Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Paź 2011, 21:56 
Newbie
Dołączenie:
Październik 2011
Witam
Dziś dostałem konto od kolegi i jestem zielony .. poczytałem troche forum i niby znalazłem odp ale jednak chyba czegos nie czaje,chodzi mi gdzie kupic bomby do kopania ,na forum gdzies przeczytałem ze kupie je w TT ale tam tylko znalazłem te wiertła a bomb nie widze.Prosze pomoc gdzie kupie te bomby:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Paź 2011, 22:03 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
W grze nie ma już bomb. Są tylko sondy (probes) i nimi możesz wydobywać zarówno enmater jak i ore - ustawiasz na detektorze czego chcesz szukać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Paź 2011, 18:44 
Newbie
Dołączenie:
Październik 2011
Mam kolejny problem,nie zabardzo wiem jak dopasować sprzet pod swoje skille,obecnie używam Finder F-211 (L) a dzis mi sie skonczył bonus do skilli tak mi sie wydaje ale moze sie myle wklejam screen http://imageshack.us/photo/my-images/202/211qc.jpg/,jak moje przypuszczenia sa dobre ze bonus sie skonczył to dobrym zakupem bedzie Finder F-105 do niego mam bonus skill screen http://imageshack.us/photo/my-images/209/105ad.jpg/

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Paź 2011, 19:39 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 121
Society: Niveus Lupus
ja bym na twoim miejscu pokopal jeszcze na tym wymaxownym
ewentualnie na probe zarzuc sobie ze dwa runy i zobaczysz roznice

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Paź 2011, 10:56 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
lukgr: tak 2 runy to z pewnoscia miarodajna ilosc zeby miec poglad na cala sprawe ... ;)
Po pierwsze nie kop na tego typu sprzecie jesli nie masz na to skili , rozejrzyj sie za niskoprocentowymi (L) teraz cala masa za grosze na aukcji .

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości

Panel
Skocz do: