Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Mar 2007, 18:09 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
[center]Image[/center]
Padł nowy rekord w crafcie na kwote 229 k PED przez Johan JH Hansen.
Jest to najlepszy loot we wszystkich dyscyplinach.
Co o tym myślicie ? Ja osobiście nie moge sie doczekać ath po wyzej 1 mln pedow ;-)
Link do dyskusji na EF :
http://www.entropiaforum.com/forums/sho ... p?p=703812

Ostatnio edytowany przez Loss_AdKos, 08 Mar 2007, 20:19, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Mar 2007, 18:32 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Wow, zrobil od razu screena czyli NIE JECHAL NA AUTOKLIKU! :P

Szkoda,wielka szkoda,ze nie ma zapisu z jego soc czatu :lol:

Ja teraz czekam na 300k w huncie ;)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 08 Mar 2007, 18:32 
a ja może powtórze słowa tego szczęściarza: dzięki wszystkim za uznanie...ale nie jestem pewien czy wyszedłem na + po tym hofie 8)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Mar 2007, 20:11 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Heh, no to ma teraz trochÄ™ kasy. :wink: Na zdrowie! :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Mar 2007, 20:50 
Green
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 116
Society: Freelancer
Nick w grze: Thomas Thomasso Sta
No to wiadomo, dlaczego przez ostatnie 3 tygodnie ciagle tracilem na miningu (- 500-600 ped w sumie).

Czlowiek, tylko wierzy, ze sam kiedys cos takiego trafi i ta nadzieja trzyma go przy PEU :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2007, 01:16 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Level napisał(a):
a ja może powtórze słowa tego szczęściarza: dzięki wszystkim za uznanie...ale nie jestem pewien czy wyszedłem na + po tym hofie 8)

n\c

Pewnie stracil tyle na componentach lvl1...bo jakos nie widzialem aby spamowal chata,jak to niektorzy KRAFTERZY potrafia i faktycznie moga sporo stracic.

Kolejna przypadkowa osoba w tym calym burd3lu.

No ale reklama ladna,szkoda tylko ze coraz mniej osob zostaje w grze przez ich zagrywki.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2007, 08:37 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 100
no no no :D lol :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2007, 17:13 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Uhh.. no tylko pogratulowac :) Ale 23k $.. to juz jest ładna sumka. Szkoda tylko że coraz wiecej osób traci zeby 1 zyskał

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2007, 18:42 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Hmm :shock: :shock: :shock: pogratulować
Jeżeli jego słowa są prawdziwe to myśmy nie stracili :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Mar 2007, 08:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
311 napisał(a):
Level napisał(a):

n\c

Pewnie stracil tyle na componentach lvl1...bo jakos nie widzialem aby spamowal chata,jak to niektorzy KRAFTERZY potrafia i faktycznie moga sporo stracic.

Kolejna przypadkowa osoba w tym calym burd3lu.

No ale reklama ladna,szkoda tylko ze coraz mniej osob zostaje w grze przez ich zagrywki.

nawet jeśli masowo trzaskasz, ale nie L-ki to nie zaspamujesz chata

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Mar 2007, 08:56 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Image

O deklu nie wspomne;)

No chyba ze teraz juz sie tak nie da...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Mar 2007, 15:47 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
dynera max. tt = 260
abrer max. tt = 110

:P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Mar 2007, 19:35 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
...istny debilizm... ja osobiscie wolalem kiedy to athy byly po 5k max... jak widzimy dla MA teraz liczy sie z.a.j.e.b.i.s.c.i.e duzy przemial, a co za tym idzie ? ogromne straty... dlatego daja duze hofy, szkoda ze najprawdopodobniej wybranym na codziennych zebraniach MA przy kawece... ja niestety mam takie odczucia... poza tym... co to za reklama ktora wypycha juz grajacych... staty czy nowych (ze stratami, lub bez) dobrych graczy... ocobiscie uwazam ze podzielenie tago na 100 mniejszych dla np. 50 osob podczas huntu powiedzmy przez 2h byloby bardziej fajne dla oka... nie tylko dla tych ktorzy sie wahaja... ogolnie dla wszystkich.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Mar 2007, 08:18 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
MA nie potrzebuje dobrych graczy tylko napalonych graczy

1000 globali nigdy nie zrobi takiej reklamy jak jeden ath ogromnej wartosci
duza cyfra mozna sie pochwalic, TI, CND, malls, lands i ath to idzie w świat i robi wrażeni zwłaszcza na potencjalnych nowych klientów systemu

niby czemu miliony ludzi gra na loteriach, każdy się łudzi...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Mar 2007, 09:47 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
...coov ale to jest moje tylk ozdanie... nie potrzebowalem komentarza w tej sprawie ;) a juz szczegolnie twojego.. aczkolwiek wiedzialem, ze mnie skomentujesz :D ...sfinia :P

...ale cala rzeczywistosc, rzadza pieniadza osobiscie mnie przeraza... szczegolnie w tej grze... to niemoralne wykorzystywac slabosci ludzkie do robienia kasy i to nie malej kasy, oni dali 239k a ile zgarneli do kieszeni ? W bajki ze oni cala stracona przez graczy kase daja do puli (lootow) niestety nie uwierze, raczej to jest maly % tego co ludzie wtopia i z pewnoscia jesli znalibysmy te cyfry to byloby koniec z PE :D EU* ;)
...a tym czasem dajmy sie dymac dalej ;) dymajmy innych ... zeby bylo fajnie ROFL

Pozdrawiam.

PS. prosze Cie coov przestan tak pisac posty bo licznik spalisz :D Ati mi sie zali ze niemoze sobie dac rady ze smarowaniem :D tryby sie juz wytarly i czasami licznik sie nie kreci :P ...mowie o liczniku zliczajacym napisane posty ;) hahaha ...a ta kluska sie w koncu przewroci :D tak biegnie i biegnie :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Mar 2007, 13:50 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
XII napisał(a):
...coov ale to jest moje tylk ozdanie... nie potrzebowalem komentarza w tej sprawie ;) a juz szczegolnie twojego.. aczkolwiek wiedzialem, ze mnie skomentujesz :D ...sfinia :P

jeśli nie potrzebujesz komentarzy to sobie załóż prywatne, jednoosobowe forum i tam pisz :P

niby skąd wiedziałeś, żę skomentuję? nie masz u mniespecjalnych względów :P

XII napisał(a):
...ale cala rzeczywistosc, rzadza pieniadza osobiscie mnie przeraza... szczegolnie w tej grze... to niemoralne wykorzystywac slabosci ludzkie do robienia kasy i to nie malej kasy, oni dali 239k a ile zgarneli do kieszeni ? W bajki ze oni cala stracona przez graczy kase daja do puli (lootow) niestety nie uwierze, raczej to jest maly % tego co ludzie wtopia i z pewnoscia jesli znalibysmy te cyfry to byloby koniec z PE :D EU* ;)
...a tym czasem dajmy sie dymac dalej ;) dymajmy innych ... zeby bylo fajnie ROFL

Pozdrawiam.

se możesz nie wierzyć, i tak nic im nie zrobisz, możesz zastrajkować i nie grać, ale wtedy właśnie zrobisz to czego chcą...

XII napisał(a):
PS. prosze Cie coov przestan tak pisac posty bo licznik spalisz :D Ati mi sie zali ze niemoze sobie dac rady ze smarowaniem :D tryby sie juz wytarly i czasami licznik sie nie kreci :P ...mowie o liczniku zliczajacym napisane posty ;) hahaha ...a ta kluska sie w koncu przewroci :D tak biegnie i biegnie :D

się tak nie martw o Atiego, później z tego wynikają nieprzyjemności :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Mar 2007, 16:05 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
LOL jaka dyskusja :D
coover napisał(a):
se możesz nie wierzyć, i tak nic im nie zrobisz, możesz zastrajkować i nie grać, ale wtedy właśnie zrobisz to czego chcą...

Chyba cos ci sie zamotalo coover.. MA chce zebysmy nie grali? :P ar ju siur? :>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Mar 2007, 08:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
komplitli siur ;)

MA bardzo chętnie widzi nowych, albo sporadycznie grających graczy, którzy nie mają czasu, albo wiedzy wystarczającej do rozpracowania systemu, zmniejszania strat i zwiększania szans na dobry wynik

za to takie cfaniaki (np. Mutak) są MA wogóle nie na rękę, bo za dużo kombinują zamiast tracić

więc jeśli jesteś cfana, to odpowiedź brzmi: tak, MA nie chce, żebyś często grała ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Mar 2007, 08:45 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Wiekszych głupot dawno nie czytałem... Sexi gra w cholere i co MA go nie kocha niby? ROFL

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Mar 2007, 08:49 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
coover napisał(a):
komplitli siur ;)

MA bardzo chętnie widzi nowych, albo sporadycznie grających graczy, którzy nie mają czasu, albo wiedzy wystarczającej do rozpracowania systemu, zmniejszania strat i zwiększania szans na dobry wynik

za to takie cfaniaki (np. Mutak) są MA wogóle nie na rękę, bo za dużo kombinują zamiast tracić

więc jeśli jesteś cfana, to odpowiedź brzmi: tak, MA nie chce, żebyś często grała ;)

aaaaaaaaaaaaahahahaha :D no wiec sluchaj pan, panie "komplitli siur" :p
To, ze MA widzi chetniej nowych graczy to jest fakt... trzeba tylko dodac, ze oni lubia takich graczy ale tylko wtedy jesli z portfela wypada im kasa z przepelnienia :D, ktorzy sa slabi psychicznie i ktorzy wplacaja bez opamietania i traca majac nadzieje, ze cos w koncu trafia :D ...co do wiedzy potrzebnej do rozpracowania systemu :D ahahahaha bzdura panie siur :D nikt takiej wiedzy nie ma i mial nie bedzie.... poniewaz system jest strasznie czesto modyfikowany, zeby nie przsadzic 2x dziennie minimum :P a z tego co sam zaowazylem raczej czesciej... poza tym po ostatnich zmianach w loot systemie oni teraz maja 200% kontroli nad lootami i nad tym ktorzy te looty beda zbierac :) jednym kliknieciem o ile pacjet sie da zrobic to go zalatwia tak ze bedzie goly i wesoly :D

cdn. :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Mar 2007, 09:52 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
XII napisał(a):
coover napisał(a):
komplitli siur ;)

aaaaaaaaaaaaahahahaha :D no wiec sluchaj pan, panie "komplitli siur" :p
To, ze MA widzi chetniej nowych graczy to jest fakt... trzeba tylko dodac, ze oni lubia takich graczy ale tylko wtedy jesli z portfela wypada im kasa z przepelnienia :D, ktorzy sa slabi psychicznie i ktorzy wplacaja bez opamietania i traca majac nadzieje, ze cos w koncu trafia :D ...co do wiedzy potrzebnej do rozpracowania systemu :D ahahahaha bzdura panie siur :D nikt takiej wiedzy nie ma i mial nie bedzie.... poniewaz system jest strasznie czesto modyfikowany, zeby nie przsadzic 2x dziennie minimum :P a z tego co sam zaowazylem raczej czesciej... poza tym po ostatnich zmianach w loot systemie oni teraz maja 200% kontroli nad lootami i nad tym ktorzy te looty beda zbierac :) jednym kliknieciem o ile pacjet sie da zrobic to go zalatwia tak ze bedzie goly i wesoly :D

cdn. :D

koncentrujesz się na swoim chorobliwym pragnieniu rozpracowania systemu, a nie na zrozumieniu tego co napisałem

Mort, znowu piłeś, Sexi dostaje jakieś listy miłosne od MA? lol

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Mar 2007, 13:30 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
aaatam, olac formalnosci i dyplomacje :D ocmy na pifko lub vodke.... :) trza zalac dolka :D

...panie siur & reszta ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Mar 2007, 14:32 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
wiem, że masz dołek ostatnio, więc jestem delikatny ;)

przecież to oczywiste, że jeśli firma przestaje zarabiać na kliencie to się go pozbywa i szuka następnego, chyba nie ma o czym dyskutować, aczkolwiek liczyłem na kilka dodatkowych postów :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Mar 2007, 17:13 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
A ja zaliczylam wielkiego rotfla, szczegolnie za to: ''Mort, znowu piłeś, Sexi dostaje jakieś listy miłosne od MA? lol'' :lol: Postuluje przeniesc ta dyskusje do dzialu ''humor'' ahaha

Ciekawe komu MA ''przy kawce'' postanowilo cos dac dzis :D Ogolnie uwazam,ze obaj macie gdziestam racje :D chociaz Mutak ''tak jakby'' grubo przesadza z teoriami.. :wink:

PS mam nadzieje coov ze doceniasz to,iz przez wyprodukowanie tego posta dalam ci mozliwosc odpowiedzi w tym temacie i nabicia sobie jeszcze paru nastepnych :>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Mar 2007, 18:21 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
coover napisał(a):
Mort, znowu piłeś, Sexi dostaje jakieś listy miłosne od MA? lol

Jeszcze nie pilem :D dopiero będe :P a sexi dostaje globki i hofy, co jest lepsze niz listy :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 08:06 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
hehe cały mutak i cały coovii

Panowie, flache sweetu razem w JC barze radze obalić

co do tematu - brak słów, górna granica hofów będzie się przesuwać coraz wyżej

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 08:33 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
HduchC napisał(a):
hehe cały mutak i cały coovii

Panowie, flache sweetu razem w JC barze radze obalić

co do tematu - brak słów, górna granica hofów będzie się przesuwać coraz wyżej

Picie zwierzęcego potu? Bleeeeeeeee

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 11:41 
Green
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 122
Society: P.L.
Nick w grze: Adam Dreamer Hope
patrzac na poprzednie posty nad tym kogo MA lubi a kogo nie i komu daje hofy, to mnie powinna nienawidzic, jak przez 3 lata gry nie wplacam, a jednak trafilo mi sie 20kped hof,
trzeba byc w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie, tak jak skreslic odpowiednie liczby na odpowiednim losowaniu w totka :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 12:18 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
dreamer napisał(a):
... jak przez 3 lata gry nie wplacam, a jednak trafilo mi sie 20kped hof

kiedyś chyba wpłaciłeś parę $ jakoś bardzo dawno temu na samym początku przygody z EU, czy nie ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 14:42 
Green
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 122
Society: P.L.
Nick w grze: Adam Dreamer Hope
tak raz wplacilem, ale od ponad 3 lat juz nie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Mar 2007, 16:13 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
dreamer napisał(a):
patrzac na poprzednie posty nad tym kogo MA lubi a kogo nie i komu daje hofy, to mnie powinna nienawidzic, jak przez 3 lata gry nie wplacam, a jednak trafilo mi sie 20kped hof

założę się, że po tym ładnym hofie awansowałeś o kilkaset pozycji na ich liście niekochanych klientów ;)

PS. dziękuję wszystkim osobom umożliwiającym mi nabijanie postów, a w szczególności Elanor :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości

Panel
Skocz do: