Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2006, 19:31 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 0
Hm...najpierw wstep maly..
Na E-N za gora otaczajaca Minopolis ,lazi se to bydle ,otoczone wianuszkiem atroxow od providera w gore i gogisubagi czy cos tam. Agro ma wiekszy zasieg od atroxa guardiana...i te bydle pilnuje respawnu atroxow cholera.Bije mnie ( w vigi armor) 205-230 dmg,jednym slowem instant smierc .Raz w Minopolis wrzasnalem na ogolnym ze takie bydle tam lazi,pobieglo pare gosci i ...bydlak dalej lazi heh.nie pozwala tluc atroxow.
Wiec moze ktos z polakow czy ktosie ,potrafia go zalatwic.?
Swoja droga skad on sie tam wzial?

bw.zagladam tam co drugi dzien od ponad tygodnia i jak na razie nikt go nie pokonal
Moze to bydle nosi jakiegos mega-hofa.?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2006, 19:59 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
arenatrox to nic specjalnego - nie ktorzy na nie polujÄ… ale to debilizm bo 15ped ammo wchodzi na 1 :P

A hofa to on nie ma na 100% : P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2006, 20:35 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm..."araneatrox w tym rejonie to chleb..." jakos nie zgodze sie z tym.Gogisubagi i atroxy roznych lvlkow to oczywiscie.Dwa miechy temu poswiecilem ponad 8 godzin gry na zbadanie respawnu ( jaki jest duzy i z 'czego sie sklada) pullujac pod wiezyczke od strony morza ...he he.same gogisubagi i atroxy tylko szly przez osiem godzin. Wiec doszedłem do wniosku ,ze przyjde tu polowac jak juz bede mogl bic atroxy.No i odwiedzalem, ...do czasu az nie pojawil sie ten araneatrox prowler ,cholera.
"....a hofa to on nie ma na 100%..." Marciol ,czyzbys pracowal w MA na jakims etacie,i jestes odpowiedzialny za rozmieszczenie hof'ow? he he.

btw..ale jak przeczytam ,ze ktos tam kilnal araneatrox prowler'a powyzej 1k ped...to prosze mnie szukac i dac mi 10% 'znaleznego" he he

Ostatnio edytowany przez EDO, 27 Kwi 2006, 22:26, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2006, 22:03 
Araneatrox który się tam znajduje grasuje od południowych terenów od miasta poprzez wybrzeże aż do północnych, pamiętam był taki okres kiedy go tam nie było (wiem bo (tu sie przyznaję) okolice minipolis były jednym z moich miejsc na mining za czasów starego systemu, ach :cry: ) co nie zmienia faktu że tamto miejsce to jego respawn.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2006, 22:08 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Dawno, dawno temu jak byłem w Mineapolis to poszedłem sobie na spacer w okolice i widziałem zablokowanego na skałkach arenatroxa a dwie laski go tłukły z gunnow z 5 minut minimum (kiedys mozna bylo do zablokowanych walic). Wiec EDo ten respawn areny to ma tam lekko licząc rok :)

P.S. Potem też widziałem dolurowanego pod miasto arenę... :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2006, 22:27 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Mógł sie troszkę przemieścic , zreszta one tak bardzo często występują

Jak masz z nim duzy problem to poświęc godzinke i podprowadź go pod wieżyczke albo zaciągnij do jakiejś wody jak jest niedaleko

powodzenia ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 18:39 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 112
Society: Freelancer :P
EDO napisał(a):
Hm...najpierw wstep maly..
Na E-N za gora otaczajaca Minopolis ,lazi se to bydle ,otoczone wianuszkiem atroxow od providera w gore i gogisubagi czy cos tam. Agro ma wiekszy zasieg od atroxa guardiana...i te bydle pilnuje respawnu atroxow cholera.Bije mnie ( w vigi armor) 205-230 dmg,jednym slowem instant smierc .Raz w Minopolis wrzasnalem na ogolnym ze takie bydle tam lazi,pobieglo pare gosci i ...bydlak dalej lazi heh.nie pozwala tluc atroxow.
Wiec moze ktos z polakow czy ktosie ,potrafia go zalatwic.?
Swoja droga skad on sie tam wzial?

bw.zagladam tam co drugi dzien od ponad tygodnia i jak na razie nikt go nie pokonal
Moze to bydle nosi jakiegos mega-hofa.?

jak zaplacisz 100 ped, to go zleje i oddam ci 'up to' 100 ped z lootu (w przypadku wystapienia jakiegos kosmosu :P), wg mojego uznania ;P

a swoja droga to nie sa pajaki warte zabijania ;P jak taki stalker rzuca 4,5 peda to EKHM ; P
no ale przynajmniej 0 nolootow :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 18:55 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
Watpie zebys byl go w stanie zabic :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 19:21 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Sisior napisał(a):
Watpie zebys byl go w stanie zabic :wink:

zaklad? :>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 19:54 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
Chetnie tylko pamietaj ze mi nie chodzi o zabicie przez turreta, na jakiejs gorce, utopienie itp.
Tylko czysta walka 1vs1. To jak wchodzisz??

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 20:23 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2005
bedzie z marber go tlukl ze 2 h pewnie :-D bo zanim taki bydlak dojdzie to go ze 3 razy mzoan walnac:D ale co z tego jak to ma 3k zycia i sie odnawia syzbko

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 20:30 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny
Nick w grze: Shein
Oczywiscie ze sie da zabic, i nie przez turreta po protu zabijać "na raty" :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 20:54 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Albo faper za plecami i dawaj ;)

edit dnia 24.09.2006:
Ale byłem noob, tak myśląc :P

Ostatnio edytowany przez Mortifer, 24 Wrz 2006, 17:26, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 22:18 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 123
Society: chłopaki z ferajny
Nick w grze: borq
miało być 1 vs. 1

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2006, 22:31 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Nick w grze: Simanth
dodam swoje "trzy grosze" do tematu....

W omawianym rejonie znajduje się więcej niż jeden pająk. Doświadczyłem tego dziś biegając po tym terenie za Atraxami i Goki. W różnych miejscach znajdowałem faktycznie A.Prowlery , ale spotkałem też A.Dominanta i A.Stalkera.

To spostrzeżenie może być istotne dla kogoś, kto zechciałby ubić w tym rejonie "tak zwanego pająka", bo będzie miał więcej niż jednego milusińskiego do sparringu ;)

Pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 00:29 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
studentwip napisał(a):
bedzie z marber go tlukl ze 2 h pewnie :-D bo zanim taki bydlak dojdzie to go ze 3 razy mzoan walnac:D ale co z tego jak to ma 3k zycia i sie odnawia syzbko

Shein napisał(a):
Oczywiscie ze sie da zabic, i nie przez turreta po protu zabijać "na raty" :P

Mortifer napisał(a):
Albo faper za plecami i dawaj ;)

nie taaaaak... =D

sisior: zaklad proponowalem ja, ze zabije arane (podmiotem jestem ja, nie wieza czy woda) i jestem w stanie dalej sie o to zalozyc. ale to ty musisz zgodzic sie na moj zaklad, nie ja na twoj :D

no i tu juz chyba wiadomo ocb :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 06:21 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
Ja tez jestem w wtanie zabic arena, z mk2 ( 15min ciaglego strzelania lol) i w samych majteczkach, ale juz niektorych za to zablokowali : P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 07:30 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Jak zrobicie tą walke 1 vs 1 ;) To dajcie znać gdzie i o której, pare osób chętnie by przyszło pooglądać :P Może jakieś zakłady ;)

pzdr.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 08:57 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
HELLutek napisał(a):

sisior: zaklad proponowalem ja, ze zabije arane (podmiotem jestem ja, nie wieza czy woda) i jestem w stanie dalej sie o to zalozyc. ale to ty musisz zgodzic sie na moj zaklad, nie ja na twoj :D

no i tu juz chyba wiadomo ocb :P

No to powiedz jaki jest ten twoj zaklad bo jak masz na mysli zablokowanie go na jakiejs gorce albo bicie na raty to nie ma mowy o zakladzie. Pamietaj ja mowie o czystej walce 1vs1 oczywiscie z armorem i fapem :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 09:43 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
no chyba wiadomix ze na gorce =]
ciekaw jestem czy ktorys z polakow jest w stanie zabic arane biorac ja na klate, ale te silniejsze mam na mysli :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 10:18 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
Ciekaw jest czy wogole jakis koles w UE potrafi zabic arane biorac go na klate :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 10:32 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
Z polakow nikt, ale wystarczy jakies 400tys zlotych aby w pare dni odpowiednio sie podkrecic zakupic sprzet i takie tam,
z zagranicznych graczy sa wstanie to zrobic potwory z bety - Dan perov miedz innymi

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 11:00 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
Szczerze watpie zeby jaka kolwiek osoba grajaca w EU byla go w stanie zabic ("biorac na klate") sama bo jezeli on zadaje dmg 200(prowler ze stalkerem troszke gorzej bo zadaje 274) kolesiowi w full Supremacy z platingiem 8A (L) to taki chlop nie nadaza z leczeniem a co dopiero jeszcze zeby lal pajaka :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 11:39 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Sisior napisał:

"on zadaje dmg 200(prowler ze stalkerem troszke gorzej bo zadaje 274)"

=================================================
to zbyt duże uogólnienie... mając na sobie ghosta bez platów otrzymywałem od Prowlera od 140 do 180 dmg - oczywiście za każdym razem był revival :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 11:40 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
na forum pisali juz ludzie, jak ktos (joda? nie pamietam) lal arane biorac ja na klate... gola klate... =) no ale jak sie ma 3xx hp, mod fapa i mega evade to czemu nie =)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 12:41 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
Simanth napisał(a):
to zbyt duże uogólnienie... mając na sobie ghosta bez platów otrzymywałem od Prowlera od 140 do 180 dmg - oczywiście za każdym razem był revival :)

Zeby nie bylo ze wymyslilem
Image

HELLutek napisał(a):
na forum pisali juz ludzie, jak ktos (joda? nie pamietam) lal arane biorac ja na klate... gola klate... =) no ale jak sie ma 3xx hp, mod fapa i mega evade to czemu nie =)

Nie wiem skad ty wzioles takie dane bo prawda jest taka ze wiecej niz 300 hp to watpie zeby ktos mial a nawet gdyby mial 300 hp to dwa razy by dostal i po kolesiu bo tutaj nawet mod-fap nie pomaga :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 12:46 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Sisior napisał(a):
Simanth napisał(a):

Zeby nie bylo ze wymyslilem
[url=http://img97.imageshack.us/img97/9201/arane8cm.jpg]Obrazek[/URL]

HELLutek napisał(a):

Nie wiem skad ty wzioles takie dane bo prawda jest taka ze wiecej niz 300 hp to watpie zeby ktos mial a nawet gdyby mial 300 hp to dwa razy by dostal i po kolesiu bo tutaj nawet mod-fap nie pomaga :wink:

drogi sisiorku radze ci, zebys zupdatowal swoja wiedze o PE :P

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 13:33 
he, hellutek ma rację, są osoby które 1vs1 czystą walką zabiją araneatroxsa nawet Stalkera, np Kruskharakas czy jak mu tam...miał 10k evade, niestety zaczął opuszczać PE miesiąc temu ponad (kumpel kupił od niego to evade więc mam potwierdzenie, że te informacje nie są z palca) ale pająki brął na klate i bił.
z osób które znam i które zabijały je tankując to Jor (ponoć ma więcej agi niż Ron, no i HP ponad 300..) johny Rony Macaroni, Ter i Dodgy (razem w teamie), Skalman i pare innych osobników heh (jeszcze danwiej chyba Trex w swoim Chroniclu ale tego nie jestem pewien)

Tak więc sam jakbyś miał 400tys zł, kupujesz: Supremace/Chronicla do tego platy 5b, mod fap, skille (te od HP, evade i wogóle od combata), mod merca+ampa a204 i pająki możesz bić 8)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 14:26 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
Z armorem to sie moge zgodzic ale HELLutek wspomnial ze koles lal pajaki bez armora( bo tak rozumiem pojecie "gola klata")wiec w to smiem watpic.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 14:41 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
heh bez armora to niewiem ile evade musiał iec chyba ze 30 k lol przykładowo on pajaka trafia 30 razy pajak go raz no i do tego hehe mod fap no i weapon zajebisty

o hp nawet nie wspominam bo szkoda mówic to zadaje tyle ze zeby koles nie padł za jednym strzałem musiał by miec ze 300 hp

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2006, 23:02 
Mediocre
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 169
Society: ef.pl
Nick w grze: Wh1ST
Sam widzialem jak Jor lał pająki bez armoru, więc jest to mozliwe 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2006, 07:22 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 214
Oj Wh1ST pochwal się że też ubijałeś ARENAATROXY :) A nie tak cicho siedzisz:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2006, 12:32 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
to prawda, ale pamiętajmy, że Wh1ST tłukł pająki z Kalamanem ;) (cz też tłukł je Kalamanem)...
...bez takiej broni nie dałby rady :lol:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2006, 13:22 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Szkoda ze Kalaman nie czyta forum 8) :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2006, 14:26 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2005
ale trza przyznac ze do tej pory nie padl zaden wiekszy hof z pajakow wiec w najblizszej przyloszci zapowiada sie ladne ath imo. Mozna by banda 10 -osobowa z fireforgami uderzyc kiedys

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2006, 16:39 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
Zaden ATH nie padl bo troszke oslabiajace jest po 15 min bicia zobaczyc napis "Creature didn't carry any loot" :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2006, 17:36 
Poor
Dołączenie:
Grudzień 2005
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Mariusz Maniek Mankowy
ja sobie poczekam aż ktoś wkońcu wykrafci armatę, może wtedy się to jakoś da załatwić :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2006, 17:44 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm....bylem tam dzisiaj , ten bydlak zniknal ( napewno nie z wlasnej woli).he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2006, 20:16 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Sisior napisał(a):
Zaden ATH nie padl bo troszke oslabiajace jest po 15 min bicia zobaczyc napis "Creature didn't carry any loot" :lol:

araneatroxy zawsze maja loot

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2006, 20:32 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
HELLutek napisał(a):
Sisior napisał(a):

araneatroxy zawsze maja loot

heh teoretycznie moglby sie trafic no loot, jak jest lag (nie da sie zlootowac) to potem wyjatkowo czesto sie zdarzaja no looty, ja kiedys mialem no loot z neconu prova, a z nich przeciez tez zawsze sa looty ;p

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2006, 20:54 
ATH z pająka był, stary ATh którego już nie zobaczymy na hof list bo został wyparty przez inne ATH...a o kogo hofa mi chodzi, oczywiscie o DareDevila, stary hof, szkoda że ci co nie widzieli jeszcze ATH nie zobaczą zapisu z tej historycznej chwili :cry:

Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2006, 22:47 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Shaolin
Nick w grze: Laguna Radas PL Meteor
Level napisał(a):
ATH z pająka był, stary ATh którego już nie zobaczymy na hof list bo został wyparty przez inne ATH...a o kogo hofa mi chodzi, oczywiscie o DareDevila, stary hof, szkoda że ci co nie widzieli jeszcze ATH nie zobaczą zapisu z tej historycznej chwili :cry:

co nie zobacza 8)
Image

dodam tylko ze na poczatku byl bug i pisalo ze ath mial niejaki no lastname, pozniej zostalo zmienione to na DareDevil :)

a tu prosze kolejny ATH z pajaka tym razem trafil Ogulak Da Basher

Image

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2006, 22:58 
oooch dzieki wielkie teraz mam nową tapetę na pulpit przez nastepne pare dni:) to było coś wtedy i wogóle ten wygląd PE za owych czasów (cudo) (sry za offtopic)
i ten drugi tez historia-loot z najpotężniejsza bronią, opis tej broni mówi sam za siebie

Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Maj 2006, 09:51 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2005
ale kiedy to bylo :-) jeszcze widze jakies paski kolorowe zamiast zycia, teraz uzbieral sie nowy wiekszy napewno.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Maj 2006, 10:07 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
takie paski pamietam były w 2003 roku jak miałem przyjemnosc zagrania pierwszy raz w pe

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Maj 2006, 12:44 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
No musialo to byc dawno skoro wystarczylo miec HoF-a 6k PED zeby byc w pierwszej piatce :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2006, 08:15 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
tak na zachętę... zobaczcie sami, wypadło wczoraj

Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2006, 09:32 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
Temu to sie poszczescilo :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2006, 19:20 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
No fajny lucik :) BiorÄ™ opalo, pixie i na te, no, pajÄ…czki.... (lol)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2006, 20:33 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm..."..opalo...' ten Jac bil po 100-110 ..a ktos tu pisal ( nie bede pokazywal palcem he eh) ,ze pajaki nic nie rzucaja i tylko debil na nie poluje he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Maj 2006, 23:16 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
No fakt z marbera go walił z ampem jak widać :) A ludzie narzekają, że to zła broń, hehe :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 08:40 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
żeby zabic pająka bez czitowania można zrobić tak :
-otwarty teren, 1 V 1, maxymalnie silna broń (np bravo+amp), milion decoi któwe ogłupiają mooba ale na krótko, no i powoli walić ... koszt OGROMNY

była kiedyś taka szajka graczy, socek czy coś, tylko pająki walili w ten sposob w dużych grópach, nawet dobrze im szło, na EF kiedyś dali świetny opis swoich polowań więc wystarczy trochę poszperać

GL ze spiderem

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 08:51 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Hm,to ja moze dam cos na ostudzenie zapalu :) Dwa dni temu w kilka osob wybralismy sie na pajaki.Ubilismy 2 :P (domi i alpha),ale i tak trwalo to dobra godzine.Looty zobaczcie sami.. :lol:

Image

Image

Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 10:37 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: CzF
heh ja tez ostatnio nabralem ochoty na zabicie chociaz jednego, znalazlem guarda niedaleko revivala ( 1 skok tp chipem) no i po wielu wielu trudach udalo mi sie go zabic, dostalem 11 ped, akurat sie zwrocilo za ME ;p a i nawet ze dwa razy udalo mi sie przezyc 1 hit ;p

Jakby ktos kiedys chcial wybrac sie z bravo na pajaki to ja sie pisze, z 10 osob, troche decoi i moze cos uda sie zdzialac ;p

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 10:52 
Unskilled
Dołączenie:
Grudzień 2005
Hm....ja sie pisze,ale gdzies za 6-8 miechow ,jak bede mial powyzej 6k w rifle i z dwa kilo w evade i lepszy gear he he. No i jak najdalej od revivterminala he he

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 12:11 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Hehe... na pajaki to najlepiej zdemontowac dzialko od turreta i po problemie :p

Jakby ktoś szukał "wiekszej gromadki" to jest nieopodal (10800, 4800) - dzisiaj się na jakieś 20-30 szt. w kupie natknąłem. Ląduje się w revivalu na lewo od pajączków :).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 12:38 
Green
Dołączenie:
Czerwiec 2005
elanor - moglo byc gorzej, zapewniam :D

przy 2k evade niestety te dranie trafiaja zazwyczaj pierwszym atakiem ;P

abyss GRANATEEEEEEEEEEM :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 14:27 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2005
dziwne ze ten koles go z bravo mlucil przeca to ma dmg/sec prawie jak opalo z ampem :-D a co do wyjcia grupowego Polakow to moze w ten weekend ? kto nie boi sie przewalic paru set ped niech sie wpisuje tu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 15:52 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Ja sie pisze,bo to fajna zabawa jest :)
No i nigdzie nie jest powiedziane, ze bedzie pareset ped w tyl, kto wie moze tez supremacy lootniemy :D

Hellutek - wiem 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 17:43 
Unskilled
Dołączenie:
Październik 2005
I pokroimy to Supermacy na 20 czesci :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 18:09 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Niee.. Leader takes all,a ja bede liderem :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 19:53 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Dzielenie skóry na niedźwiedziu :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2006, 22:35 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
A ja proponuję znaleść odpowiednio dużą muchę dla odpowiednio dużego AEA.....
Toż to pająk w rzeczy samej....

A gdy TEN już będzie delektował się świeżą muchą podaną "na dziko" - wtedy mu nóż w plecy i poddusić pajęczyną :lol:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2006, 08:55 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
kiedyś byłem świadkiem takiego polowania na pająka :

cała masa powiedzmy to pomarańczek robiła jakby taką ścianę, było to blisko reviala więc jak ktoś ginoł to szybko przybiegał a było ich tak dużo że zawsze blokowali pająka... z pewnej odległości za ścianą stało kilka typków co walili z czego się dało...

była to na prawdę cała masa graczy... miejsce : hades na S, koło tego outpostu, dawo temu chyba jeszcze w roku 2004 byłem tego świadkiem, teraz nie wiem czy by się to udało...

a co do pomysłu polowania, hmm, ZRÓBMY LEPIEJ POLOWANIE NA HOGGLO !!! 12 osób z PLAZMAMI !!! już o tym pisałem i kilka wypadów takich było, zapraszam :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2006, 12:00 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Jak trochę kasy uzbieram (czytaj- za miesiąc, dwa :P) to się piszę na plasma -hunting, bardzo lubię to narzędzie. Chętnie nawet bym się do jakiegoś socu/gildii/klanu plazmowej zapisał :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2006, 03:24 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 120
Society: UPC - United People of Calypso
Nick w grze: Dawid root Balcer
Moze ja troszke dodam od siebie w kwestii spiderow.
od alphy zaczynajac to jakies 14 ped amunicji +a104 a stalker to bodaj iz 22 ped amunicji +a104 walone z mk2. najlepszy loot to gsi + 6 ped. srednio to tak od 5 do gora 12 lecialo z nich stalkery daja czesciej po 12 czyli polowa w plecy + ME :) zabawa przednia ale widac jak uciekaja pedy z karty. Jesli chodzi o ludzi je trzepiacych to widzialem jak go tluk klient z shadowem i mod fapem ale ciut narzekal na lagi fapa :P znaczy tez wyladowal pare razy w revivalu ;)
Bilans zostalo utluczone jakies hmmm 40 sztuk i tylko raz wyskoczyl gsi reszta to pedy w plery. chociaz przy mnie chlopaki mieli 216 pedow globa o ile dobrze pamietam.
Jeden plus nie ma z nich No lootow . Tylko po zabiciu sie modlisz o wysokiego loota ;)

aaa i jeszcze jedno 2k evade to dla nawet najslabszego pajaczka wycieczka do revivala. Niema szans aby przy 2k evade nietrafil.
i kolejna sprawa stalkery sie ciezko na decaye nabieraja z lzejszymi idzie latwiej a itak cholerstwo jest szybkie i wyjatkowo pamietliwe kogo mija ;) czyli jesli minal cie wyloguj sie bo zaraz po zabiciu wlasciwego loodka przybiegnie do ciebie ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości

Panel
Skocz do: