Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2006, 16:23 
Poor
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 0
Cłyszałem że w tej grze można pracować i chciałbym u kogoś pracować. Prosze o pomoc. Obiecuje że będe wykonywał swe obowiązki i dążł do celu. Moge nawet swoje CV przysłać :P.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2006, 17:20 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 123
Society: Kingsajz
Nick w grze: Logic
Pracy jako takiej nie ma, kiedyś był zawód runnera który już nie istnieje. W tej chwili to możesz tylko skupować dla krafterów materiał który bedą brać od ciebie za większy %. Jak masz czyjeś zaufanie, to będziesz mogł obracać czyimś materiałem i itemkami na rynku. Byla tez oferta akwizytora :). Ale prawdziwej pracy raczej nie ma.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2006, 20:11 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 93
Wszędzie się mówi o tym, że kiedyś była praca jako runner. Ale początkujący ( ;) ) nie wiedzą o co chodzi - otóż mam pytanie: Na czym polegała praca runnera (wiem, że "run" to bieganie.. ;))?

Pozdrawiam.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2006, 20:13 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Runner robił za przynętę - mob go gonił, a osoba polująca zabijała moba. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2006, 20:30 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 123
Society: Kingsajz
Nick w grze: Logic
Kiedyś moby były bardziej "głupie" i biegały z pierwszym graczem którego zobaczyły. Goniły go puki go nie dopadły i zabiły. Teraz mob zawraca w kierunku strzelającego, czyli runner juz tu nie pomoże.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2006, 20:52 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
HP: 0
Nie mowiac juz o tym ze Hunter-om ciezko jest utrzymac samych siebie a co dopiero placic jeszcze runnerowi :evil:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości

Panel
Skocz do: