Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2012, 23:51 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2012
Witam, poszukuje w grze Mentora i tym samym osoby, która by mi po krótce wytłumaczyła co nie co, rozumiem poradniki, idee w całości ale w sumie w żadnym poradniku nie jest napisane co dalej... Ok, jestem na etapie zbierania potu itd. ale wyszły nowe wersje, nikt tutaj nie napisał o tym że już na początku za darmo można dostać broń, jakąś tam amunicję, czy opłaca się to tracić czy jednak zostawić, jakie są ceny czego itd. Gdyby ktoś indywidualnie chciał mi pomóc to proszę o podpisanie się na dole lub napisanie do mnie w grze nick: Kamil wrest Petrova.

Dziękuje z góry i pozdrawiam.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Lut 2012, 07:21 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Witam,
...siÄ™ polecam ;)
Napisz gdzie i o której możemy się spotkać... w grze oczywiście :)

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Lut 2012, 20:32 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
"12" , Ty sie nie polecaj zobacz na swoj obrazek - umarles a dalej straszysz.

wrest poradnikow juz nikt nie napisze, za kazdym razem GRA sie zmienia lub wchodza rzeczy ktore zmieniaja , nikt nie powie Ci na pewno co i jak robic ,a tym bardziej starzy gracze , bo co bylo juz nie jest . ja dlatego nie pisze sie na mentora , a "12" no coz swoje wie i czeka konca swiata :P ,zeby odczepilo Go od tej klawiatury co ma na obrazku.

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Lut 2012, 20:49 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
hehe JC "odczepiło od klawiatury"... jak wielu z nas :)

mentor jak będzie to gites ale ważniejsze teraz należeć do aktywnego socka w stylu EF. pl (traf chciał, że Mutak aktualnie w EF. pl więc dwa w jednym)

pozdro

PS: Broń Wielki Lootiusie abyś zapytał Mutaka w pewien specyficzny sposób o pewną rzecz... bo wtedy wywali cię z dysciplungu albo wyśle na missje z shinkiba Iron i Bronze :) ale.. ale.. to taka mała tajemnica i w życiu Ci nie powiem jaka :)

Mutaka polecam bo "aktualizuje" swoje dane na temat EU :) (swoją drogą jeszcze kilku bym polecał ale skoro się nie łodzywają to nie będę :) )

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2012, 07:55 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Kolega już namierzony :) i też już w socu... i już się stara ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2012, 08:16 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
to "12" jest EF.pl ? to co Ty tutaj robisz idz tam zapisywac discpli .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2012, 08:35 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
o0 zachowujesz siÄ™ jak rasista lol :mrgreen:
...a Ty do jakiego socu należysz? :D a to forum ma swój soc w ogóle? nie czaje dlaczego mam iść tam bo należę do ef.pl?
Bez sensu.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 50 gości

Panel
Skocz do: