Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2006, 19:09 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: Fox Hunt
Nick w grze: JinX
Mam kilka zapytan aproipo tego Ewentu co mozna zrobic..
Interesuje mnie kilka zeczy.
1 Kiedy jest brana oplata za teren i czas??
2 przy ilu zgloszonych osobach Event jest uznanay za otwarty a przy ilu nie??
3 czy zeczywiscie jak nie ma nikogo to kasa jest zwracana organizatorowi i czy wtedy placi za wynajecie i czas czy to tez jest anulowane??
4 Czy da sie rozwiazac event albo go poprawic.??

Jesli ma ktos jakiegos dokladnego linka z opisem to tez bym prosil
THX

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 01 Kwi 2006, 22:28 
ad1. po ustaleniu wszelkich szczegółów eventu klikając w opcje register dostajesz wiadomosc że jesli akceptujesz wszelkie ustawienia to całkowita opłata za event zostanie pobrana natychmiastowo z twojej karty, innymi słowy tak po polsku: rejestrując event odrazu się za wszystko płaci prócz biletów.
ad2.event jest otwierany zawsze, nawet gdy to tylko ty (organizator) bierzesz w nim udział, MA dodało opcje że jeżeli nikt poza organizatorem nie brał udział w evencie to po jego skończeniu nagrody lecą do "serwera MA" i można je odzyskać pisząc supporta.
ad.3. nawet gdy nie ma nikogo, opłata poniesiona na rzecz wynajęcia terenu i zajętego czasu nie podlega zwrotowi (chyba że coś zmienili)
ad.4eventu nie da się rozwiącać a poprawić-czytaj zmienić to tylko nagrody (chyba że też tu coś zmienili)

Tyle co wiem.
proszę o potwierdzenie danych przez pozostałych:)

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości

Panel
Skocz do: