Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Co myślisz o nowym VU 7.7 ?
Ankieta zakończyła się 02 Gru 2005, 17:11
CaÅ‚e VU 7.7 jest do bani ! 7%  7%  [7]
Po prostu jest super, wszystko mi siÄ™ podoba (oprócz:) 30%  30%  [31]
Niepodoba mi siÄ™ fakt zepsucia Whipa :( 15%  15%  [16]
Niepodoba mi siÄ™ dynamiczny DMG zadawany przez moby 2%  2%  [2]
Niepodoba mi siÄ™, że zlikwidowali mining pod wodÄ… 13%  13%  [13]
Niepodoba mi siÄ™ system "Critical Hits" 5%  5%  [5]
Niepodoba mi siÄ™, że wprowadzili "Ancient items" 6%  6%  [6]
Niepodoba mi siÄ™, że Attachmenty "non-decaying" sÄ… już "decaying" 11%  11%  [11]
Niepodoba mi siÄ™ "cyrk" w PA :D 13%  13%  [13]
Razem głosów : 104
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lis 2005, 17:11 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Co myślisz o nowym VU 7.7 ?
Drogi ankietowiczu :)
Masz do dyspozycji 9 możliwych głosów które możesz oddać..
Możesz zaznaczyć jedną wypowiedź, która stwierdza, że całe VU jest do bani lub też możesz zaznaczyć jedna która stwierdza, że wszystko Ci się podoba lub nie wszystko Ci się podoba co możesz zaznaczyć poniżej (to czego w tej sytuacji nie zaznaczysz oznacza, że Ci się podoba :D), hahaha :D nieźle zakręciłem :P

Ostatnio edytowany przez XII 02 Lis 2005, 17:19, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lis 2005, 17:15 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Society: CDR
Nick w grze: Shaolin Amathera Nightwish
a ty znowu ankiety ;P

ale w sumie mnie sie podobaja ;]

:>

znaznaczylem 2 5 7 8

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lis 2005, 17:26 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny
Nick w grze: Shein
ja uwazam tak:

Ogólnie UV był by doskonały jak by nie tak wielki wzrost zepsucia armorów;/ to jest makabra kiedys rescal na 30k ammo psuł mi sie max 5 ped teraz patrze zepsuł sie 17;/ ludzie na 100k ammo na troxy maja zepsucie nemka po 50 ped. Uwazam ze to jest chore.

A tak to jest good:) nowy craft, krytyki jest spoko takze dodanie sporo statsów do itemów.

ale literki w opisach itemow wolalem stare:P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lis 2005, 17:50 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Po prostu jest super, wszystko mi się podoba oprócz: decayu armorów :/ ale teraz zassyam patch więc moze juz jest lepiej

P.S> shein chyba miałes na myśli 10k ammo a nie 100k :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lis 2005, 17:59 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Tak jest lepiej :\ przed 7.7.1 atraxy alfy zadawaly w pixie 25-40 najczesciej teraz wiedze ze 60-80 to minimum o.0. nie moglem za bardzo potestowac bo wszystko jest totalnie zalagowane.. ale czuje "przelom" w tej sprawie :\ byc moze decay armorow mial byc taki jaki byl ale ze kazy sie skarzyl i protestowal MA poszlo na ustepstwo przywracajac stary decay ale za to zwiekszajac sredni dmg zadawany przez moby... zaloze sie ze wyjdzie na to ze moby w VU 7.7 beda zadawaly wiecej po srednim DMG niz w VU 7.6, dodam ze wczoraj mnie atrax alfa potraktowal z critical hita 188 DMG moze to bedzie max a srednia to ~90... OMG

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lis 2005, 18:12 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
hmmm na atraxy alfa nie chodzi się w pixie : > Nie wiem czy Cie dobrze zrozumiałem ale myślę że MA nie zwiększy dmg mobów. Najywzej będziesz dostawał więcej niz w VU 7.7 ale to i tak jest lepiej niz w VU 7.6 bo maxa nie dostajesz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lis 2005, 18:52 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
I znow dyzurny ankieter wyskoczyl z pytaniem o conajmniej tydzien za wczesnie...
Mam wrazenie, ze spora czesc graczy to masochisci ktorych dreczy MA swoja gra, oni narzekaja i biadola ale graja dalej :)
Przy okazji - ile osob deklarujacych w ostatniej ankiecie odejscie z gry z powodu poprzedniego vu faktycznie odeszlo ? :)
Na razie nie zaglosuje. Mysle, ze jescze kilka minipatchy nas czeka.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lis 2005, 19:10 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Ja zaznaczyłem wszystko.Poza tym VU jest ok.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lis 2005, 21:28 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Marciol napisał(a):
hmmm na atraxy alfa nie chodzi się w pixie : > Nie wiem czy Cie dobrze zrozumiałem ale myślę że MA nie zwiększy dmg mobów. Najywzej będziesz dostawał więcej niz w VU 7.7 ale to i tak jest lepiej niz w VU 7.6 bo maxa nie dostajesz

Racja w pixi się nie chodzi na traxy alfa ;) ja chodze bez ale w tym przypadku miałem założony pixi, którego nie chciało mi się zdejmować :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lis 2005, 21:30 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Society: CDR
Nick w grze: Shaolin Amathera Nightwish
XII napisał(a):
Marciol napisał(a):

Racja w pixi się nie chodzi na traxy alfa ;) ja chodze bez ale w tym przypadku miałem założony pixi, którego nie chciało mi się zdejmować :D

LOL xD

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lis 2005, 16:25 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 125
Hej :)

Kiedyś Dragon powiedział, że najlepszym armorem jest HP i ja się z nim zgadzam ... ale na razie jestem za cienki by polować na większe moby bez. Natomiast na słabsze próbuję polować czasem bez gdyż zgadzam się z kolei z Wozikiem, iż lepiej skilować apteczkę niż płacić decay ;).

A propos tematu tego tematu (lol):

Po prostu jestem w szoku :shock: podoba mi się to VU :) dużo pozytywnych zmian (szczególnie po poprawieniu decay na armorkach). Co do lootów to się nie wypowiem. Jedną z fajnych zmian jaką zauważyłem to to, iż można zabijać mocniejsze mooby :)

Przed tym VU byłem dumny, że w rascalu powaliłem Atroxa Old używając tylko Honora i FAP 50 ... teraz Old to raczej pikuś ;) (no chyba, ze zada trafienie krytyczne) ;)

Pozdrawiam,

PioHaw

P.S.

Nie głosowałem jeszcze ... poczekam trochę z finalną oceną ;)

PH

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lis 2005, 07:24 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
co do tego dynamicznego dmg to myśle że jest to barzdo dobrze zrobione oczywiscie nieraz trafia sie critical ktory jest w stanie posłać nas do piachu ale zato ponad 80% dmg moby zadaja ponizej swojego maxa i akurat to jest swietne szczegolnie dla osob polujacych bez armora :P

Co do naszch criticali to myśle że wpływ na ich ilość mają nie tylko te statsy z broni ale także skile: Dla przykładu to testując wczoraj Opala miałem criticala co kilka-kilkanascie strzałow co mimo co jest znacznie częściej niż z Nano Katany. Niestety niedostaje prawie wogole skili więc polowanie z opalem odpada :/

Mam nadzieje w niedalekiej przyszłości przetestować tego nowego guna typu L zapowiada się całkiem ciekawie :wink:

Nstępna sprawa PA, całość wygląda nawet ciekawie ale lagi są tam chyba znacznie większe naszczęście nie mam powodu by tam chodzic :P jednak będąc noobem ktory się tam pojawi i odrazu zostanie zlagowany jak djabli zrobił bym następujący krok: esc -> yes -> start -> panel strowania -> dodaj usun programy -> uninstal PE :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lis 2005, 07:58 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
lol:P

Chyba się wszyscy zgodzą że VU po mini updacie z armorkami jest naprawdę świetne

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 04 Lis 2005, 08:22 
oj tak, teraz armory potrafiÄ… sie psuc nawet pare razy wolniej niz przed uv 7.7 :wink:

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lis 2005, 12:29 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
po patchu tendencyjna ankieta wpadła we własną pułapkę heh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lis 2005, 22:03 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Proponuję już zrobić ankietę "co sądzisz o vu 7.8" koniecznie z opcją "odchodzę z gry!"
Do dzieła mutak :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lis 2005, 17:14 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Pozwolilem sobie zamknac temat.Chyba juz wszyscy co chcieli zaglosowali a z racji znacznego fallstartu ankieta i tak jest maaalo wiarygodna :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Skocz do: