Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lis 2011, 17:25 
Poor
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 0
Witam!

Dawno dawno temu grałem w tą grę. Miałem dwa konta. Później z powodów losowych musiałem przestać bo nie miałem jak i kiedy.

W połowie czasu między 2006 a dzisiaj próbowałem się zalogować i nie dało rady...wtedy jakoś wprowadzono wielkie zmiany w silniku gry itd.

Teraz chciałbym uregulować tą sprawę tym bardziej, że miałem dużo PEDów na koncie i rzeczy. Mam nadzieję, że moje konto nie przepadło wszakże miałem dużo PEDów...wiem, że regulamin producenta to regulamin ale nie doczytałem kiedyś...mam nadzieję, że zadziała.

Bardzo proszę o poradę jak zalogować się. Najgorsze jest to, że w tamtych czasach używałem maila do którego nie mam od dawien dawna dostępu a odzyskać zapomniane hasło można w ten sposób (chociaż hasła nie zmieniałem a próbowałem się zalogować na te co miałem - to nie dało rady mimo tego).

Odwdzięczę się jakoś za pomoc.

Z góry dzięki!

EDIT:

Właśnie instalowałem i próbowałem się zalogować. Nie mogę się zalogować na żadne z kont.

O jednak mogłem założyć ponownie konta email tam gdzie miałem i to takie które podawałem przy rejestracji (serwisy po tylu latach je usunęły). Teraz wystarczy skorzystać z przypominania hasła. Niestety link od razu nie przychodzi na maila...zwykle tego typu systemy działają automatycznie...poczekam zobaczymy.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lis 2011, 18:20 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2009
HP: 91
Society: Kingsajz
Nick w grze: Marcin Huger Żmudzin
Hmm no wg mnie to sa male szanse odzyskania konta,ale co tam.Jak nie mozesz po angielsku to napisz po polsku,a jestem pewien,ze albo mi albo innemu uczynnemu forumowiczowi bedzie chcialo sie to przetlumaczyc na english.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lis 2011, 18:27 
Poor
Dołączenie:
Sierpień 2006
Huger napisał(a):
Hmm no wg mnie to sa male szanse odzyskania konta,ale co tam.Jak nie mozesz po angielsku to napisz po polsku,a jestem pewien,ze albo mi albo innemu uczynnemu forumowiczowi bedzie chcialo sie to przetlumaczyc na english.

Nie powinni likwidować mi konta ponieważ miałem tam wartości niematerialne gdzieś na kilkaset złotych (większość w pedach).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lis 2011, 20:02 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Above napisał(a):
Nie powinni likwidować mi konta ponieważ miałem tam wartości niematerialne gdzieś na kilkaset złotych (większość w pedach).

Niestety mogą zamknąć nieaktywne konto nawet jakbyś miał tam wartości niematerialne na kilkaset tysięcy dolarów.
Cytat z regulaminu:

Cytuj:
5.4. Inactivated Account

You acknowledge and agree that Your Entropia Universe Account will be deemed Inactive if it has not been logged into for a period of three hundred (300) consecutive days.

You further acknowledge and agree that Your Entropia Universe Account will be Terminated if it is not used for a period of seven hundred and fifty (750) consecutive days (i.e., 450 days after Your Account has been deemed Inactive).

You hereby explicitly consent that after the period of 750 days of inactivity Your Entropia Universe Account is deemed to have been abandoned by You. You also agree to assign MindArk and/or MindArk's Partner all rights in Your Terminated Entropia Universe Account according to the procedures established in this paragraph 5. You hereby discharge MindArk, any of MindArk's Partners and their respective officers, directors and employees, from and against any and all claims, demands, liabilities, costs, and expenses to You arising out of, or relating to, Your Terminated Entropia Universe Account.

- brak logowania przez 300 dni - konto przechodzi w stan nieaktywny.
- po kolejnych 450 dniach (czyli w sumie po 750 braku logowania) - konto zostaje uznane za porzucone. W takim przypadku wyrażasz zgodę na spieniężenie wszystkich twoich przedmiotów wg cen TT (terminalowych), wartość w PED zostaje dopisana do Twojej karty i będziesz mógł je wypłacić (jeśli będzie ich minimum 1000 PED).

Tak czy siak - jak link nie dotrze pisz do supportu i trzeba być dobrej myśli.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lis 2011, 20:42 
Poor
Dołączenie:
Sierpień 2006
O Ateush...pamiętam Cię...ale to były czasy....z sentymentem wielkim to wspominam. Żal serce ściska, że nie mam czasu na to...chciałem zalogować się z ciekawości i pokrążyć po Entropii...

No zobaczymy jak nie dojdzie link to będę pisał...skoro dajesz jakąś nadzieję to może odzyska się konta...

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 94 gości

Panel
Skocz do: