Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2007, 03:09 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 0
witam wszystkich mam skromne pytanko co do ore ampow
czy jest mozliwe w pewien sposob oszukac na kopaniu a mianowicie
jezeli z kumplem kopiemy razem w sumie to on kopie i trafi jakiegos globala ale go nie wydobywa tylko czeka az skonczy sie jego czas na wydobycie jego rod znika a wtedy ja puszczam bombke ale juz z ampe jakims srogim to czy trafie czy tez nie ??

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2007, 06:31 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
Trochę szkoda globa na taki test, kolega sprawdzał na II, gdy znikła wrócił i rzucił bombkę , i nic już nie wykrył.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2007, 16:36 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Hmm to nie zadziała weronika

Jak jeszcze nie było automatycznego stawiania claim rodów, to pare razy zmieniłem przez przypadek tool na cos innego :) I oczywiscie nie mogłem znależć złoza, ponownie postawiłem bombkę i złoze tam było -> wniosek gdy znajdziesz złoze ono zostaje yhm.. znalezione - tzn bedzie tam tkwić aż do wydobycia. czyli nawet puszczenie ampa nic nie da bo ono juz zostało zapisane. Uff ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2007, 18:10 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
Tak jak pisał tropiciel, jeśli czas życia złoża upłynie, to złoże znika zupełnie, testowałem parę razy, ale nie na globalowych złożach :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości

Panel
Skocz do: