Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2012, 12:39 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Kilka zmian, ale najważniejsze: nowe kosmiczne moby:
- Langusta
- Sky FAIL
- Dymek
- Kermit
- Dropshit (ponoć dropuje dobry loot)

pełna lista zmian: http://www.entropiauniverse.com/bulletin/release-notes/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2012, 13:24 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
ROFL :) CvX! piłeś ?! wszystko poprzekręcałeś :D

nowe moby się zwą następująco:
- Locusta
- Skyflail
- Dymlek
- Hermit
- Dropship

...Osseocollum i Kerberos zostały ...ciekawe czy TYLKO... wizualnie zmienione :D
wÄ…tpiÄ™! :)

..a tu nowości otwarte dla zwiedzających:
1307130813091310
1312131313141315
1317131813111316

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2012, 16:19 
Weak
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 0
Society: BRAK
Nick w grze: raideros raideros QolteC
Witajcie zwolennicy dobrego piwa i wyrzucania kas w bloto.

Wraz z Patchem wkradł nam się bug, wiec dla minerow ktoryz kopią ORE lub razem , radziłbym wstrzymac się z miningiem
Problem w tym ze jak zaznaczamy kopanie ORE bierze nam nie 20 probów tylko 40 co przekłada się że 1 bomba ore kosztuje 2 pedy ? // Problem jest jednak tylko z wyswietlaniem bomb, pobiera normalnie
No chyba że to kolejna niespodziewajka by wyruchac nas z kasy :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2012, 22:17 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
XII wolÄ™ swoje nazewnictwo. :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2012, 23:04 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
XII napisał(a):
..a tu nowości otwarte dla zwiedzających:

zwieeedzać, ooo, zwieeeedzać, to co lubimy najbardziej, bo za darmo! :D a więc jak to mawiają: "nie spać, zwiedzać!" ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Kwi 2012, 07:55 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
witam

czy ktos inny z "gornikow" moze potwierdzic wypowiedz Raiderosa ? , bo akurat malo Go znam a chce uzyskac potwierdzenie ze tak jest i czy to juz jest zgloszone do suportu .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Kwi 2012, 08:41 
Inept
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 122
Society: ef.pl
Nick w grze: Azriel Angel Doe
Nie potwierdzam, pobiera normalnie, skopali wyświetlanie ilości pozostałych sond. Wyświetliło mi że mam tylko 110 "strzałów", ale zrobiłem normalny run na 220 sond.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Kwi 2012, 08:48 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
dzieki , jak nie pobiera wiecej niz powinno to dobrze . Moze wyswietlac nawet zero :-) .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Kwi 2012, 09:25 
Weak
Dołączenie:
Sierpień 2008
Society: BRAK
Nick w grze: raideros raideros QolteC
Jkabyście nie zauwazyli dodalem edycje do wpisu po " // " Gdzie napisałem ze problem tylko natury wyświetlania ;) a mianowicie wyświetla że pobiera 60 zamiast 20 za ore. Reszta działa wporządku. No może oprócz tradowania ludzi...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Kwi 2012, 10:23 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
raideros , jam stary czlowiek i nie znam sie na wszystkich skrotach w internecie , wole miec napisane "normalnie " tzn prosto , bylo prosto napisane ,ale pozniej sie pogubilem albo zle zrozumialem twoj post . wybacz ale to moja ulomnosc ( nie wszystkie niuanse pojmuje , no moze pojmuje Okte przez to ze mamy wspolne ten sam punkt widzenia co Tygrysek i cala reszta bandy Krzysia - teraz to ja chyba pogmatwalem :-) )

JC

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 12 Kwi 2012, 11:10 
Ja tylko chciałem zwrócić uwagę na brak profesjonalizmu ze strony MA ja rozumiem że do każdego lub prawie każdego patcha potrzebują fixa jest to troszkę komiczne no ale co system jest nadpisywany więc to rozumiem ale dziwi mnie to że do sprawdzenia błędów używają graczy i to jest bardzo nie fair i według mnie MA ma w nosie swojego klienta z którego żyje przez to że revivale nie działają prawidłowo straciłem szanse na uzyskanie lootu z moba bo zanim wróciłem do miejsca gdzie leżał martwy mob już go nie było. Brak procedur sprawdzających błędy dziś mnie zezłościło. Tylko za co mnie tak ta MA karze za to że depo nie robię...? to odnośnie najnowszej poprawki

Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Kwi 2012, 16:43 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Lukas , co zabiles ?

ps .teraz i tak jest lepeij bo nieraz na poprawki czekalo sie miesiac .

JC

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2012, 01:53 
Dentonie robię misję 10k Daiki więc to był old :) śmieszny mob nie rokujący lootu ogromnego ale ciacham je mieczem ze starożytnej Grecji tak więc każdy zabity "sztforek" daje mi potencjalny loot na naprawę. Nie chodzi tu o to co zabiłem ale w jaki sposób doszło do straty a raczej braku szansy podniesienia lotu, bug z revivalami odkąd gram chyba jest najpoważniejszy najbardziej irytujący, bynajmniej w moim przypadku a dlatego że przyjąłem taktykę latania blisko outpostu z racji częstych napraw broni. A co wtedy kiedy był zdecydował się na troxa i też został pozbawiony szansy podniesienia lootu bo tu jest już większe prawdopodobieństwo na dobry loot... Wszystko bym przemilczał ale jak dostałem odpowiedź od MA to ręce mi opadły i dopiero teraz zrozumiałem jak bardzo MA nie szanuje gracza, gracza który powtarzam daje dochody i właśnie ta niekompetencja mnie zdenerwowała. Dziwi mnie tylko brak właśnie procedur sprawdzających działania gry. MA doskonale wie że po wprowadzeniu do gry zmian mogą wystąpić błędy ale nie robi nic, tylko czeka aż do suportu coś wpłynie lub ktoś podniesie głos na PCF bo tak jest najłatwiej, tylko się zapomina że gracze tracą na pomyłkach i to nie swoich tylko jednostki odpowiedzialnej za grę w postaci MA. Rozumiem też nie wszystko można sprawdzić ale taki byk jak revivale to w moim przekonaniu ciężko jest przeoczyć.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2012, 07:35 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
wiem o revivalach bo sam tego doswiadczylem i odrazu zrezygnowalem z polowania , a teraz czekam czy wroca do starych revivali czy to jest jakas nowa zmiana i trzeba bedzie na nowao sie uczyc .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2012, 08:24 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
na 35% jest to błąd jedynie... +
na 45% MA coś dłubie z revivalami - tj. wprowadza jakieś zmiany... +
na 15% to jest wynik końcowy tych zmian... +
na 5% wprowadzą jakieś drobne korekty do tego co jest, np. usprawnią revivale w kosmosie by nie dało się taniej i szybciej podróżować po kosmosie po przez używanie T w odpowiednich miejscach :)
= na 100% chcą zrobić "dobrze" graczom :twisted: by "lepiej" się grało :mrgreen:

....więc cieszmy się! MA tak bardzo się stara!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2012, 10:47 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2010
Society: EF.pl
Nick w grze: andrzej mo67
A u mnie wyglÄ…da to tak....:
W drodze z Calypso na Arkadię rozłączyło mi neta.
Po ponownym zalogowaniu - wiszÄ™ w kosmosie, ubija mnie i ......dalej wiszÄ™ :evil:
Nie pomaga wciskanie T ani kilkakrotny relog, wiszę tak już od wczoraj i nie chce wywalić mnie do reva.
Ktoś może słyszał, czy komuś udało się rozwiązać problem samemu ? czy pozostaje tylko support... ?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2012, 11:15 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Pisz do suppa - zasponsorują Ci darmową podróż na jakąś planetę :D za którą odbiorą sobie w specjalnie obciętym loocie dla Ciebie ;) btw. a nie da się przepłynąć kosmosu w pław ? :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2012, 11:20 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2010
hehe, płynać nie ale przez jakieś 15 sek. dało się biec. Teraz to już tylko stan "błogiej nieważkości ... :?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Kwi 2012, 17:10 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2010
Nom... trzeba przyznać że szybko odpowiedzieli i rozwiązali problem (tylko mój , nad całością jeszcze pracują).
Przeprosili, odstawili do reva, teraz..... zobaczymy co z lootem :wink: :twisted:

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 119 gości

Panel
Skocz do: