Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lip 2011, 19:39 
Newbie
Dołączenie:
Lipiec 2011
Witam!

Nie byłem pewny, gdzie mam zamieścić ten temat. Chciałbym łatwo zarobić trochę pieniędzy, żeby wplacic do EU. Próbowałem buxy, ankiety i inne, ale wszystkie te strony są strasznie przekłamane, a znam wiele ludzi, którzy chwalą mi się jak to w ciągu ostatniego tygodnia zarobili 20, 50, a czasami nawet 100$. Niestety są to osoby siedzące w rożnego rodzaju sieciach (MLM itp.). W internecie ludzie piszą wiele poradników, blogów itd., w których opisują jak to łatwo się zarabia na niektórych stronach. Założyłem ten temat, aby dowiedzieć się, czy wy tez słyszeliście, chcieliście się zabrać lub nawet siedzicie już w systemie tego typu.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Lip 2011, 23:09 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Witaj,
Systemy te polegają na tym byś np. Ty jako poszukiwacz łatwych pieniędzy skorzystał z danego poradnika/reklamy i zarejestrował się w jakimś super serwisie przez właśnie dany poradnik :) jak już to zrobisz to ten twórca owego poradnika dostaje za Ciebie bonus :) czasami dość pokaźny :D, a Ty niestety być może zaczniesz zarabiać ... centa na tydzień do puki ktoś inny zarejestruje się w tym serwisie z Twojej ręki...

btw. sądząc po Twoim pytaniu domyślam się, że jesteś młodym człowiekiem - między 10, a 15 lat w dodatku masz 180cm wzrostu, piwne oczy i ciemno/jasne podkręcane włosy ;) Uwierz mi, że w łatwy sposób to nawet ciężko po mordzie dostać. Biznesy bez wkładu finansowego na start nie istnieją - nawet jeśli chcesz coś komuś ukraść potrzebny Ci jest jakiś sprzęt i lata praktyki :D ...uczciwie i szybko możesz się dorobić tylko i wyłącznie na polityce ;) napisz maila do her vanklop Tuska, on wie co i jak.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2011, 10:29 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Poradniki są po to, żeby zarabiać na refach :). Na poradnikach można zarobić. Sam kiedyś zrobiłem przekłamany poradnik, jak to w tydzień się kosi 50$, dałem jakieś "dowody wpłat" zrobione w paincie ( akurat czcionka taka sama jak na paypalu była :) ), potem spam na jakichś chat-roomach na wp/onecie i refy mi nabiły 10$ w jakimś czasie...
Ale i tak jest to nieopłacalne i głupie :P .
Najlepiej znaleźć pracę :P .

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2011, 10:40 
Newbie
Dołączenie:
Lipiec 2011
Zgadłeś co do piwnych oczu i 180cm wzrostu, ale jeśli chodzi o podkręcone włosy to nie bradzo :D

Szkoda, bo skoro gra w EU opiera się jednak na traceniu PEDów, to chciałbym znaleźć łatwy sposób na grę. W końcu jest to tylko gra komputerowa osadzona w świecie wirtualnym. Czasami myślę sobie jak można płacić za granie w grę, no ale tutaj się skusiłem. Są osoby, które potrafią naprawdę wziąć się za takie systemy, dzwonić po ludziach, powiększając swoją sieć, no i w końcu jakoś zarabiają. Ale jakoś nie widzi mi się ciągłe zajmowanie się czymś takim, dużo pracy, a zysk wcale nie duży. W niektórych z tych systemów można doprowadzić do sytuacji, w której twój zysk będzie w pełni pasywny. Narobiłeś sobie refów, wytłumaczyłeś im co i jak, no i oni coś robią a ty masz dochód. Niestety trzeba się wcześniej nieźle napracować, żeby miało coś takiego miejsce...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2011, 12:19 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
DarkLiquidus napisał(a):
W końcu jest to tylko gra komputerowa osadzona w świecie wirtualnym

grubo siÄ™ mylisz... ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Lip 2011, 14:21 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
W realu możesz pracować np na kasie .... ;-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lip 2011, 06:06 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Wydaje się mi czy nie wydaje ale każda firma z chęcią zatrudni na umowę zlecenie pracownika co chce za prace pożądkowe etc zarabiać 50$ tygodniowo...

no chyba, że chińska firma :)\

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Lip 2011, 20:23 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
chińczycy już od dawna nie chcą pracować za miskę ryżu, też posmakowali dobrobytu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Sie 2011, 16:55 
Unskilled
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 100
haha szczególnie jak wyruchali naszych na autostrady :P ;) i zobaczyli, że tak można :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2012, 21:13 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Nick w grze: czif
W grze jak we wszystkich MMO chodzi abys co miesiąc wpłacał abonament. Tylk o w naszej grze EU czasami dzieli sie abonamentem z graczami

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sty 2012, 07:17 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Coś Ty tak rozpisał się w starych tematach ? :) Obudziłeś się z hibernacji czy jak ? :P

na temat opłat w grach MMORPG, a ściślej o EU mogę powiedzieć tylko tyle, że...
Entropia Universe to najdroższa darmowa gra MMO na ziemi! Sterowana jakąś mafią przeważnie na niekorzyść prostego gracza, a sama mafia bawi się dobrze opróżniając loot pool - który i tak w rzeczy samej nie istnieje :P

...to byłoby na tyle w temacie :)

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sty 2012, 19:06 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2011
Society: Demony Wojny
Nick w grze: Rikard Abuser Khamulos
Relatywnie łatwo w realu można zarobić w identyczny sposób jak w EU - kupić tanio, sprzedać drogo. Inna metoda, ale wymagająca już jakichś umiejętności (choć prawie wszystkiego można się nauczyć przez neta), to kupić, naprawić/ulepszyć/zmodyfikować i sprzedać.

Ja tak działam i już od wielu lat nie mam i nie potrzebuję mieć stałej pracy :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sty 2012, 21:02 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
można też kupić od hurtownika, dosypać czegoś, żeby było więcej i mocniejsze, podzielić na porcje i sprzedać dużo drożej :lol:

na National Geographic w czwartki puszczają ostatnio filmy instruktażowe ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sty 2012, 21:43 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
odrazu da się wyczuć duszę craftera :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sty 2012, 01:54 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2011
Society: Demony Wojny
Nick w grze: Rikard Abuser Khamulos
Tylko przy takiej działalności trzeba uważać na lokalnych uberów :mrgreen:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sty 2012, 11:54 
Inept
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 122
Society: ef.pl
Nick w grze: Azriel Angel Doe
JIIIS napisał(a):
można też kupić od hurtownika, dosypać czegoś, żeby było więcej i mocniejsze, podzielić na porcje i sprzedać dużo drożej :lol:

na National Geographic w czwartki puszczają ostatnio filmy instruktażowe ;)

Lub lokalny support - zbanujÄ… CiÄ™ i tyle :lol:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Sty 2012, 14:57 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
Palikot mnie uratuje :] dobra, koniec offtopa :lol:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości

Panel
Skocz do: