Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2006, 13:05 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 113
Society: Company
Nick w grze: slav fighter
Jak w temacie -postanowiłem sobie podręczyc troszkę argonauty przed pójściem do pracy, a tu nagle jeden bach mnie globalem:) Fajno że się trafił jakiś jeszcze przed zakończeniem mentoringu(jeszcze mniej niż 100lvli longblades)

Image

A tak przy okazji wrzuce takiego "prawie" globala. Jakiś czas temu postanowiłem pobawic się w górnika, kupiłem sprzęt w tt do enmater, 40sond za 20ped i do roboty. Pierwsze 10sond poszło w .... , no nie powiem gdzie, a dzięki jedenastej znalazłem to:

Image

Ostatnio edytowany przez sledzik 10 Cze 2006, 19:26, edytowano w sumie 3 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2006, 18:22 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 146
Society: Skill or Die
Gratuluje sledzik,
szkoda, ze ja nie mam takiego szczescia, moze zaczne grac przed wyjsciem do pracy 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2006, 20:54 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 91
Nick w grze: mAkaronowy
Gratulacje :) moj najwiekszy dotychczasowy 'loot' wynosil 13 PED + iteamy od exo mature :) poskilluje i tez pójde na wiekszą zwierzyne :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Kwi 2006, 20:44 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
A tutaj zademonstrujÄ™ mojego drugiego globala:
Image
Już miałem wychodzic z PE bo mi coś nie bardzo szło ale jakoś tak wyszlo ze mnie ten pan kreweta siekac zaczął i nie wypadało tak wychodzic bez odpowiedzi:)
Porównajcie sobie wielkośc mojego pierwszego i drugiego globala^^

btw wielgachne THX dla Mury za poradÄ™, by wybrac siÄ™ w tamto miejsce;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Kwi 2006, 07:35 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 214
Gratz:-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Kwi 2006, 08:22 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
gratki

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2006, 23:20 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
A tu taki jeden globalik z atraxa. Co prawda nic specjalnego(ta apteka co ją widac to fap-5 12ped tt^^), ale ja tam nie mam nic przeciwko znajdowaniu wiekszej ilości takich niespecjalnych lootw;)
Image
A tak w ogóle to póki ten global nie wyskoczył to lepsze looty trafiały sie z bery, które się stadami pałętały koło atraxów, a później się atraxy jakby zbudziły(głupio im było dawac loot gorszy od bery:)) i zaczęły nieco chojniej sypac:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Kwi 2006, 23:22 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Gratz :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2006, 17:31 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
A tutaj taki jeden jeszcze:
Image
Standardowo gotówka i itemy służace do wrzucania do tt:/

[ Dodano: PiÄ… 02 Cze, 2006 23:50 ]
A tutaj ze szczotki. Zalogowałem się do gry, żeby zobaczyc czy coś z aukcji zeszło i akurat na maffoidach stałem i cosik mnie podkusiło, żeby tego ambu zaczepic:). Ten global padł z pierwszego moba jakiego zabiłem po wejściu:)
Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2006, 07:20 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
Mialem kiedys globala z drugiego moba zabitego po wejsciu do gry, ale z pierwszego nigdy :)
Gratki!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2006, 21:56 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
A tutaj z atroxa 128pedów
Image

[ Dodano: Sro 07 Cze, 2006 18:27 ]
a tutaj mój pierwszy hofik 599ped:
Image
Biegam sobie od kilku dni na troxy na N od Hadesheim na E od Cape Corinth żeby nabic troche skillów i RDA odblokowac. A że nie bardzo mi się chciało bawic w bieganie z opalo to używam mk2 z a105, żeby było szybciej nie licząc na jakikolwiek zwrot wydatków, chodziło mi tylko o szybkie skille. No i jak na złośc wychodze na plus =]
po hofie padł jeszcze globik 71ped:
Image
A tamte 128ped powyżej też jest z ostatniego skillowania:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2006, 20:02 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Nick w grze: Furion Fox PL
hehs, to jush mamy sposob na dobre looty :twisted:
bic z najlepszej broni jaka masz skillujac do tego silnie myslec o tym zeby tylko global a co gorsza hof nie padl :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2006, 07:44 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 143
Society: DASK
Nick w grze: Lu
graty śledziku !!! 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2006, 15:15 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
no i kolejne małe co nieco z troxa(75ped):
Image
zieeeeeeeeeeeeeeew=]

[ Dodano: Sob 10 Cze, 2006 20:25 ]
No i szybciutko pobiłem rekord życiowy wysokości hofa:) :
Image
A już miałem doła bo wczoraj, bezglobalikowo i bezhofowo, mimo zlootowania dwoch ESI byłem grubo poniżej kreski. A dzisiaj nie dość, że odrobiłem straty, to jeszcze co nieco zostało=] RDA coraz bliżej -przekroczyłem 3,5k w riflu i w prof. standings skoczyłem na experienced laser sniper:)

[ Dodano: Nie 11 Cze, 2006 00:11 ]
Tutaj się oganiałem od combibo, ktore czasami się wtrąca w starcia z troxami(56ped):
Image
Śmieszna sprawa, jak zobaczyłem info na main, że trafiłem globala to myślałem, że błąd jakiś. Patrzę na loot window a tam kupka peców i armor, który widać, że ma niskie tt. No to skąd te 56ped? Okazało się, że pod thighami gremlina, które tam trafiłem leżało równiuśkie 50ped:) Historia powtórzyła się po raz drugi, że po trafionym hofie miałem jeszcze globala po paru godzinach=]
Już 3575 w riflu, więc RDA mam nadzieję jest już naprawdę bliziutko:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2006, 16:12 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Ja mam tylko 3,2 k w rifle i juz od dosc dawna mam rda :P

Graty!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Wrz 2006, 23:32 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
Dziś(właściwie to już wczoraj:)) poszedłem na hunt po raz pierwszy od czerwca jakoś. W wakacje handel szedl mi beznadziejnie i nie bylo za co polowac, poza tym nie miałem za bardzo czasu(praca:().Wziąłem 400ped ammo i moją sesyjkę hunta zacząłem od wypróbowania seta vigi, ktory qpiłem ładnych parę miechów temu, ale jakoś tak nie wypróbowałem go do tej pory. Poszedłem na drony przy Jason Centre. Secik spisuje się wyśmienicie, ale miałem straszne lagi i poszedłem stamtąd. Poszedłem do Ithaki wypróbowac, czy po zakupie ek-2600(też parę miechów temu=]) dam już radę z tamtejszymi troxami. Ubiłem kilka cieniaków, spotkałem alphę, którą z wielgachnym trudem zabiłem(1strzał-5xapteka-1strzał itd.), po raz pierwszy zresztą- dała chyba z 2pedy^^. Później padłem od criticala jakiegoś providera i stwierdziłem, że w tamtym rejonie jeszcze nie radzę sobie za dobrze solo. Poszedłem na moją ulubiona miejscówkę-Cape Corinth. I oto efekt:

Image

Image

Mój trzeci hof w Entropii, po raz drugi wyższy od ostatniego, po raz trzeci w tym samym miejscu i znów z troxa:). Niestety to "znów" tyczy się również zawartości loota: same śmieciuchy i kasa, ale nie narzekam:).

A tak btw to teraz troxy strasznie słabo thin woolem sypią. Wystrzelałem w nie ponad 200ped ammo i trafiły mi się tylko dwie qpki po 18sztuk, poza tym w ogóle. Biedne troxy łyse są jak kolano to pewnie zapuszczają już wełnę na zimę coby nie zmarznac i dopiero wiosną zaczną szczodrzej woolem sypac:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Wrz 2006, 23:55 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 0
Nick w grze: Tomasz Soltys Mud
kurcze niezle zawalczyles. ja tez bylem w cape i wyrobilem tam na miningu 50ped na +, ale przy tobie to normalnie nic. gratulacje nic dodac nic ujac.
PS mam pewna teorie im zadziej chodzisz na hunta tym lepsze looty, no jak wiemy nie polowales chyba ze 4-5miechow no to efekt widoczny.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Wrz 2006, 23:57 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Gratz :twisted: :brawo: :brawo: :brawo: :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Wrz 2006, 05:57 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
Gratulacje oby tak dalej :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Wrz 2006, 21:33 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
CiÄ…g dalszy polowania na troxy:

190 ped:

Image

102 ped:

Image

Teraz by się przydało ESI znaleźć bo już dawno nie miałem=]

[ Dodano: Pon 18 Wrz, 2006 22:12 ]
Podczas dzisiejszej aktualizacji postanowiłem zapolować na, uwaga, tak!! Troxy przy cape corinth. Oto pierwszy global z tego polowania(przypominam, że na troxy;):

longu172:) :

Image

trox 132 :

Image

Zwykle nie chwalę się ESI, ale już tak dawno nie trafiłem, że uznałem, iż trzeba utrwalić tą chwilę=] :

Image

[ Dodano: Pon 25 Wrz, 2006 19:48 ]
Ostatnio mam straszny deficyt w globalach. Oto pierwszy globik ustrzelony z nowej zabawki:

Image

[ Dodano: PiÄ… 29 Wrz, 2006 20:52 ]
krawiec story:
Tak mi się jakoś zachciało porobić ciuszki. Padło na bluzki bo akurat na to miałem sporo materiału. Troszku globali poleciało. Pierwszego nawet nie zauważyłem, bo obok stał i krafcił Ben Cobra Boner i co chwila się świecił od trafionych globali. Jak padł mój pierwszy globik to myślałem, że to jego i zorientowałem się dopiero, jak ktoś mi graty napisał:)
Dodam, że qr użytego bp był 0.01 jak zaczynałem a jak kończyłem, to zrobiło się 33.7:)
Oto galeria:

70ped:
Image

236ped:
Image

50ped:
Image

247ped:
Image

58ped:
Image

145ped:
Image

Oprócz bluzek, kamieni i śmieci trafiłem też ok 20bp z I, II, IV i V lvla:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Wrz 2006, 23:11 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Nick w grze: Northberg
To sie nazywa rozmach, gratki :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Wrz 2006, 00:09 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Gratki ;)
Da sie wyjsc na plus na tym crafcie,czy nie? Frapuje mnie to :D
Ile masz enga? (engineering)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Wrz 2006, 16:23 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
No pewnie, że można!! Trzeba tylko crafcić według zasad opisanych w moim poradniku, który można kupić ode mnie za 20k ped xP

Engineering mam ok 340

[ Dodano: Czw 12 Paź, 2006 09:10 ]
Ostatnio troszku znudził mi się hunt i postanowiłem pokopać. Znalazłem jakieś złoże i miałem go wydziobać z ziemi(a właściwie z eudorii;), kiedy zaatakował mnie atrax. No i skończyło się globem 53ped:

Image

Niby mały, ale ucieszył mnie bardzo, bo już ładnych parę dni nie miałem żadnego globala( w sumie odkąd zacząłem używać montgomery anabolic -głupia broń^^)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości

Panel
Skocz do: