Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2007, 19:35 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Mam pytanie odnosnie TS2. Jak i gdzie zalozyc wlasny kanal dla soca? Mógłby ktos dac odpowiednie linki albo zrobic skreny krok po kroku co trzeba robic. Potem jak sie dolaczyc do danego kanalu etc.

Bo sobie wymysli ode mnie z klanu i mnie molestuja o kanal team speaka.

pzdr.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2007, 20:09 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Można zakładać (piszesz do prowądzacego serwer-znajdziesz na EF)
- ale ja zrezygnowałem jak na razie z TS ze względu na code iniection wykrywane przez Kerio w stosunku do plików EU. Może to niegrozźne- a może groźne (w świetle ostatnich problemów z kontami to istotne). Nie chce narażać tych, co nie mają GC [support ani nie potwierdza ani nie zaprzecza zagrożenia].

a, zacytuje jeszcze odpowiedź MA:

Kod:
26 Jun 2007    Entropia Support:
Hi,

We can see on the picture that your firewall is warning you about TeamSpeak. We can't see if this particular installation of TeamSpeak is safe or not, but always download software like that from their official websites.

Please note that we don't support any third party software.

Regards,
Entropia Support.

Ostatnio edytowany przez abyss, 05 Lip 2007, 20:43, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2007, 20:18 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
abyss napisał(a):
code iniection wykrywane przez Kerio w stosunku do plików EU. Może to niegrozźne- a może groźne (w świetle ostatnich problemów z kontami to istotne).

oO można prosić o szczegóły zagadnienia? - moze być na gg.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2007, 20:37 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Image

Instalowałem z właśnie pobranego TS'a z linka z forum i system też właśnie po reinstalacji. Nie za bardzo mi się to spodobało.... chociaż może to tylko dopięcie klawisza do aktywacji TS'a (obowiązkowej dla serwera udostępnianego dla graczy z EU)

między innymi z powodu TAKICH wątpliwości polecam wszystkim co graja dłużej niż 3 miesiące zakup GC (nie mam udziałów w MA ani firmach spokrewnionych :P )

Kod:
26 Jun 2007    Entropia Support:
Hi,

We can see on the picture that your firewall is warning you about TeamSpeak. We can't see if this particular installation of TeamSpeak is safe or not, but always download software like that from their official websites.

Please note that we don't support any third party software.

Regards,
Entropia Support.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lip 2007, 21:23 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Mortifer napisał(a):
Mam pytanie odnosnie TS2. Jak i gdzie zalozyc wlasny kanal dla soca? Mógłby ktos dac odpowiednie linki albo zrobic skreny krok po kroku co trzeba robic. Potem jak sie dolaczyc do danego kanalu etc.

Bo sobie wymysli ode mnie z klanu i mnie molestuja o kanal team speaka.

pzdr.

1. kliknij w moj podpis - masz tam temat o TSie
2. klikni tam linka do oryginalnego teamtu z EF
3. klikni na EF na gościa E-Lite (właściciel TS serwera itp), wysli mu PM że prosisz o zalozenie kanału na WASZ SOC - kanały są zakłądane TYLKO dla socków, na prawdziwą nazwę po weryfikacji w SocTerminalu przez samego ELita
4. poproś go też by dał Ci prawo admina na kanale - bedziesz mogl ustalać własne hasła itp

pozdroo !!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lip 2007, 18:44 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Duchu albo ktoÅ› inny, badz tak dobry i napisz mi to po ang. bo ja hym... tyle o ile z tym jezykiem.

Przetłumaczyc to wystarczy albo pozmieniać cosik:

Czesc,
słyszalem ze zakladasz klanom wlasne kanaly TS, chciałbym taki kanał uzyskać dla mojego klanu "Mlode Wilki", prosze takze o nadanie mi praw administratora tego kanału.

Z góry dziękuje,
Mortifer

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości

Panel
Skocz do: