Regulamin forum

Uwaga! Poradniki bardzo szybko przestają być aktualne. Gra ulega ciągłym zmianom i ewolucji. O szczegóły proszę dopytywać na forum.

Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 13:29 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2007
HP: 110
Society: Free
Nick w grze: Pawlik Pawlik Psychomantis
Witam!
Jeżeli chcemy wypłacić nasze pedy z EU w legalny sposób klikamy bezpośrednio w grze na zakładkę EU TRANSFER CENTER następnie na zakładkę WITHDRAWAL i w okienku wpisujemy kwotę jaką chcemy wypłacić (min 1000PED) dalej:

NAME OF YOUR BANK - nazwa naszego banku np. bank zachodni wbk

ADDRESS OF YOUR BANK - adres banku

CITY - nazwa miasta

COUNTRY - kraj

BANK ACCOUNT OR IBAN - Numer naszego konta w standardzie IBAN -np. PL50102055581111115346400319 *

SWIFT(BIC) OR ABA ROUTING (FW) NUMBER - kod SWIFT naszego banku**

*Numer rachunku należy podać w międzynarodowym standardzie numeracji rachunków bankowych IBAN (International Bank Account Number), który obowiązuje na terenie krajów UE oraz w Islandii, Lichtensteinie i Norwegii. Otrzymuje się go poprzez dodanie kodu kraju "PL" z przodu numeru rachunku zapisanego w formacie NRB (26 cyfr). UWAGA! numer konta oraz kod PL piszemy bez spacji.

**Kody SWIFT BANKÓW
Podaje tutaj kody SWIFT większości banków ale proponuje najlepiej samemu zapytać swój bank o aktualny kod SWIFT.

Bank ÅšlÄ…ski: INGBPLPW

BPH: BPHKPLPK

Inteligo: BPKOPLPW

Kredyt Bank: KRDBPLPW

Lukas Bank: LUBWPLPR

Mbank: BREXPLPWMBK

Millenium Bank: BIGBPLPW

Nordea Bank: NDEAPLP2

PBK: BPHKPLPK

Pekao SA: PKOPPLPW

PKO BP: BPKOPLPW

VW Bank: VOWAPLP1

WBK: WBKPPLPP

Teraz wystarczy już tylko czekać na przelew ja czekałem ok 2 miechy ale sie opłaca wiec jak się komuś nie spieszy to polecam! Aha od wypłaty pobierany jest podatek w wysokości 1,5% kwoty wypłacanej ale nie mniej niż 100PED.

POZDRAWIAM!! :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Maj 2008, 06:58 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 128
Society: P.L.
Nick w grze: Max
Thx za profesjonalną odpowiedź :)
Nie mam problemów z wpłacaniem (ekarta z mBanku), teraz wiem jak wypłacać.
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lis 2008, 21:00 
Weak
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 127
Society: Skill Or Die
Nick w grze: Egzotic Mania You
ADDRESS OF YOUR BANK - adres banku

chodzi o adres banku w ktorym zakladalem swoje konto ? w moim miescie jest wiele oddzialow i tu moje pytanie ktory mam podac..

pytanie moze wydawac sie smieszne ale przy wyplacie wole miec pewnosc.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Lis 2008, 09:50 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
HP: 0
Nick w grze: Seya
to nie ma znaczenia - podaj albo główną siedzibę banku albo np. oddział, w którym zakładałeś konto albo oddział, w którym najczęściej się pojawiasz ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2009, 01:51 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2009
Society: Kanwo
Moje pytanie dotyczy karty do wypłat którą można nabyc w TT. Jak to działa czy wystarczy iśc do bankomatu wklepać pin i wypłacic w zl??

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2009, 08:40 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Corpse napisał(a):
Moje pytanie dotyczy karty do wypłat którą można nabyc w TT. Jak to działa czy wystarczy iśc do bankomatu wklepać pin i wypłacic w zl??

W TT nie mozna w tej chwili nabyć karty do wypłat tylko Gold Member Card - karte zabezpieczająca konto w grze.

Karty bankomatowe mają wrócić - dokładnie kiedy nie wiadomo.
Ale jak były to działały własnie jak zwykłe karty bankomatowe - wstukiwałes PIN i wyciagales forse.
Oczywiscie byly pewne limity, obostrzenia i koszty z tym zwiazane.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lut 2009, 14:13 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2009
Society: Kanwo
Dzięki za szybka odpowiedź. Dobrze ze nie kupiłem :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sty 2010, 19:35 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2010
Czytalem ze do 90 dni sie dostaje pieniądze. Jeżeli ktoś już wypłacał to ile czekał??

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sty 2010, 20:43 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2007
HP: 110
Society: Free
Nick w grze: Pawlik Pawlik Psychomantis
Ja średnio czekam na wypłatę niecałe 4 tygodnie. Ostatnio wypłacałem w listopadzie.
Pozdrawiam

Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez ateush 14 Sty 2013, 11:18.
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sty 2013, 11:29 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 214
,,,

Ostatnio edytowany przez Kolo, 16 Sty 2013, 16:51, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sty 2013, 20:19 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
ERROR
ERROR
Your kompiutier stał się zamaskowany... Niet ze sciągania niet ze zwijania....

....
error

...

Kolo napisał(a):
Widzę że temat się odświeżył tak więc moge pomoc :)
Jesli chce ktos wyplacic PEDY to moge pomoc zrobic to szybciej. Chetnych prosze o PM-y

UWAGA! przetwornik danych poichodzi ze strony gow.pl
1) Należy się wystrzegać postów z góry niedozwolonych.
2) Należy się nie sprzedawać za pół darmo.
3) Należy się wycofanie wszelkich ofert poniżej prrojektu zdeklarowanego w EU.
4) Dla wszystkich niedowiarków zaparaszam do www,PMa,pełel

Pssst... Kolo po ile kupujesz bo chyba się wyzbędę ale tym razem nie podam żadnego emaila, telefonu, kontaktu, konta i wielu wielu innych rzeczy... co najwyżej mogę podać kolejne 3 kody z GC :)

pozdro

PS: aaa doczytałem... że szybciej... hmmm

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Sty 2013, 20:27 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
,,,

Ostatnio edytowany przez Kolo, 16 Sty 2013, 16:51, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sty 2013, 14:52 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
witam

KOLO , najlepiej zrobisz jak usuniesz swoje posty o kupowaniu . dlaczego dlatego ze kilka miesiecy temu byla duza ilosc banow za kupowanie waluty (mozesz sie popytac ludzi w grze , moze ktos Ci opowie ile to niektorych kosztowalo ). Doszlo nawet do takiej sytuacji ze ban byl nawet dla tych co nie kupowali ale zrobili nawet jakas transakcje przez aukcje z osobami ktore spzredawaly walute z gry . Nie bede Ci rozpisywal bo nie znam wielu szczegolow ,ani nie chcialem znac ,ale lepiej dla Ciebie oraz osob ktore bede Ci probowaly sprzedac zebys temat wygasil . Pozatym zauwazylem ze dostales sie do soc , ktory ma duze wymagania pod wzgledem morala co do regulaminu oraz jest tam jeden z pierwszych graczy w PE, jezeli ktos z nich dowie sie o takich probach mysle ze dlugo tam nie pobedziesz . Zamknij temat na forum wyczysc swoje posty , to moja rada , ja tez dlugo gram i widzialem duzo rzeczy w tej grze .

JC

Okta pisz do ludzi normalnie , do mnie mozesz po "swojemu " , ja sie nauczylem juz czytac twoje wypociny .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sty 2013, 15:38 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
Spoko JC :) Ja nie oferuje nikomu że kupuje bo wiem ze jest to nie legalne, ja moge tylko pomoc z wyplata :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Sty 2013, 16:20 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
A sklepy z dopalaczami nie sprzedawały narkotyków tylko artykuły kolekcjonerskie :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sty 2013, 11:08 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
w czasach PRL-u byli tak zwani "cinkciarze" ( spolszczenie -change money, bo mowili cincz many) tez ulatwiali zamiane poza oficjalnym obiegiem . Byli scigani przez organa milicji i sluzb skarbowych w PRL . Moj angielski nie jest dobry , mysle ze lepiej sie poslugujesz niz ja , wiec sprawdz w Eula kto moze wymieniac lub jak to nazwales "ulatwiac " wymiane waluty w tej grze oprocz MA .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sty 2013, 12:40 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
A ci "cinkciarze" zarabiali między innymi na oszukiwaniu innych chcących wymienić :( (taka rzeczywistość). Z zasłyszanych opowieści jak to właściciel kantoru polecił określonego cinkciarza oraz dodał, że trzeba powiedzieć, że jest się od niego. Być może MA jako właściciel "kantoru" faktycznie kogoś "poleca" i pewnie nawet podaje kogo (i tutaj długi spis banków).

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sty 2013, 13:40 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
no nie przesadzajmy, że od razu będą banować, przez "pomoc w wypłacie" można rozumieć b. wiele, od faktycznie nielegalnej wymiany PED na $, aż po najzwyklejsze poinstruowanie kogoś jakie konto ma założyć w banku, w jakim banku najlepiej, co i gdzie wpisać w EU, co i gdzie kliknąć w EU, żeby sobie wypłacić ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Sty 2013, 19:57 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
wszystko zależy od interpretacji i woli developera, wystraszyliście Kolo i wczoraj wydał wszystko na mining w nadziei, że MA jednak nie zbanuje ava :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Sty 2013, 01:30 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Taaa i jak to prof. Miodek odpowiedziałby zapytany "jaka jest poprawna forma trybu rozkazującego słowa ZARACHUJE?..." dodam, że liczba mnoga rodzaj męski... :)

anyway Mutak gdzieś jakieś pół roku temu nabazgrał sporo na temat wypłaty z EU i kilku nawet podpowiedziało to i owo w tym temacie...

pozdro

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości

Panel
Skocz do: