Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2006, 13:28 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 123
Society: chłopaki z ferajny
Nick w grze: borq
A wiec tak jak w temacie zostane mentorem dla 1 max 2 discipli (nie liczy sie ilość ale jakość przeszkolenia). Preferował bym osoby z mikrofonem i skypem ale nie jest to warunek po prostu na początek jest dużo tłumaczenia. Sponsoring nie wykluczony ale na pewno nie od razu- sorka miałem już dwóch naciągaczy. A więc jęsli ktoś chce zacząć przygode z EU pod okiem doświadczonego gracza to prosz o PM

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 16:58 
Weak
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
czy mogłbyś sie odezwać na gg
5147864

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2006, 07:46 
Poor
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 95
Nick w grze: Goones
Witam !!

Nie wiem czy jest taka opcja ale mam juz mentora i chcialbym go zmienic bo prawei caly czas go nie ma i niczego sie nie ucze tak wiec nie potrzebny mi taki mentor ktory jest handlarzem i ma ksywe MikePL narazie jest w pierszym miescie mam 3 ped (uczciwie zarobione ) na sweatowaniu i poszukuje mentora ktory odkryje przedemna tajmnice Entropii :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2006, 10:19 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 120
Society: Chłopaki z Ferajny PL
Nick w grze: MarO MarO MarO
Cytuj:
2.15. Na forum nie skarżymy się na złe zachowania konkretnych graczy - nie ma tu miejsca na "czarną liste" itp. Jeśli chcesz opisać jakąś przykrą sytuacje, czyjeś złe zachowanie itp. - rób to bez nazywania avatarów/graczy! Są to sprawy trudne do zweryfikowania a nie chcemy pozwolić na oczernianie kogolwiek.

Goones witamy na forum :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2006, 11:13 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
Goones nie ma możliwości zmiany mentora w grze jesli juz masz jednego. Dlatego wybór na samym poczatku ,mentora jest jedna z wazniejszych decyzji w grze ponieważ jesli ci zle doradzi to sie po prostu zniechecisz do gry.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2006, 13:01 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
angus napisał(a):
Goones nie ma możliwości zmiany mentora w grze jesli juz masz jednego.

Jest taka możliwość.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Maj 2006, 13:17 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Formalnie - dopóki nie zostanie zablokowana możliwość wywalenia mentora. Do pewnego momentu możesz go wykopsać w oknie mentoringu EU.

W praktyce - zawsze możesz olać mentora i poprosić kogoś o pomoc. Wiem, że nawet ludzie grający 2 miesiące biorą dyscypli - (nawet symaptyczni :) ) ale z pewnością jest to duża odpowiedzialność moralna - nie formalna. Ja po blisko dwóch latach w grze dopiero się do brania dyscypli przymierzam :)

P.S. moim zdaniem wiedza liczy się zdecydowanie więcej, niż te drobne itemy które mentor czasem daje :) IMHO popełnienie drobnych błędów w czasie, gdy się jest disciplem ciągnie się długo - dzisiaj chętnie oddał bym cały wyssany sweat za możliwość powrotu do początku :) [z dzisiejszą wiedzą i bez ponownego tracenia czasu]. Niestety jest za późno.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2006, 09:16 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
1 discipla wzielem troche szybciej jakoś po 1,5 roku. I szczerze powiedziawszy żałuje że nie słuchałem swojego mentora we wszystkim(Leh Ola Cancer)-polecam- bo zaoszczędziłoby mi to kupe kasy i nerwów

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Maj 2006, 09:59 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Leh Ola Cancer zakończył swoją przygodę z PE, lecz niewykluczone że jeszcze wróci.. :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Maj 2006, 13:51 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
Tiaaa skoro tak twierdzisz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Maj 2006, 14:14 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Tak twierdze ponieważ znam go z reala, mieszkamy w tym samym mieście i niekiedy u niego bywam..

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Maj 2006, 21:56 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
koniec naboru. Do odwołania. Narazie full ludu

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości

Panel
Skocz do: