Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2006, 17:32 
Więc tak.
W moich danych konta PE/EU jedyne co siÄ™ nie zgadza to data urodzenia, imÄ™, nazwisko i chyba miejsce urodzenia...
Nie wiem jak ja to zrobiłem ale przy zakładaniu konta (marzec 2003) nie myślałem nawet o wypłacaniu z PE więc dane które się wpisywało w puste pola wypełniałem na farta eh( jaki byłem głópi wtedy...).
2 lata temu zweryfikowałem dane na stronce, mam proprawny adres, nazwisko, telefon, a że wszystko działa może byc fakt, że posiadam Gold-Card i Entropian Issue 01:P
Na pytanie skierowane do MA jak poprawić dane do końca dostałem odpowiedź:

"You are not able to change your name after you have entered it. The only way for you to update your account is to send a copy of your birth certificate to MindArk at the following address: (cenzura)
Please remember to include contact details so that MindArk can contact you for account activation.

Regards"

I teraz pytanie: czy dać sobie z tym spokój, zrobić nowe konto z wszelkimi poprawnymi danymi (głupia opcja), czy wysłać potrzebne dokumenty: i teraz pytanie co? kopie aktu urodzenia po ang?(mądra opcja)
Help me :?:

aaa, nie ten dział forum (teraz zauważyłem), adminie prosze o wyrozumiałość i przeniesienie go do odpowiedniego działu :?

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2006, 17:54 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 92
Society: 3lancer
Nick w grze: loading...
tak. sądze że kopa aktu oraz pomoc tłumacza przysięgłego.

PS. Dolar idzie w dół, niedługo bedzie po 2.90

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2006, 18:38 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Heh Level jak wyślesz to powiedz ile Cię to kosztowało i daj instrukcje co i jak ;] mi też by się przydała weryfikacja nie których danych :p

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2006, 18:55 
no właśnie obawiam się kosztów rzędu ponad 150zł:P
ciekawe co inni powiedzą, bo robić nowego konta nie chce mi się....wystarczy myśl o zaliczeniu wszystkich teleportów...dodadkowo strata reputacji itd itd. Jak rzeczywiście koszty będą takie to nie pozostaje mi nic innego jak kontunuować sprzedaż pedów na forum ale po cenie minimum 2.5

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2006, 20:02 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Ja bym wysłał skrócony odpis aktu urodzenia - bez tłumaczenia.
Koszt chyba nie za wielki a i domyśleć się co jest co chyba mogą nawet szwedzi :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2006, 20:05 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Kuchash
Jak chciałem odblokować Gold Member Card też musialem wysłać do MA akt mojego urodzenia oraz upoważnienie na piśmie że mogą to zrobić.
Wiec prawdopodobnie taka sama procedura jest, gdy chcesz zmienić dane konta. Musisz ich do tego upoważnić na piśmie.
Koszt tego wszystkiego to ok 2 złote :) No chyba że nie masz Skróconego Aktu Urodzenia, ale możesz go sobie wyrobić w Urzędzie Miasta. Kosz ok.30zł.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2006, 20:07 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Kuchash a tłumaczyłes ten skrócony akt urodzenia?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2006, 22:42 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Kuchash
Nie, wysłałem po Polsku ksero oczywiście.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2006, 22:53 
aha, to uchyliłeś mi rąbek prawdy, ksero skróconego aktu urodzenia (jak go nie mam to 30zł koszt:D) i to po polsku nawet, he lol.
jakbym chciał to zrobić liczę na pomoc z twojej strony (chodzi mi bardziej o treść upoważneinia) :wink:

Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Maj 2006, 10:19 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Można by takie gdzieś w poradnikach umiescic albo cuś bo też bym prosił :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości

Panel
Skocz do: