Odpowiedz
Autor Wiadomość
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2005, 14:00 
Czesc mam 2 pytania
Zaluzmy ze mam do wyboru
ML-45
ML-35
Urban Stalker

Co jest najlepsze i najbardziej wydajne i wiecie dobre do huntow
Daleki zasieg
maly decay
duzy dmg

Jaka bron powinienem wybrac na waszym miejscu

Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2005, 14:05 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
OPALO ;)
przeciez decay cie zje
a tak pozatym wszyskie maja duzy zasieg, decay i dmg
45 jest wolny
cena urban "troszke" na aukcji zawyzona :lol:
wiec pozostaje ci chyba tylko ml35 ale niech sie wypowiedza znawcy :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2005, 14:23 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Society: Poltropia
więc tak ML-45 jest baardzo nieekonoiczny jednak zampowany ma wysoki dmg wiec nadaje się tylko i wyłącznie na PK

camo urban jest moim zdaniem nieudana broniÄ… zamalo go rozni od ml-35 zato jest zdecydowanie nie ekonomiczny

co innego camo jungle ktory mimo iz jest nieekonomiczny to z dante jest uniwersalna bronią na PK oraz na uber moby (wysoki dmg/sec co oszczędza nam armorka)

ML-35 jest najbardziej ekonomiczny z tych ktorymi jestes zainteresowany posiada dosc dobry zasieg srednia szybkosc i dosc wysoki dmg aczkolwiek nie polecal bym strzelania z jakiej kolwiek mocnej broni jezeli nie masz wystarczajacej ilosci skili by ja normalnie uzywac

oczywiscie do kazdej broni warto wsadzic ampa najlepiej beasta lub dante zwiekszaja dmg/pec

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2005, 16:42 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Society: Szare Szeregi
Nick w grze: Littlefeather
Aby wzmocnic wypowiedz Dragona, mimo ranki Amazing BLP Sniper nie odwaze sie uzywac zadnej z w/w zabawki na dluzszy dystans - ekonomia zabije kazdego nondepositera. Z broni BLP polecac moge jedynie adj V1 gdzies od expert BLP snipera. Dodajmy ze to sa bronie min 50k ammo / seria (godzina strzelania) gdzies 2/3 serie na dzien czyli trzeba miec przeplywnosc 2000 ped dziennie przy zadarzajacych sie zwrotach 50% ...

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2005, 17:45 
dzieki dragon a np jak bede mial tego ML-35 to 2 bron jaka BLP czy lepiej laser tylko jaka mk2 czy cos innego

Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2005, 17:58 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Marcin - sadzac po twoim HP - daj sobie spokuj z takimi broniami i zapomnij o nich do czasu az to HP bedzie wynosilo przynajmniej 120 (jesli nie wiecej). Chyba, ze dysponujesz niewyczerpalnymi zapasami gotowki i na taka zabawe po prostu cie stac - to mozesz marnowac forse w ten sposob.
W tej chwili polecam Opalo - jak z nim doskilujesz do powiedzmy 2k w rifle- bedziesz mial tez wystarczajaca wiedze o grze aby samemu zdecydowac jaka bron dalej.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2005, 18:04 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
Dokładnie jak powiedział Ati :) Masz za male skille narazie.. takiego ml 35 to moze przy 3-4k (3-4tys.) skilla w rifle mozesz zaczynac.. co jakis czas.. ;)
Narazie to opalo + ewentualnie amp na mocniejsze moby (ale tego ampa nie polecam)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2005, 18:56 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
na twoim miejscu takie mk2 powinno byc pierwsza broniÄ… jak napisali szanowni koledzy.

a jeszcze lepiej jak do tych min 2k - 3k w riflu dojdziesz na samym opalo + amp a pozniej ewentualnie adj V1 :: mk5 :: as147+dante itp a ML dopiero pozniej

no chyba że planujesz wysokie i częste wpłaty.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 26 Lis 2005, 22:20 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 20:37, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2005, 04:18 
Mediocre
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 168
Mnie tak zastanawia, soc tajemnica, a tak sie dziwnie składa ze niedawno dołaczył do nass tez pewien Marcin :lol: hehe pożyczał odemnie axe1.0 a takie zabawki chce kupowac? i hp tez sie zgadza :wink: no ale moze się myle :oops: co do osoby

ps. jak zwykle nie miałem nic złego na myśli a jeżeli post został przez kogoś źle odebrany to tylko i wyłacznie wina osoby to czytającej :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2005, 09:42 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
jezeli szukasz naprawde dobrej broni w tym przedziale cenowym to radze uzbierac ciut wiecej i zafundowac sobie AdjHero. Spokojnie mozna z niej zaczynac strzelac kolo 2k-2.5k w riffle a jest bardzo ekonomiczna :)

Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2005, 09:59 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
Cicho Yekyl bo mi aukcje zacznie bidowac ;)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2005, 10:37 
Drake i reszta kolegow
Drake mi chodzilo zebym poskilowal i pozatym dopuki bym nie wplacił to tyle kasy bym nie mial i nic bym nie kupil.
Dragon dzieki za rade a starkow as117 i inne odpadaja ??

Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2005, 10:47 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Na wszystko juz masz odpowiedzi powyzej.
Nic nie odpada jesli na tym etapie chcesz tracic kase. Kupuj co zechcesz.
A jesli chcesz skilowac, poznawac gre i miec szanse na unikniecie strat: uzywaj OPALO !
Zreszta widze, ze dobrych rad nie bardzo chcesz posluchac - musisz sie sam przekonac. Powodzenia.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2005, 12:49 
Wiem ateusz sucham was ale mi chodzi z dalszym ksztalceniem jak bede miec kolo 2-3 K w riflu i co w tedy kupic :D ja was rozumiem i tak zrobie!!!

Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2005, 13:49 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Wiec jak juz bedziesz tyle mial - to bedziesz wiedzial co kupic albo wtedy zapytasz :)
Do tego czasu gra moze sie tak zmienic, ze beda inne lepsze bronie. Nie ma sensu sobie tym glowy teraz zawracac :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lis 2005, 14:44 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Tak jak Ati pisze, pograsz to poznasz bronie i inne sprawy, pewnie sam jeszcze 10 razy zmienisz decyzje :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Lis 2005, 00:03 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
narazie poluj z opalo może do czasu az będziesz miał większe skile bardzo ekonomiczna broń typu (L) będzie taniej i łatwiej dostępna

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości

Panel
Skocz do: