Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2007, 05:44 
Newbie
Dołączenie:
Lipiec 2007
HP: 0
[center]Wiele osób jak ja pewnie miało problem z odpaleniem Pe assis - wiec sie troche pomeczylem i zrobilem patch. W koncu moge sie cieszyc IE , kalkulatorem i paroma innymi rzeczami z pod EU. Powinno ruszyc u wszystkich , ale zakladam, że tak nie bedzie ze wzgledu na naszego kochanego windows-a ;) [/center]

[center]
Użyć opcji zapisz element docelowy ....
usunięte[/center]

Ostatnio edytowany przez siema 09 Lip 2007, 07:20, edytowano w sumie 2 razy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2007, 06:40 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 142
Society: Armia Krajowa
Nick w grze: Lola
... i oczywiście osobiście gwarantujesz, że nie ma w tym patchu żadnego keyloggera czy tudzież innego robactwa :wink:
Osobiście nie używam PEassist, za to korzystam z opcji EU okienkowej co pozwala mi na używanie nie tylko kalkulatora i Firefoxa ale również innych rzeczy, które mi się zamarzą.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2007, 06:55 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
Chcialem sprawdzic ten patch i chcialem go sciagnac tylko po to, zeby go przeskanowac...Norton zaraz po zakonczeniu pobierania zablokowal mi plik bo jakies scierwo tam siedzi, wiec radze uwazac

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2007, 07:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Świństwo bez wątpienia :(

UsunÄ…Å‚em.

Rada na przyszłość - nie korzystać z takich "okazji" !

Przy okazji - zablokowałem dostęp do forum poprzez cache, proxy itp
aby tego typu [...] się tu nie panoszyły.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2007, 07:36 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
czyli ta cipa chciala nas oszukać? dajcie IP tego cfela to mu zrobie pare fajnych rzeczy :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2007, 18:09 
Inept
Dołączenie:
Sierpień 2006
Nick w grze: Michal Skaremon Phoenix
ale skur....ństwo ja pitole, po za tym to jakiś kompletny idiota :roll: ( założył konto tuż przed pisaniem posta, to jego pierwszy post, i ten nick)..... jak myślał, że kogoś nabierze to jest idiotą do potęgi :?
Niestety obawiam się że takich prób będzie więcej, bo w końcu to Real Cash Economy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2007, 18:56 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
Skaremon napisał(a):
ale skur....ństwo ja pitole, po za tym to jakiś kompletny idiota :roll: ( założył konto tuż przed pisaniem posta, to jego pierwszy post, i ten nick)..... jak myślał, że kogoś nabierze to jest idiotą do potęgi :?
Niestety obawiam się że takich prób będzie więcej, bo w końcu to Real Cash Economy.

Z nicka wnioskuję, że to Owsiak. Może by go podkablować do Centralnego Biura Korupcyjnego, będzie aresztowanie w jupiterach, sztuczne ognie i takie tam.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości

Panel
Skocz do: