Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lut 2006, 22:59 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
Witam ,

Ostatnio w jakimś temacie ktoś napisał że w grze wszystko się niszczy oprócz ubranek.
Jednak na aukcji w PE ubranka mają "paski hp" z różnym stanem ? czyli jednak się niszczą?
Proszę o konkretną odpowiedz bo nie chcę kupić zniszczonych ubranek które bedzie trzeba naprawić .

PS chce ktoś sprzedać tanio ubranka dla male :> ?

Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lut 2006, 23:13 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 115
Society: RED LEGION CADETS
Hi!
Ubranka się NIGDY nie niszczą. Pasek o którym mówisz to poprostu wartość tt ubranka, im bardziej jest on niski tym lepiej dla Ciebie - kupisz taniej koszulkę. (np: czerwona koszulka mająca tt 1 ped wygląda tak samo jak inna czerwona koszulka mająca 7 ped wartości) różnią się tylko ceną a nie wyglądem
Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lut 2006, 23:21 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Mistrzu napisał(a):
Hi!
Ubranka się NIGDY nie niszczą. Pasek o którym mówisz to poprostu wartość tt ubranka, im bardziej jest on niski tym lepiej dla Ciebie - kupisz taniej koszulkę. (np: czerwona koszulka mająca tt 1 ped wygląda tak samo jak inna czerwona koszulka mająca 7 ped wartości) różnią się tylko ceną a nie wyglądem
Pozdrawiam

Dzięki bardzo za szybką odpowiedź.
Ide poszukać tanich ubranek ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2006, 01:40 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Taaak... i po to było zakładać oddzielny temat ? Gratuluje debiutu na forum - tak trzymać :evil:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2006, 03:34 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 104
Society: -CT-(Chaos Troopers)-
sorki że tu coś dopowiem.. ale jak kupowałem kapelusz .. to nie miała znaczenia jego cena TT.. a o tym to juz nie piszesz(Mistrzu)... no chyba że się coś w międzyczasie zmieniło i ubrania są po TT+ a nie za konkretną kwotę...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2006, 09:27 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
zawsze lepsze małe tt +50 niż duże tt +50 który kupisz?
-Rancher hat cena tt=45+50 ped
-Rancher hat cena tt=10+50 ped
Myślę że ten drugi :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2006, 09:51 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Shaolin
Nick w grze: Laguna Radas PL Meteor
ubranie niszczy sie tylko wtedy gdy odkolorowywujemy je 8) nieznacznie ale zawsze ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2006, 10:53 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
ateush napisał(a):
Taaak... i po to było zakładać oddzielny temat ? Gratuluje debiutu na forum - tak trzymać :evil:

Dzięki - proponuje dodać do przed "upierdliwy" nadgordliwy :wink:

Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2006, 13:28 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 104
Society: -CT-(Chaos Troopers)-
i to jest prawidłowe spostrzeżenie, Nadiu, właśnie to miałem na myśli...
Mistrzu: proponuję żebyś troche dłużej pograł w PE... i swoje spostrzeżenia skonsultował np.: z kolegami z soca.. albo z kolegami z soca ale już bez CADETS... i wtedy sie wypowiadaj na forum.. bo wprowadzasz nieprawdziwe informacje w obieg... a to jest miejsce, dzie newbie zadają pytania, na które odpowiadają ludzie znający temat...
a jesli chodzi o kapelusz to mam już jeden i jestem z niego zadowolony...
przydałby mi sie jeszcze jeden... elitarny... czarny :p

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2006, 15:15 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Może i tak jest ale czy to różnica jak kto bedzie wołał?
Jak kupiłem swój to koleś krzyczał że sprzedaje kapeluszki po tt+50 każdy, a więc można i tak

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2006, 16:42 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Hmm za moich czasów ubranka zawsze były tt+, nie dotyczylo to jedynie ubran drogich gdzie nikogo nie interesowalo tt bo i tak nie mialo wielkiego znaczenia. Ale tak na logike biorąc to powinny kosztować okresloną sumę (pewnie wejsce ubrań craftowalnych do tego doprowadzilo). Jednym powodem zastosowania ceny tt+ jest sytuacja w ktorej mamy 2 kapelusze (jeden tt=10 ped, drugi tt=50 ped) kupione po 60 ped sztuka (powiedzmy..) gdy cena spadnie do 20 ped to ten kapelusz z tt=50 ped zawsze mozna wrzucic do tt (zakladajac ze nikt go nie kupi po tt+) hmm chyba sie zamotałem ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2006, 17:42 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
Na Ametherze u traderów widziałem wdzianka z cenami tt+. Na przykład biustonosz jakiśtam przykładowo w okienku inventory sprzedawcy miał value 20PED a w okienku wymiany miał cenę dajmy na to 80 PED. O ile się nie mylę value jest ceną do uzyskania w TT. Wnioskuję zatem, że sprzedawane są przynajmniej czasem po cenach TT+. Na aukcji chyba jest tak samo, ale dokładniej przyjrzę się dziś lub jutro jak wrócę z eksploracji.
Co do niszczenia ubranek, to zastanawia mnie, dlaczego na aukcji widziałem wdzianka z czerwonym paskiem, a "pomarańczki" zawsze są na full... Inna sprawa, że sprzedać się ich nie da chyba w TT, ale jakoś nie sprawdziłem czy mają jakąś value... Bo jeśli nie mają, to znaczy że cały czas są na full, czyli 0 LOL :D
Ktoś pisał, ze zniszczenie ubranka to kwestia zmiany koloru. A czy mozna je wpakować w repair terminal i "połatać". Jeszcze nie kupowałem żadnego custom wdzianka, bo bardziej potrzebuję ammo niż nowych gatek, a chciałbym wiedzieć coś o ubraniach zanim zacznę szaleć :D
Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Nuadu, 14 Kwi 2006, 18:12, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2006, 20:09 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: Koalicja Polska
Nick w grze: roboking
po malutku i po PKP - crafter robi ubranko o roznej wartosci - takie ubranka mozna pomalowac - jesli ktos bedzie chcial nauczyc sie kolorowania to musi czyscic ubranka z kolorow ten proces je niszczy i to jest jedyna sytuacja gdzie spada wartosc ubranek - noszenie ich nie niszczy ( na razie - ale znajac MA to pewnik ze kiedys tak nie bedzie i stare zuzyte ubanka beda na avatarze zamieniac sie w wyblakle lachmany ) - a co do ceny to zawsze jest ona umowna i ta umowa obejmuje kupujacego i sprzedajacego - a ci trzeci niech zamilkna - zasady sa takie ze rzeczy stakowalne( takie co mozna na dungu ulozyc ;) ) handlujemy po ...% a pojedyncze jako tt+... i szlus a czy red hat idzie po 50 czy po 100 za sztuke to inna melodia

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

Panel
Skocz do: