Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lis 2013, 17:41 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
Wszystko wskazuje na to, że podczas najbliższego VU (5 listopada), pomimo licznych plotek doczekamy się w końcu nowego księżyca.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lis 2013, 04:28 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
no to czas na Cthulhu: http://www.youtube.com/watch?v=Z9jppDsLMyg

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lis 2013, 02:44 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
a tak przy okazji (wcześniej pewnie byłem w odmiennym stanie świadomości i nawet nie włączyłem tego intro), to to intro jest do d..., jak to miało być jakimś rodzajem prezentacji nowego księżyca (obym się mylił) to ja na tą planetę nie polecę, taki filmik to zrobi gimnazjalista z tutoriala ściągniętego z sieci :mrgreen:

PS. jakie macie pierwsze wrażenia? ja jeszcze chwilę nie będę mógł sam się przekonac

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Lis 2013, 04:43 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
W końcu się wybrałem, ale chyba jednak ciągle za szybko :)

Dużo tam ludzi, co praktycznie uniemożliwia jakiekolwiek sensowne kopanie, 0-2 złoża na 100 bomb i to z moim szczęściem sam syf. W huncie zwroty po 50%, 100 mobów po 2,5k hp i nawet globa małego, ale to pech może po prostu.

Generalnie jak ktoś chce polecieć kopać, to polecam się wstrzymać. Co do huntu to się nie wypowiadam, ale moby są generalnie... łatwe ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości

Panel
Skocz do: