Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Mar 2007, 21:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
TÅ‚umaczenie "na szybko":

Akmuul Island
Nowa wyspa do zabawy PVP na południu amethery.
Zawiera sporo niespodzianek i 2 landy na sprzedaż.
Poprawiono walkÄ™ PvP.

Market Value
Wartość rynkowa przedmiotów na podstawie analizy aukcji.
Nowa zakładka we właściwościach przedmiotów.

Rozdzielczość
Można ustawić żądaną rozdzielczość zarówno w trybie pełnoekranowym
jak i w oknie.

Participant Content
Nazwa avatara który ostatno dokonał edycji zawartości PC
widoczna we właściwościach przedmiotu.

Poprawki grafiki
Cała masa mniejszych i większych zmian.

Nowe przedmioty
W tt dostępne są nowe narzędzia górnicze i apteczka.
Dodano też inne nowe przedmioty.

Lepsze oznaczenie właściwości przedmiotów
Przedmioty majÄ… teraz widoczne znaki (M, F, L, C, D i PC)
w widoku "inventory"

Kilka pomniejszych zmian i usprawnień jak nowe dźwięki itp.

Cytuj:
Content List VU 8.11
ENTROPIA UNIVERSE VERSION UPDATE 8.11
2007-03-20

*** PLEASE READ THIS DOCUMENT IF YOU FIND SOMETHING OUT OF THE ORDINARY IN THE ENTROPIA UNIVERSE! IT MIGHT PROVIDE THE INFO YOU NEED BEFORE CONTACTING THE ENTROPIA UNIVERSE SUPPORT DEPARTMENT! ***

VERSION UPDATE FEATURES

Akmuul Island
A whole new island has been opened up for PvP combat excitement in southern Amethera. Akmuul Island holds a few surprises for everybody, with new areas and settlements to explore, undiscovered native inhabitants, undiscovered raw materials and even two new land areas available for sale.

PvP combat has also been enhanced to make better use of a participant's accuracy.

Market Value
The Market Value history of items is now available to all in the Entropia Universe. When opening an Item Info panel, a new Market Value icon, in the lower right corner, allows any participant to see the value history of an item based on data taken directly from the official Entropia Universe Auction. The new icon has also been added to the Action Library.

This free service will allow participants to examine both detailed and average trends at daily, weekly, monthly, yearly and even decade intervals. More information is available in the updated Auction Guide.

Resolution
The Entropia Universe can now run on higher resolutions depending on your Graphics Card and Monitor capabilities. You can select desired resolution for Windowed and Full Screen modes in the Login Window Options dialog. Please see the updated Start, Login & Connection Guide.

Participant Content
A new property has been added to Participant Content capable items, displaying the name of the avatar that last modified the content. This will help in verifying the authenticity of art works exchanging hands within the Entropia Universe.

Graphics

Light & Shading
Light and shading improvements continue with shading of the avatar in the inventory view, item shading in the item info view, and the introduction of bump, specular and reflection textures on ingots, precious stones, Atrox and a robot model to begin with.

Numerous other small graphical improvements have also been made including:

General graphical improvement of Icons like having their corners rounded and a little shading added.
Adjustments have been made to the close and help icons of the Keyboard Mapping system and the small buttons on the HUD.
Several ingots have received new appearances to increase variation.
Palms Corner has received some attention: The Shop Container and storage terminals now work. The rock on top of the teleporter has been relocated and some flickering textures have been fixed.
A number of lamps have been adjusted as they were not giving enough light. Fireplace light has also been adjusted to give a warmer glow.

New Items
A range of new items have been added including a new TT Medical Kit and new TT Mining Tools. Other new items in areas like combat and manufacturing have also been included.

Basic Properties
Items now have their basic properties (M, F, L, C, D and PC) included in their Inventory view.

Sound
New outposts and new equipment have new sounds.

Other Enhancements

The Split Item interface has been redone.
Manual rotation of Items is now available in the Item Info View Controls. Disable auto-rotation first and use the mouse wheel to zoom in/out and rotate in any direction.
The PvP anomaly inside the Trade Center at Rei's Defense has been cleared up.
The revival terminal has been moved closer to the Gun turret at Nea’s Place.

Ostatnio edytowany przez ateush, 20 Mar 2007, 09:45, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 09:24 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Jakby jakas dobra dusza sie znalazlazla i przetlumaczyla ten tekst :)

Jak ja lazilem do szkoly tylko rusa uczyli :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 09:32 
Weak
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 0
"You can select desired resolution for Windowed and Full Screen modes in the...."

Nic dodać nic ująć, niemogłem się doczekać, teraz mam, ZA*EB*STE VU !!!

S.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 09:40 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Red Legion
Jeśli nowe PvP pozwoli lootować graczy, to będzie to kolejne puste miejsce, gdzie 2, 3 uberów będzie się nudzić i ew. polować na moby.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 10:01 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Ciekawe co za narzędzia górnicze :)

Niech juz daja VU bo nie strzymam :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 10:02 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
no ładne cacko, aż nie mogę się doczekać na powrót do domu po pracy by móc przetestować nowe vu, niestety będę jak zwykle późno...blehhh :cry:

co do VU : widzę dwie duże nowości czyli HISTORIĘ cen przedmiotów i nową lokację (wyspę) i to wszystko, reszta to tylko dodatki, taki tuning

dziwne bo myślałem że to VU będzie o wiele bogatsze a tymczasem jest moim zdaniem raczej małe, zapowiedzi że mają to niby być dwa VU w jednym okazały się mocno przesadzone

ciekawe jakie nowe przedmioty trafia do naszego arsenału, jakie mopki sie pojawia w nowym miejscu i jakie to nowe landy przykują uwagę inwestorów, no nic pozostaje mi tylko czekac do wieczora, a jak możecie to dawajcie tu screeny i wasze opinie/spostrzeżenia z pierwszych godzin po uruchomieniu gry 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 10:13 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 167
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: Fred Ice Issue
Ciagnie czyli skonczyli ! :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 10:17 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Z zapowiedzi - jak dla mnie solidne i dobre VU.
Żaden durny hipermarket tylko prawdziwe usprawnienia
(widoczne oznaczenia itemów w L M itp, rozdzielczość,
historia aukcji i zapewne spora dawka zabawy na nowej wyspie).
Może nie rewolucja - ale zapowiada się jedno z lepszych VU.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 10:55 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Cytuj:

Akmuul Island
A whole new island has been opened up for PvP combat excitement in southern Amethera. Akmuul Island holds a few surprises for everybody, with new areas and settlements to explore, undiscovered native inhabitants, undiscovered raw materials and even two new land areas available for sale.

Hmmmmm, ktoś już był i zerknął, czy są to jakieś nowe moby i ores/enmatery, czy to po prostu taki zwrot "odkryj jakie moby i złoża są na wyspie"? ;>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 10:59 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 167
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: Fred Ice Issue
Jeszcze nie dziala, z nowosci zabrali nam panienkÄ™ z okna initializing :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 11:21 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Oby tak dalej MA. Tak trzymać! Jak jeszcze uwolnią moby ze skał i drzew to dopiero będzie prawdziwa bomba! :D :D :D :D Pozazdrościć pomysłowości tym z MA. Pewnie przy ogłoszeniu w lokalnej prasie (miesięczniku "Nasza Wieś") zapomnieli dodać: "...bez kaloszy na stanowisko...". A Marco będzie teraz przez kilka miesięcy ćwiczył nowy tekst i mimikę do nowego filmiku (chyba, żę przez przypadek obejżą kabaret Ani Mru Mru to pomysły posypią się, żę hoho i tak na przykład zamiast "nl" będzie "nieeemaaa" a zamiast troxów będą latały takie małe groźne Tofiki a jak ktoś sprubuje zrobić emotion InLove to usłyszy w słuchawkach "brzyyydal")
:D

pozdro

Ps. Oczywiście z tą rozdzielczością to już przesadzili. Przecież to wybiega i wyprzedza innych "producentów" o całe wieki. :)

Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 12:04 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: DASK
Nick w grze: Franek Baczek Dzony
Witam no jaj uż lałem te nowe moby Mu..... coś tam ;p sa na nowej strefie pvp ale juz duzo uberkow sie tam kreci :) moby typu i wygladu umbranoid ale walcza stylem karate :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 12:07 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Ha - mi się podoba :) Nareszcie Entropia wygląda jak należy (w natywnej rozdzielczości
na panoramicznym lapciu). Do tego wyraźnie poprawiona grafika i ikonki.

Kilka screenów:

Image
Image

A nowa wyspa to jednak tak jak PvP3 - czyli można zostać zlootowanym :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 12:12 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: V.S.O.P.
Nick w grze: xxX Voyt3c Xxx
Oto próbka nowych mobków, które biegają po PVP3 na nowej wyspie, byłem w nemku bez platów a ten był Guard

Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 12:15 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 126
Society: Darkside Renegades
Nick w grze: Symulakron
no całkiem ładne VU
bumpmapping na troxach i itemach, metaliczny wygląd robotów (albo tylko jednego modelu) - ciekawe jak to wygląda teraz...szefo wyszedł czas na mały test w robocie :P

no jeszcze z 5 lat i EU dogoni pozostałe gry MMO w grafice ;)
ale nie ma co narzekać - jeśli grafika w EU wydaje się przestarzała zawsze można odpalić SL i dostać oczoszoku :)

pozdr.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 12:35 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Fred napisał(a):

No i bardzo dobrze bo mnie wkurzała :)

Z tego co widze VU rewelacja już sie nie moge doczekać kiedy wróce do domu.
Ciekawe tylko czy karta pociągnie natywną rozdzelczość
no i wolałbym jednak pvp bez lootowania.
No i te narzędza minerskie wogóle wszystko jest ciekawe tylko kasy nie ma :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 12:36 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 123
Nick w grze: Logic
I w końcu apteczki mają podany zakres leczenia :)
Bardzo dużo itemów zmieniło wygląd, niektóre są o wiele ładniejsze inne dużo gorsze, ale co gorsze, zrobili mi bajzel w storage :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 13:25 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
Society: brak
Nick w grze: Angel
Kilka słów o wykresach cen.

Wykresy są, ale nie tak czytelne jak powinny być. Do wykresu markup nie mam zastrzeżeń. Działa prawidłowo.

Mam jednak zastrzeżenia do wykresu "markup trend". Wytłumacze to na przykładzie ESI. W zależności w jaki rodzaj wykresu klikniemy mamy inne ceny [dzień,tydzień,miesiąc]. Jeśli klikniemy na dzienny wykres markup trend to widzimy ceny są gruuubo ponad 1200% [prawie wszystkie wyniki wychodzą poza wykres, wieć dodatkowy problem to taki, że ich nie widać]. Jeśli klikniemy na tygodniowy to średnia jest raczej 1200% z czego ostatnimi dniami spada do 1500%. [a przecież w dziennym pokazywało grubo ponad 1200%]. Kiszka się robi jak spojrzymy na wykres miesięczny. Średnia cena na wykresie miesięcznym z ostatniego tygodnia mówi nam, że cena jest 1100%, a przecież w wykresie tygodnim wyraźnie widać, że jest 1200%. Najlepiej samemu to sprawdzić.

Wniosek taki, żeby narazie nie opierać się na wykresie markup trend, gdyż w zależności jaki wykres wybierzemy [dzień/tydzień] pojazuje zupełnie inne dane. Może niedługo to naprawią...a jak nie to lepiej z tego nie korzystać w ogóle.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 14:11 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 103
Society: eha
no mnie sie podoba :) 1400 x 900 i na full wygląda jakoś ładniej :) na ladnd sie nie wybieram :) ciekawe jak loot będzie leciał po ostatnim uv miałem z 5 globali w 3 dni :P

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 14:37 
lol dobre, dobre VU:) widzę, że Mindark zaczyna się starać lol, to już trzecie chyba zajefajne VU miśki:)

Te nowe itemy lol, pvp, ROZDZIELCZOSC OMFG to podstawa jest!:)
omg limited fapy, omg nowe moby, latający robot: attacker, jakiś mutant: Mulman, przykład nowego fapa limited zlootowaneog z Mulmana:
Name: SL-50
Heal: 51.8 - 69
Durability: Average
Reload: 20
Heal/sec: 22.99
Looted from: Mulmun
TT: 75ped
Note: About same decay as ek2600, slower then ek2600, more heal then ek2600

lol a ten global z pvp...Angel zabił szczecio i dostał 10k ped lota z niego lol:D

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 14:44 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 100
Society: PEDirectory
Nick w grze: Dobra Rada
Moje pierwsze wrażenia:
Najbardziej podoba mi się dodanie statsów do apteczek. Nareszcie wiadomo konkretnie co i jak. Do tego całkiem ciekawy design nowej apteczki z tt. Może będzie cała linia takich :)

Pozmieniali też wygląd minerałów, wełny itp. Gusta są różne różniste, ale mnie osobiście nie bardzo się to podoba, mam wrażenie, że większość zmienionych itemów się do siebie w pewien sposób "upodobniła".

W kwestii lootów nie zauważyłem wyraźnych zmian - zdaje się, że leci tak jak dotychczas. Póki co nie odczułem by było inaczej.

Nie podoba mi się, że co chwilę robi się pieprznik w inventory. Jak tylko coś nowego wpada np. z polowania, to się robi kiszmasz. Może to tylko taka duperela i się czepiam, no ale po prostu mnie drażni ;)
Ostatnia rzecz, to być może bug - jak mam ok. 1600 animal oil residue, to w inventory/storage/loot window wyświetla się przy nich 2k. Nie wiem czy to celowe zaokrąglanie w górę czy po prostu błąd.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 14:45 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2007
HP: 92
Nick w grze: Diensdale BBB
Bedzie wesolo z tym, ze niekoniecznie ^^ Dzis chce globala w prezencie od nowego VU ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 15:06 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Level napisał(a):
lol a ten global z pvp...Angel zabił szczecio i dostał 10k ped lota z niego lol:D

http://img11.imagepile.net/img11/67989bez.jpg

mam nadzieje że kaska wróci do właściciela... trzymam za was kciuki, to spora strata :?

sam byłem raz zlootowany w pvp3 (~200 ped chyba) i wiem jak to boli (koleś kasy nie zwrócił)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 15:08 
Image

te nowe iknonki omfg...albo doa, adjv1:)

aha co do tego że szczecia zakichali....nowe PVP to ***** sprawa...nie dosc, że cie mogą zlotować, to w dodatku moby rzucają oil itp stuff, czyli polujesz polujesz...nagle jeb critical z tango...no i cały loot sie poszedł.... :P

Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 15:37 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Level napisał(a):
aha co do tego że szczecia zakichali....nowe PVP to ***** sprawa...nie dosc, że cie mogą zlotować, to w dodatku moby rzucają oil itp stuff, czyli polujesz polujesz...nagle jeb critical z tango...no i cały loot sie poszedł.... :P

no ale chyba o to chodzi w PVP3 ? to po kiego chu sie tam pchać ?

idziesz na własne ryzyko i tyle, wiesz przecież co może cię tam spotkać

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 15:38 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Cytuj:
The revival terminal has been moved closer to the Gun turret at Nea’s Place.

Ohh..poor sweaterzy w neas ;p Znowu bedzie troche trudniej :P Pewnie ktos doniosl ze mu lagi przy tp przeszkadzaly..

Garwen napisał(a):
Fred napisał(a):

No i bardzo dobrze bo mnie wkurzała :)

buu mi sie podobala ;/
HduchC napisał(a):

OMFG... :( tragedia... Dzony chyba go bronil?
Jak to sie stalo i czy to nie fake ? ( fake'y sama kiedys robilam heh)[/quote]

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 15:53 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
Nie wiem czy ja mam grafike zamala lub zle dobrana rozdzielczosc - ALE mi sie nie podobaja wyglad i wielkosc mineralow - gazz wyglada jak k.... kawalek , w storegu mam jakis placek , z robotow gripp byl ladny to teraz wyglada jak klatka . Uwazam ze przesadzono z wielkoscia - male kamyki byly i dobrze male rzeczy i dobrze nawet lyst wyglada jak duze jajko . Karta z Pedami jak bym widzial kolory z TIBII wersja z przed 3 lat .

Moje zmartwienie to jacek szczecio - bardzo MU wspolczuje - nie wiem co sie stalo . angel nigdy nie byl taki - wie ze nikt MU nie podskoczy teraz ma wszystkie skille w evadzie , apteczce grubo ponad kreske 10 K , Nigdy nie robil takich zagran wiedzial jaki to mocny avatar , mam nadzieje ze jakosc sie ulozy jacek

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 16:12 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
w sumie mi najbardziej podobają statsy w apteczkach i wyglądy itemków :P Przykładowo belkar ingot wygląda jak felga od samochodu :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 20:18 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 100
no no no :)
całkiem całkiem :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 21:24 
Green
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 116
Society: Freelancer
Nick w grze: Thomas Thomasso Sta
Ale i to VU burdel w storagu zrobilo :? A mialem tak ladnie wszystko poukladane.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 23:26 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 165
Society: DASK
Co do mojego przykrego wypadku.
Sprawa wyglądała tak, że mialem w inventory na dole kamienie garnety, opale i diamenty.
Po prostu zapomnałem o tym . Na szczescie glupota nie boli :p
Myśle , ze w miare szybko przeboleje strate .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Mar 2007, 23:46 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Ach no tak,po landowym ATHu co to dla ciebie :D
to good ;)

A jeszcze @ VU.. Ja nadalabym mu tytul ''Pokemon rulez''.. Patrz: nowy design fapow, i obrzydliwe ;/ ikonki (skroty) na gorze...
Za to przynajmniej fajne smerfowe ampy a103 ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2007, 14:05 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Cytuj:
Version Update 8.11.1
22 Mar 2007

Entropia Universe update between 10:30 - 11:30 MA Time.

1. Items that were invisible are now visible again: Lytarian Dust, Cadet Jacket(F).
2. Stackables showing incorrect amount in Inventory have been fixed.
3. A minor issue with the Markup Trend in the new Market Value graphs has been corrected.
4. Disappearing Action Set Panel due to resolution change has been corrected.
5. Sick and depressed Umbranoids are fighting fit again.

Ostatnio edytowany przez ateush, 23 Mar 2007, 13:01, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2007, 16:42 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
ateush napisał(a):
5. Sick and depressed Umbranoids are fighting fit again.

Eee...
Ktoś wie co z nimi było nie tak?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2007, 16:48 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Za dużo sypały? :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2007, 18:05 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Były czarne i nie atakowały w grupie stały w kolejce :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2007, 18:32 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Czyli zmieniali staty mobów, mam nadzieje ze na lepsze :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2007, 18:40 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Logic napisał(a):
Czyli zmieniali staty mobów, mam nadzieje ze na lepsze :)

A skad ten wniosek? Cos zepsuli z umbra ze nie atakowaly, swoja droga robia update ktory tak naprawdÄ™ nie dotyka Umbra a zepsuli :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Mar 2007, 20:00 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Wniosek z tego taki ze w kazdym VU grzebią w rzeczach o których głośno nie mówią.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Mar 2007, 10:16 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 108
Society: Kanwo
Nick w grze: Marcjan Martinus Tydeusz
Mortifer napisał(a):
Wniosek z tego taki ze w kazdym VU grzebią w rzeczach o których głośno nie mówią.

i tak dobrze , ze wogole o czymkolwiek mowia ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Mar 2007, 13:00 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Cytuj:
Mini Update
23 Mar 2007

The latest Mini Update included:

1. Issues with Scopes have been fixed.

2. Animal leather textures are now visible again.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Mar 2007, 14:14 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Bug buga bugiem pogania :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Mar 2007, 09:20 
Poor
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 116
Society: freelancer
Nick w grze: Kania
mam nadzieje ze hunt nie bedzie jedna wielka strata pedow w tym vu

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Mar 2007, 08:24 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
KANIA napisał(a):
mam nadzieje ze hunt nie bedzie jedna wielka strata pedow w tym vu

a kiedyś był ??

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 58 gości

Panel
Skocz do: