Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2007, 13:38 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2007
HP: 103
Society: MÅ‚ode Wilki
Wypadło mi ostatnio i mimo, że szukałem to znalazłem tylko jakieś szczątkowe informacje, które nic mi nie dały. Może ktoś wie cio to i z czym to się.....

Pozdro.

Image

PS. jak ktoś zna wartość albo w jakim dziale to na aukcjach jest to poproszę bo nie mogę znaleźć również jaką to ma przebitkę.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2007, 14:20 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
A hanger part, of little value beyond TT, unless MA open up some new hangers that need one.

Czesc do hangaru a jak wiadomo statki w hangarach juz sa...
wiec narazie to nikomu nie potrzebne

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2007, 15:15 
jak ci nie potrzebny to ja kupie...

kiedyś dodadzą więcej hangarów i poniektórzy będą sobie pluć w brodę, że pozbyli się części :wink:

Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2007, 16:27 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Pewnie wyleciało Ci to z argo ?
Obecnie to do niczego nie sluzy i nie wiadomo czy tak naprawde bedzie mialo jakies zastosowanie w hangarach...
Ludzie w twin daja za to + 5 ped , osobiscie znam czlowieka ktory to masowo kupuje za +20 ped ale ostatni raz byl przed wakacjami .
Jesli mozesz to wrzuc do storage i poczekaj , ale i tak kokosow na tym nie zarobisz , maxymalnie podskoczy do +50-100 ped , ostatnio duzo tego leci .

Pozdrawiam Loss_AdKos :wink:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości

Panel
Skocz do: