tylko traci - na tym polega ta gra. tutaj nawet jak ubierasz ubranie to za to placisz ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2007, 13:54 
Poor
Dołączenie:
Marzec 2007
Soltys83 napisał(a):
ciekawe podejscie do tematu. Mialem dokladnie to na mysli, ze w entropii sie nie zarabia tylko traci - na tym polega ta gra. tutaj nawet jak ubierasz ubranie to za to placisz ;)

Siema Soltys.

Ciekawe podejscie ale tylko twoje. Dla mnie polega na zarabianiu i to zarabianu duzych sum dziennie ktorych na ulotkach raczej bym nie zarobil :D. Jak widzisz wszystko zalezy od punktu widzenia. I dodam ze handlujac niezle sie bawie potrzeba do tego tylko troszke wyobrazni.
Innym przykladami osoby w tej grze jak ja jest np Lebanner ( z ostanich rozmow z nim wyniklo ze jego majatek to juz ok 500k ped ) ktory takze dorobil sie na handlu z paroma wplatami w miedzy czasie. Gra ma tyle mozliwosci ze tylko od nas samych zalezy czy czerpiemy przyjemnosc z zarabiania czy z tracenia - osobiscie z jednego i drugiego :)

Co do Gucia jest to ciezki przypadek - jestem raczej za tym zeby to on placil za mozliwosc pracy u kogos , a nie na odwrot. W koncu ile warte jest nasze zdrowie ?? A na nim duzo go stracimy :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2007, 14:45 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Jestes butnym chamem, mówil ci ktos to juz? Gucia pewnie nawet nie znasz, tylko slyszales o nim kogos opinie, na ktorej opierasz swoje zdanie.

n/c dla takich ludzi

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2007, 14:57 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
ehhhh , chlopak napisal powaznie oferte pracy , ze chcialby z kims nawiazac wspolprace odnosnie sprzedazy, czylipomijajac aukcje moglby zarobic przeciez crafter i sprzedawca a wy sie z niego wysmiewacie, troche to smieszne dla mnie ...
Co do nieznajomosci samej osoby to jest to juz zjawisko masowe, slyszalem o ludziach co nienawidza uberow bo wala potezne hofy .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2007, 14:57 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
Cesarz napisał(a):
Co do Gucia jest to ciezki przypadek - jestem raczej za tym zeby to on placil za mozliwosc pracy u kogos , a nie na odwrot. W koncu ile warte jest nasze zdrowie ?? A na nim duzo go stracimy :D

Nie sądze abyś pomógł Guciowi swoim postem.

Ja na przykład podałem konkretna mozliwość. Za jedna nagonkę w kołach łowieckich działających w Radomsku płaci się średnio 50-80zł(polowania odbywają sie w niedziele). Jest to akcja trwająca od 8.00 rano aż do 15.00. Sezon na zające zaczyna sie od 01.11 a konczy chyba 15.02. Moga w nim uczestniczyć wszyscy, którzy ukonczyli 13 rok zycia. Wiem cos o tym bo sam kiedyś "dawno temu" dorabiałem sobie.
Masz z tego miesięcznie 200-320zł (czyli 1000-1200 PED). A poza tym w tygodniu po szkole i w soboty ma sie czas dla siebie (np na EU).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2007, 15:33 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
oczywiscie nie chcialem nikogo obrazic a i cesarz zapewne tez nie. po prostu lepiej jest pracowac w realu :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2007, 17:39 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Co wy tu za bzdury o pracy w realu piszecie, chlopak ma 12 lat...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2007, 21:22 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
znacie firme OSRAM żarówek zatrudnic sie?? jak myślicie LOL...
a co do posta ceza faktycznie miałem z nim pare przejśc ale nieważne. tyle postów ale za to nie widze żadnej oferty :(

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Paź 2007, 23:17 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Gucio napisał(a):
znacie firme OSRAM żarówek zatrudnic sie?? jak myślicie LOL...
a co do posta ceza faktycznie miałem z nim pare przejśc ale nieważne. tyle postów ale za to nie widze żadnej oferty :(

Gucio, a ty myślałeś ze oferty posypią się szerokim strumieniem ? Wiesz jak to jest w realu, liczy sie doświadczenie, staż, umiejętności, osiągnięcia. Po tym ocenia Cię pracodawca. Nie po suchym, lakonicznym CV i LM.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 63 gości

Panel
Skocz do: