Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2006, 20:45 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 93
Witajcie :)

Mam do Was kilka pytań dotyczących Stacji Kosmiecznej.

1. Jak tam polecieć, gdzie kupić bilet?

2. Są tam moby? Opłaca się tam polować i kopać?

Dzieki z góry za odpowiedź.

Pozdrawiam,
Marcin Jarek.

[ Komentarz dodany przez: ateush: Sob 20 Maj, 2006 23:28 ]
Zmieniłem troszke tytuł :)

Ostatnio edytowany przez NetJaro, 20 Maj 2006, 22:27, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2006, 20:56 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Ech, doprawdy takie pytania to byś mógł pisać do lossa albo na soc chacie, by ci każdy odpowiedział.

Następnym razem napisz na gg do mnie oszczędzisz miejsca na serwie takimi pytaniami ;)

Ad. 1 Polecieć samolocikiem z hangaru ;) Stajesz w Twin i wołasz "BUYING: ticked CND @ TP" ktoś powinien podbiec i zaoferować swoje usługi.

Ad. 2 Moby są. Różne w różnych bidomach, jedne silne, inne słabsze. Hunt i mining zależy od szcześcia tak jak i na eudori. Ale tak szczerze to nie masz tam po co lecieć nie mając min. 500 ped.

A czy się opłaca? Loss walnął 2,7k ;) Ale to farciarz, więc nie licz na coś podobnego.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2006, 22:04 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 214
Mortifier ja sądze inaczej jeżeli kolega chce lecieć na CND to niech leci i opcja jest taka albo się mocno wzbogaci albo wszystko straci.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2006, 22:13 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Jak chce to niech leci, zgadzam się. Ale jest małe "ale".

Za bilet w te i spowrotem trzeba dac okolo 40 ped. A to dla nowego dość spory wydatek. Po drugie z tego co wiem w CND idzie czasami przewalic 100 i więcej bomb bez zadnego zloza, czy tam jakiegos jednego.

Więc wszystko zależy od szczęścia. Jeśli je ma to niech leci, może za 2 sonda/bomba walnie ath ;) Czegu mu gorąco życze. Jednak prawdopodobieństwo jest dość małe.

Ja tam jestem za CND, ale jak się ma dość "gruby" portfel. Czyli powyżej 1k ped. (to moje subiektywne zdanie)

pzdr.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2006, 08:53 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 93
Mortifer, w jakimś temacie przeczytałem, że tutejsza obsługa ma zamiar napisać FAQ - wg. mnie jest to świetny pomysł. To czemu im nie pomóc i pisać pytania? :-)

Dzięki za odpowiedzi.

Pozdrawiam,
Marcin Jarek.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości

Panel
Skocz do: