Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Gru 2012, 12:51 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2012
Witam,

Zaczołem wczoraj swoją przygodę z tą gierką. I dziś natrafiłem na problem na który nie znalazłem tu wyjaśnienia. Otóż skończyłem trening dostałem parę broni i wylądowałem niedaleko port atlantis. Pobiegałem z bronią postrzelałem do paru stworzeń i ku mojemu zdziwieniu po jakimś czasie nie mogłem już używać Sollomate Rubio (L) ba nawet go założyć gdyż wyskakiwało info this item's value is too low to be used. Jeszcze większe zdziwienie ogarneło mnie w momencie gdy okazało się e nie mogę naprawić tego przedmiotu ani nic. Teraz moje pytanie da się coś zrobić abym mógł znów używać tej broni a jeżeli nie to jaką kupić z którą coś podobnego się nie stanie a ma porównywalne parametry do tej.

Z góry dzięki za odpowiedz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Gru 2012, 15:18 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam
nie , nie mozesz , broni z literaka "L" nie da sie naprawic . dostales , zdobyles taka bron , odrazu Cie uswiadamiam( ale to brzmi jak .... ) masz tylko szanse uzywania jej do calkowitego zuzycia , pozniej mozesz ja oddac do TT terminala , sa bronie unlimited na takim samym pzoiomie ale trzeba je naprawiac czyli wydac pedy na naprawe . Ta gra ma to do siebie ze trzeba jednak za wszystko placic . to nie Diablo ,ani WOW. tu sie placi nawet za bycie w grze :(.

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Gru 2012, 22:08 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2012
Dzięki za info uzbierałem wczoraj 8 ped więc może mi na coś tam starczy żeby sobie postrzelać :)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości

Panel
Skocz do: