Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 12:42 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Mam wielką prośbę do Was kochani :-)
Badam w swojej pracy typy wizerunków w Internecie.

Chcę wszystkich chętnych prosić o wypełnienie następującego kwestionariusza:
https://spreadsheets.google.com/viewfor ... E6MA#gid=0

Wszelkie uwagi, komentarze, pytania, są dla mnie bardzo cenne - proszę o wysyłanie ich na priv.

Dziękuję za poświęcony czas i zaangażowanie :-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 13:59 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Podejrzana strona, pierwszy post osoby na forum , radze podchodzic do tego ostroznie ...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 14:09 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
RafiS napisał(a):
Podejrzana strona, pierwszy post osoby na forum , radze podchodzic do tego ostroznie ...

Bez przesady RafiS - spreadsheety googla podejrzane ? :)
Inna sprawa, że ankieterów jakoś mocno przyciągamy :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 14:35 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Dziękuję za wsparcie ateushu :-)
Kiedyś trzeba zacząć - musi być pierwszy raz, pierwszy post :-)

Link prowadzi do kwestionariusza badającego typy wizerunków kreowanych w sieci, przede wszystkim w wirtualnych światach.

Zapraszam do wzięcia udziału w badaniach - są anonimowe :-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 14:39 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Nie dosc ze podejrzany kwestionariusz, to i jeszcze admin co w tym tez macza palce ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 14:39 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
anonimowi to sa alkochollicy ;)
aczkolowiek sa odstepstwa od reguly - vide cover :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 14:58 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Rafis Ty również jesteś podejrzany ;) o to, że podejrzewasz Ateusha i ankietera o współpracę i ogólny spisek ankietowo-hazardowy. Biorąc pod uwagę, że jako pierwszy zapoznałeś się z tematem i jako pierwszy na niego dość szybko odpisałeś śmiem stwierdzić, że to Twój pomysł z tymi ankietami. Badasz czujność graczy na podejrzenie oszustwa po przez namawianie, a zarazem odradzanie w klikanie w link, który to rzekomo jest podejrzany...

...no sprytne, sprytne ;)

... to kiedy te hasełka będziesz miał ? :D ...w celach edukacyjnych ? :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 15:00 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Tak czulem ze ty mozesz to wylapac, no nic Joe, bede probowal inaczej :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 15:01 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAdminkalosztegopewnieniedoczytabezurazytotakizarcikAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

...no bo za mało znaków... grrrrr :twisted:

edit:
o przypadkowo odkryłem buga/niedoróbkę na forum ;) dobre...

Proszę państwa oto najszerszy (nie mylić z najdłuższym!) post w historii forum TADAAA! :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 15:35 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
XII napisał(a):
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAdminkalosztegopewnieniedoczytabezurazytotakizarcikAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

...no bo za mało znaków... grrrrr :twisted:

edit:
o przypadkowo odkryłem buga/niedoróbkę na forum ;) dobre...

Proszę państwa oto najszerszy (nie mylić z najdłuższym!) post w historii forum TADAAA! :)

aś się rozpisał

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 15:41 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
podoba mi siÄ™ poczucie Wasze humoru ;-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 16:15 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
NIE "podoba mi siÄ™ poczucie Wasze humoru"
a raczej ...Wasze poczucie humoru*

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 16:16 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
RafiS napisał(a):
jeszcze admin co w tym tez macza palce ;)

Hmm nie przypominam sobie tego maczania :wink:

XII - gratuluje, wygrałeś peca :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 18:50 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
XII napisał(a):
NIE "podoba mi siÄ™ poczucie Wasze humoru"
a raczej ...Wasze poczucie humoru*

Ha, przez przypadek przestawiłam szyk i z lekka po staropolsku mi wyszło :-)

Precyzja górą! :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 18:50 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
ateush napisał(a):
RafiS napisał(a):
jeszcze admin co w tym tez macza palce ;)

Hmm nie przypominam sobie tego maczania :wink:

XII - gratuluje, wygrałeś peca :P

:D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 18:57 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
ankiete wypełniłem, niektóre pytania się powtarzają ( być może specjalnie) i niektóre też nie mają sensu bo nie wiadomo jak odpowiedzieć na nie :) ale ogólnie ok :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 19:02 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Piotrku, bardzo Ci dziękuję !

Dziękuję również za uwagi.

Pozorne powtarzanie podobnych pytań jest czasami w badaniach konieczne, żeby pomiar był właściwy.

Jeszcze raz dzięki.

Masz fajnego awatara :-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 19:05 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
XII - co do najszerszego posta...

43 linijki w Wordzie w widoku 100% x 18 cm= 774 cm
Gratulacje! Jestem mistrzem szerokości postów!

A na końcu widzę: Adminkalosztegopewnieniedoczytabezurazytotakizarcik

Ale ja doczytałam :D

Żartowniś :D

Podoba mi siÄ™. Mi podoba siÄ™. SiÄ™ mi podoba. Podoba siÄ™ mi. Mi siÄ™ podoba. SiÄ™ podoba mi. :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 19:19 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Zgadzam sie, ze niektore pytania sa niedoprecyzowane :P A niektore bezsensowne - np. te dotyczace avatarow ;) Jesli gram/gralam w wiele roznych gier, w niekotrych mozna bylo tworzyc nawet 10 avatarow, to co, mam je wszystkie liczyc? Zwlaszcza, ze niektore avatary mozna traktowac ''powaznie'', a niektore robic tylko ''tak o''. Ponadto nie w kazdej grze tworzysz swojego avatara, ale jednak wciaz kreujesz swoj wizerunek - poprzez stworzenie np. profilu.

Ale jakos poradzilam sobie z odpowiedzia na te pytania - bralam pod uwage tylko to, czym naprawde 'gralam' :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 19:21 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Puella napisał(a):

Podoba mi siÄ™. Mi podoba siÄ™. SiÄ™ mi podoba. Podoba siÄ™ mi. Mi siÄ™ podoba. SiÄ™ podoba mi. :D

Jesteś, a nie jestem? tzn. ja jestem czy Ty jesteś? :) bo zacząłem się gubić :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 19:48 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
XII dobry myk :D ja nie doczytałem tego o adminie :P Ati na bank też nie... My ludzie co Cię znają dłużej wiemy, że trzeba Twoje posty czytać pobieżnie :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Kwi 2011, 21:25 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
widze, ze tematy zwiazane z badaniem spolecznosci graczy online robia sie coraz popularniejsze, pewnie za jakis czas przydadza sie psycholodzy (i moze psychiatrzy) pomagajacy zagubionym awatarom :mrgreen:

coraz rzadziej mi sie chce wypelniac takie ankiety, ale jeszcze sie skusze ;) pytanie tylko do Puella, czy po napisaniu pracy umiescisz krotki zarys co wykazaly badania? doslownie kilka zdan

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2011, 09:42 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
To na pewno sprawka MA! Ta ankieta, bug na forum i ich szpieg z krainy deszczowców podstwiony za RafiSa!

JIIIS napisał(a):
pytanie tylko do Puella, czy po napisaniu pracy umiescisz krotki zarys co wykazaly badania? doslownie kilka zdan

O, to to! Ale jak to MA zrobiło ankietę to pwenie będą przekłamania w wynikach :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2011, 14:29 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Elanor napisał(a):
Zgadzam sie, ze niektore pytania sa niedoprecyzowane :P A niektore bezsensowne - np. te dotyczace avatarow ;) Jesli gram/gralam w wiele roznych gier, w niekotrych mozna bylo tworzyc nawet 10 avatarow, to co, mam je wszystkie liczyc? Zwlaszcza, ze niektore avatary mozna traktowac ''powaznie'', a niektore robic tylko ''tak o''. Ponadto nie w kazdej grze tworzysz swojego avatara, ale jednak wciaz kreujesz swoj wizerunek - poprzez stworzenie np. profilu.

Ale jakos poradzilam sobie z odpowiedzia na te pytania - bralam pod uwage tylko to, czym naprawde 'gralam' :P

Dziękuję Ci za uwagi :-) zarówno dotyczące pytań, jak i kreowania wizerunku, jak i za wypełnienie kwestionariusza.

Dobrze, że przy jego wypełnianiu odniosłaś się do tych gier, w których naprawdę bierzesz udział :-)

O to chodzi!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2011, 14:31 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
XII napisał(a):
Puella napisał(a):

Jesteś, a nie jestem? tzn. ja jestem czy Ty jesteś? :) bo zacząłem się gubić :)

KlÄ…twa jakaÅ›!

JesteÅš mistrzem!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2011, 14:34 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
JIIIS napisał(a):
widze, ze tematy zwiazane z badaniem spolecznosci graczy online robia sie coraz popularniejsze, pewnie za jakis czas przydadza sie psycholodzy (i moze psychiatrzy) pomagajacy zagubionym awatarom :mrgreen:

coraz rzadziej mi sie chce wypelniac takie ankiety, ale jeszcze sie skusze ;) pytanie tylko do Puella, czy po napisaniu pracy umiescisz krotki zarys co wykazaly badania? doslownie kilka zdan

Oczywiście - wedle życzenia - wyślę informacje o wynikach wszystkim zainteresowanym, którzy się przeankietowali :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2011, 14:37 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Sivy napisał(a):
To na pewno sprawka MA! Ta ankieta, bug na forum i ich szpieg z krainy deszczowców podstwiony za RafiSa!

JIIIS napisał(a):
pytanie tylko do Puella, czy po napisaniu pracy umiescisz krotki zarys co wykazaly badania? doslownie kilka zdan

O, to to! Ale jak to MA zrobiło ankietę to pwenie będą przekłamania w wynikach :lol:

Im więcej sprawców, tym lżej rozkłada się wina ;-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2011, 20:34 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Martre napisał(a):
anonimowi to sa alkochollicy ;)
aczkolowiek sa odstepstwa od reguly - vide cover :mrgreen:

mam dziwne przeczucie, że to o mnie...

ankietę wypełniłem, wypełniam przynajmniej jedną tygodniowo, więc mam opanowane odpowiedzi :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Kwi 2011, 22:54 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
coraz dluzsze te ankiety, ale obiecalem to wypelnilem ;) a teraz gdzie mam sie zglosic po cukierki? :mrgreen:

dlaczego wyniki beda rozsylane indywidualnie? nie moze byc publicznie udostepnione kilka zdan?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Kwi 2011, 07:01 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
no tam było napisane że jeśli ktoś chce otrzymywać podobne ankiety to maila podać :) ja nie podałem to na co otrzymam wyniki :?:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Kwi 2011, 10:43 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Ja probowalem wypelnic, w trakcie zwiechl mi komp, po czym loot strasznie sie pogorszyl :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Kwi 2011, 17:42 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
skoro ankieta jest anonimowa to wyniki możemy dostać na forum, no chyba, że to ankieta wyłudzająca maile do świetnie okreslonej grupy docelowej

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Kwi 2011, 16:10 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Widzę kto kiedy wypełnił ankietę, tym osobom prześlę je na priv, albo na podanego maila.
Mogę też oczywiście powiedzieć kilka zdań na forum - czemu nie? Tylko bardziej ogólnych.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Kwi 2011, 16:13 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Kochani, dziękuję tym którzy wypełnili, to na razie osiem osób. Potrzebuję więcej, żeby móc wyciągnąć wnioski.

Tak że proszę o więcej :-)

Dla wygody wrzucam ponownie link:

https://spreadsheets.google.com/viewfor ... E6MA#gid=0

Roześlijcie go proszę dalej - do swoich znajomych :-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Kwi 2011, 19:54 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
reszta nie ma czasu wypelniac, bo graja 24/7 :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2011, 19:25 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
:-))

cóż będę prosić indywidualnie

Masz Å‚adnego awatara :-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Kwi 2011, 00:19 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Puella napisał(a):

a dziekuje, bedzie randka? ;) mozesz sprawdzic w ankiecie ile nad nim pracowalem :mrgreen:

choc to pytanie o ile pamietam nie bylo dla mnie jasne, czy chodzilo o czas utworzenia postaci, czy wyskillowania postaci, i nie bylo podanej jednostki czasu, wiec przyjalem, ze chodzi o utworzenie postaci na poczatku gry liczone w godz., przy okazji w tej grze mozna bylo to robic 3x do tej pory (przy pierwszym wlaczeniu gry, przy zmianie silnika graficznego i pozniej jeszcze raz)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Kwi 2011, 21:37 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
W ankietach ost bardzo pomocna jest policja, może zwróć się z prośba do mundurowych, będziesz miał więcej wyników .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2011, 21:02 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
JIIIS napisał(a):
Puella napisał(a):

a dziekuje, bedzie randka? ;) mozesz sprawdzic w ankiecie ile nad nim pracowalem :mrgreen:

choc to pytanie o ile pamietam nie bylo dla mnie jasne, czy chodzilo o czas utworzenia postaci, czy wyskillowania postaci, i nie bylo podanej jednostki czasu, wiec przyjalem, ze chodzi o utworzenie postaci na poczatku gry liczone w godz., przy okazji w tej grze mozna bylo to robic 3x do tej pory (przy pierwszym wlaczeniu gry, przy zmianie silnika graficznego i pozniej jeszcze raz)

:-) niestety randki nie będzie
to tylko sÄ…d o wyglÄ…dzie Twojego awatara :-)

bardzo dobrze przyjąłeś - powinnam chyba doprecyzować to pytanie - chodzi mi o sam początek gry, choć wiem zwykle poprawki są robione ciągle jeszcze później

dziękuję za wypełnienie ankiety - wsparłeś polską naukę :-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2011, 21:03 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Enrod napisał(a):
W ankietach ost bardzo pomocna jest policja, może zwróć się z prośba do mundurowych, będziesz miał więcej wyników .

przemyślę Twój pomysł ;-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Maj 2011, 18:13 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Polską naukę mówisz, no cóż siedzimy w tym samym "biznesie" chyba, więc wypełnię. :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Maj 2011, 19:04 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Ślicznie dziękuję :-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sie 2011, 08:36 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 145
Niektore pytania dosc dziwne i jedno sie powtarza...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sie 2011, 19:24 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
no widzę że wstrzeliłeś się w temat :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sie 2011, 00:29 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 145
co sie odwlecze, to nie uciecze... hahaha

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości

Panel
Skocz do: