Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lut 2007, 20:23 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 0
Gdzie znajdę pożądny resp fouli od youngów do guardianów ?? Tylko nie mówcie, że koło fort troy bo za 1 mobkiem biegam 5 minut. Użył bym wikipedi ale z nieznajomych powodów mi nie działa. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Lut 2007, 20:43 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
N od środkowego TP Treasure Island.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lut 2007, 23:03 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 104
A jeśli chodzi o Wiki to zapewne ustawiłeś sobie w pliku c:\windows\system32\drivers\etc\hosts wpis który od jakiegoś czasu jest już nieaktualny.
Usuń dodaną linię lub wstaw # na jej początku i powinno działać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2007, 11:10 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
Ja tez bym prosil o wskazanie miejsca zamieszkania fouli, jednak tych starszych... do scavengera... Na wiki niby jest jedno miejsce nad billy's jednak same moliski tam spotkalem, a foula ani jednego...Na TI jest za slabe maturity. Max co spotkalem to adult...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2007, 14:37 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Starsze foule zdaje siÄ™ sÄ… na landzie nad naszym area 31 :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2007, 14:44 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
CvX! napisał(a):

jezeli jeszcze sa to niedlugo juz ich tam nie bedzie, ale przy okazji na ogonie mozesz miec mnostwo atraxow i zmaksymalizowane fungoidy wiec chyba nie o to chodizlo koledze :)

Ostatnio edytowany przez GandalfSzary, 13 Lut 2007, 17:22, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2007, 17:00 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 99
Nick w grze: padrem padrem underworld2
Witam. Korzystajac z okazji to chcialbym sie dowiedziec gdzie moge spotkac mocne Combibo od providera do Old alpha. Probowalem w shinok jungle bo kiedys tam przypadkiem zlotowalem 2x ESI i mi sie spodobalo :lol: ale to chyba jedyne miejsce gdzie widzialem takie Combibo, problem w tym, ze ostatnio tez sie wybralem do shinok ale niestety nie bylo juz tam silnych combibo tylko najmocniejsze to Old :( Czy ktos moze mi pomoc ??

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2007, 17:54 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
remik_vip napisał(a):
Witam. Korzystajac z okazji to chcialbym sie dowiedziec gdzie moge spotkac mocne Combibo od providera do Old alpha. Probowalem w shinok jungle bo kiedys tam przypadkiem zlotowalem 2x ESI i mi sie spodobalo :lol: ale to chyba jedyne miejsce gdzie widzialem takie Combibo, problem w tym, ze ostatnio tez sie wybralem do shinok ale niestety nie bylo juz tam silnych combibo tylko najmocniejsze to Old :( Czy ktos moze mi pomoc ??

Pomóc nie możemy, ale zawsze możemy wysłuchać :)

Właściciel tego landu dostał bananka i pewnie MA czeka przepisowe x miesięcy, zeby go przejąć i odsprzedać. Tez miałem pare globkow/esi na tym landzie.
A ZTCW to nie ma innych duzych skupisk duzych Combi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2007, 17:55 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
misko napisał(a):
Właściciel tego landu dostał bananka

OT
za co ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2007, 17:56 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
GandalfSzary napisał(a):
CvX! napisał(a):

jezeli jeszcze sa to niedlugo juz ich tam nie bedzie, ale przy okazji na ogonie mozesz miec mnostwo atraxow i zmaksymalizowane fungoidy wiec chyba nie o to chodizlo koledze :)

Foule Raidery i okolice mają tam gdzieś naturalny respawn, więc nie powinny zniknąć.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2007, 17:57 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Elanor napisał(a):
misko napisał(a):
Właściciel tego landu dostał bananka

OT
za co ?

Z tego co kojarzę, to chyba za boty do polowania. On miał/ma jeszcze land na lodowej wyspie, z Caudetargusami i z Ambu na S od Oxford, wszstkie są teraz 'deserted'. Nie wiem czy tez nie jego była ta wysepka/półwysep na N od 'Memorial (Isl)and'.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2007, 18:00 
Green
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 116
Society: Freelancer
Nick w grze: Thomas Thomasso Sta
misko napisał(a):
Z tego co kojarzÄ™, to chyba za boty do polowania.

:roll: Hmm za botyyy?? No ja rozumie, ze sa autoclickery czy inne jakies ale boty do polowania? I co one same lataly po landzie i kilowaly? Hmm...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2007, 18:06 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Ava to Nostrop, coś więcej tu

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2007, 19:01 
a czemu bana dostali...bo używali bota do huntu by zarabiać za pomocą impmk2 nie tracąc przy tym czasu swojego 8) ale to taki offtop

Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Lut 2007, 19:16 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
hyh... no niestety i w takiej grze bylo/jest/bedzie to obecne ... Ta gra nie ma zadnego zabezpieczenia przeciwko botom, a niestety stworzyc takiego do EU jest stosunkowo latwo (powiem wiecej... kazdy srednio-zaawansowany programista sobie z tym poradzi)... Kazda gra predzej czy pozniej doczekuje sie ogolno dostepnego bota, wiec pewnie i tak bedzie z EU... Czasami sam mam ochote napisac takiego bocika, bo nie raz, nie dwa mialem dosc juz tego monotonnego klikania... Jednak, w tym momencie przestalbym EU traktowac jako gre i rozrywke...

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości

Panel
Skocz do: