Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Paź 2007, 16:20 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Society: Poltropia
Pewnie kilka osób o tym już wie ale nie znalazłem nic na ten temat używając szukaj więc:

Kilka dni temu ktoś (niepamietam nicku) miał hofa w dziale NEW ITEMS na 1750 ped była to bluza z seri NINJA. Jak dzisiaj się dowiedziałem okazuje się że jest to bluza którą prześlą ci do domu:)

W new oxford w jelonku jest sklep Londyńskiej firmy sprzedającej takie rzeczy in rl. W grze można tam kupić już gotowe pokolorowane bluzy ninja (2k+), niepokolorowane (~4xx ped), a także bpty (5 prob - 500 ped) okazuje się że wszystkie owe itemy pochodzą właśnie z tego sklepu. Co zabawne na bptach pisze że seria jest limitowana i razem było tylko 750 prob. Jest tam także kilka plet coatow ;)

Aby było zabawnie to nie wszystko unikalnie ubrany sprzedawca posiada w swojej ofercie także bluzy typu (RL-item) wybieramy rozmiar, kolorek, model i przyślą nam ową bluzę do domu :) szkoda tylko że tyle to trwa bo nawet do 2 miesięcy.

Kilka dni temu ktoś po raz pierwszy dokonał takiego zakupu (no chyba ze hall of fame szwankuje) a z tego co wiem bluzy NINJA są już w grze od dawna więc pojawia się pytanie czy wcześniej nie było takiej możliwości czy po prostu nikt o tym nie wiedział (nikt się nie odważył).

Było by całkiem zabawnie gdyby więcej firm oferujących różne akcesoria typu (real life) posiadało taki sklep. Gdyby np pojawił się sklep z częściami komputerowymi oferujący komputer odpowiednio skonfigurowany do EU :lol: gdyby ukazał się tuż przed wprowadzeniem cry engine na pewno by nieźle zarobili ;) Albo wyobraźcie sobie że zamawiacie pizze w grze płacicie w pedach i za 30 min pizzaboy puka do drzwi ;) Na dzień dzisiejszy jest to mało prawdopodobne ale w przyszłości kto wie :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Paź 2007, 16:38 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Kuchash
Te bluzy Ninja były sprzedawane IRL zaraz po otwarciu New Oxford z tego co pamiętam. Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Paź 2007, 17:29 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Hehe - Dragon gdzieś ty się uchował ? :P
Tak jak napisał Kuchash - ten sklep tak działa od pojawienia się New Oxford.
Nie mam tylko pewności czy sama firma (Vexed generations) jeszcze istnieje ;)

P.S. Ehh wydawalo mi sie, że już tego PS'a dawałem a ni ma :(
A więc wygrzebałem to: http://www.entropiauniverse.pl/viewtopic.php?t=1592 24.04.2006.

Ostatnio edytowany przez ateush, 04 Paź 2007, 19:57, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Paź 2007, 18:39 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
HoF nawala, juz z 6 razy widzialem w New Items basic filters...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Paź 2007, 19:22 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Ja kiedyś myślałem, że za dużo wypiłem jak się pokazało na hofliście, że ktoś dung odkrył - to chyba ze 2 miesiące temu było.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Paź 2007, 19:51 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Problem polagal na tym ze nie wiadomo bylo jak koles znalazl sie na liscie new items....

Nie bylo go na hof z hunta,miningu czy crafta.

Wiec to takie wyjasnienie jak\dlaczego sie tam znalazl ,a przy okazji info dla nie-"pr0" ze taka mozliwosc nabycia istnieje.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Paź 2007, 20:28 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
311 napisał(a):
Problem polagal na tym ze nie wiadomo bylo jak koles znalazl sie na liscie new items....

Nie bylo go na hof z hunta,miningu czy crafta.

Wiec to takie wyjasnienie jak\dlaczego sie tam znalazl ,a przy okazji info dla nie-"pr0" ze taka mozliwosc nabycia istnieje.

Nic dodać nic ująć

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Paź 2007, 21:53 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Kuchash
Słuszna uwaga, Ciekawe jak sie na HoF znalazł :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Paź 2007, 22:46 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 121
Society: Red Legion Cadet
Nick w grze: Ranger's
Kuchash napisał(a):
może mu z czegoś wypadła ?? :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Paź 2007, 23:14 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Paweł napisał(a):
Kuchash napisał(a):
może mu z czegoś wypadła ?? :wink:

Jakby mu z czegos wypadła to by był na hof liscie z huntu i w new items, a byl tylko na pozycji new item

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości

Panel
Skocz do: