Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 21:07 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Gdzieś kiedyś czytałem, że mozna próbować handlować z feffoidem/mafoidem w namiotach na wschód od hadesheim. Zna ktoś dokładny namiar? (ale pozycję właściwą, a nie ta podawaną przez NeoMap). Noi czy handel jest nadal możliwy?

Dla informacji o nietypowych lokalizacjach dodam, że "uzdrawiające źródłko" nie działa :(
(ale faktycznie jest - takie zbłękitno-przeźroczystą wodą).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 21:13 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Był taki feff ale już go nie ma :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 21:14 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Tak,tez o tych feff traderach slyszalam, i tez prosilabym o lokalizacje ;)
A co do tego zrodelka.. :o Mozesz podac coords? bo pierwsze slysze heh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 21:15 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Feffoid trader :) widzialem tylko na screenach bo tych co spotkalem dalo sie tylko zabic ;)

Jezeli to nie byl fake to mozna bylo kupic enblade (chyba short) 3 i 4 czy jakos tak

Daaaawno juz nikt o nim nie wspominal i mysle ze od 1-2 roku\lat go juz nie ma

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 21:18 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
O uzdrawiającym źródełku słyszę po raz pierwszy a feffkie handlarze zniknęli
jakis czas temu, niestety :(
Sprzedawały enblade03 z "wyjątkowych" rzeczy jesli się nie mylę i zwykłe ammo.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 21:30 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Przyznam nieskromnie, że chciałem go zwyczajnie wymacać :P

co prawda nie ręcznie, a chikarą - ale zawsze (znaczy poskilować mutanty bez bólu...)

A co do źódełka:
7268, 13844 około
(znane także jako uzdrawiający staw, dopóki się nie wejdzie, to nie widać wody :) )
Niestety nie uzdrowiło mnie :(
Uwaga! w pobliżu znajduje się Arenatrox, trochę feffoidów!
Nieopodal - na zachód znajduje się najwyższy szczyt Eudorii.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 21:44 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
Fefek był, z pół roku temu znalazłem, własciwie 2, nie pamietam lokalizacji, na E odhades na pewno, koło niego leżały beczki oilu po 1 szt, ale raczej ciekawostka niz coś sensownego.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 22:12 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny
Nick w grze: Shein
Siemka

Był kiedys feffek handlarz, działał jak tt i miał sam chłam wiec zarobic na nim nie było mozna;p Teraz chyba tylko namioty po nim zostały:P

A o "uzdrawiajacym źródełku" pierwsze słysze;p

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 22:26 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Boże ludzie ale wy posty nabijacie i to nawet admin no, no.

Moja odpowiedz mu wystarczy :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 22:46 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Swoją drogą to szkoda, że takich egzotycznych rzeczy jak trader już nie ma. Było to zawsze jakieś urozmaicenie, jakaś tajemnica, itp. Teraz jeszcze usuną wszystko dookoła Hadesheim Central, wraz ze wszystkimi NPCami i już nic nie zostanie po dawnych, lepszych czasach... :roll:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 22:51 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
CvX! napisał(a):
i już nic nie zostanie po dawnych, lepszych czasach... :roll:

Zmien podpis na ''przyszedl luty, beda no looty'' - bardziej pasuje :D

[ Komentarz dodany przez: CvX!: Wto 21 Lut, 2006 23:06 ]
...ale ja ciÄ…gle liczÄ™ na looty :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 23:44 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Dzięki za informacje.
W ramach relaksu jednak się tam wybrałem - miejsce mocno obsadzone mobami - jakieś 20 Mafoidów w zasięgu radaru - a sam namiot stoi pusty w lesie. Dokoła także Atroxy (2 mnie trafiły nieopodal namiotu) i kilka molisków. W sumie wieczorna wycieczka bez lootów i tylko z kilkoma walkami z Mafkami i faucervix'ami (już sobie jakoś z tymi radzę o ile nie są z wyższej półki)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Lut 2006, 23:50 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 123
Society: chłopaki z ferajny
Nick w grze: borq
zgadzam sie z postulatem elanor. A tak wogle co wy o tęsknicie za jakimś obcym traderem skoro ja często stoje w Pa :). A tak wogle to powinniśmy sie cieszyć że tt nie zlikwidowali jeszcze :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2006, 02:22 
polowałem neiraz przy nim, jego obóz znajduje sie tak mniej więcej NNW od tethys creek...z reszta na mapce tutaj na forum macie zaznaczone, tma gdize napisa on był: Feffoid Trader.
mozna było kupic ammo, enbaldy ale te lipne, moze screena znajde z nim gdzeis miałem:P

Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lut 2006, 22:30 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Sterling & Moss
Nick w grze: Lunar_PL
To ja sprostuje może. Swego czasu skanery nie działały prawidłowo (bardzo długo nie działały prawidłowo) i podczas skanowania mutantów nie rosły odpowiednie skille dzisiaj przypisane skanowaniu mutantów. Gdy MA naprawiła ten "bug" a może raczej niedopatrzenie ze skanerami pojawił się problem z traderami gryż wokół nich gromadziły sie tłumy ze skanerami. Najprostrzym rozwiązaniem była likwidacja traderów :( (niestety)

A jeśli chodzi o asortyment jaki sprzedawali to było tam kilka broni melee (jakies fisty i survival enblade 3 + ammo) więc nic specjalnego.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lut 2006, 07:44 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Uzdrawiające źrodełko było tam gdzie są pająki i fefcie blisko S sciany tego krateru mniejwiecej na srodku, tam gdzie pojawiała się niebieska mgła.

może przyblize troche jego działanie :) bo oczywiście ono nie było do końca uzdrawiające

jeśli dobrze pamiętam to po wejściu do niego pasek z hp rosł do oporu ale kiedy je oposcilismy wracał do poprzedniej wartości co nie znaczy ze taki spider nie mogł nas załatwić. jak było z dmg od fefci nie pamiętam.

Swego czasu w tym miejscu (krater) było coś lepszego :) 3 drzewka jak się staneło w odpowiednim miejscu (naogol od strony S) to moby nas nie trafiały mozna było spidera z axa pojechac ;) zbierało się tam sporo osob i skilowalo, jedno z nich miało małą wadę czasami fefcie były w stanie wepchnąć spidera do środka i wtedy nagle wszyscy padali ^^ (ogolnie była wtedy masa miejsc gdzie mozna było stać a moby się blokowały i mimo iz atakowały nie mogły trafic wszystkie zostały usunięte jak inne bugi :) w dodatku wprowadzono ten system sprawdzania czy mob nie jest zablokowany (tylko jest troche nie dopracowany i mob na mobie sie blokuje my go nie mozemy ubic ale on nas tak)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lut 2006, 18:54 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
Ehh... a moze ktos wie gdzie jest ebzpieczne mniejsce gdzie mozna poskanowac feffki i nie zginac (poprostu je zablokowac jak atroxy na rig) znam jedno miejesce kolo zychion ale tak pelno ludzi sie paleta i nieda rady:(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lut 2006, 07:10 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
teraz juz chyba nie da sie zablokowac stworka i pracowac z nim afk zbyt długo, gdyz jezeli wogole nie bedzie w stanie nas trafic to po pewnym czasie zacznie nas ignorowac. ale jesli chcesz sprobowac to na tym niebieskim terenie na W prawie na koncu mapy sa uber fefki i kratery w ziemi ze scianami tak stromymi ze trzeba wiedziec jak by podejsc. Tylko ze tam na ogol jest sporo moba i moze jakis na drugiego sie dołączyc ;)

ewentualnie krater gdzie sa fefcie i spidery tam kolo ciasnego przesmyku da sie blokowac spidery wiec fefcia pewno tez ci sie uda

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lut 2006, 10:45 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Nie sądze zeby nikomu chcialo sie leciec tak daleko (niebieski obszar) :), poza tym grasuja tam neconu, mocne armaxy i oczywiscie feffki mocne. Te ostatnie sa raczej spokojne ale i tak mysle ze często byś ginał. Poza tym zblokowane moby giną po pewnym czasie :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lut 2006, 22:48 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posse napisał(a):
Nie sądze zeby nikomu chcialo sie leciec tak daleko (niebieski obszar) :), poza tym grasuja tam neconu, mocne armaxy i oczywiscie feffki mocne. Te ostatnie sa raczej spokojne ale i tak mysle ze często byś ginał. Poza tym zblokowane moby giną po pewnym czasie :(

chodzi o taki cypelek tam na tym niebieskim terenie nockow tam nie ma ale ogolnie fefki sa dosc agresywne ;)

a co do blokowania to nie takie zwykle blokowanie jak zblokuje sie moba tak ze wchodzi pod gorke ale nie moze wejsc to mozna jechac tylko ze po pewnym czasie z nas zrezygnuje no i bedzie sie wiercil pewnie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lut 2006, 23:01 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
HP: 115
Society: ZOMO
Nick w grze: John spider666 Smith
Czemu wszyscy chcą mnie blokować :roll:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 176 gości

Panel
Skocz do: