Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2011, 16:20 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Może ktoś mnie oświecić jakie są sposoby na zminimalizowanie ryzyka
podczas wykopków na pvp4 ?
Słyszałem o zastosowaniu pojazdów - jakie i w jaki sposób używać ?
Poradźcie noobowi bo już zupełnie wypadłem z obiegu :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2011, 17:00 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
hmmm... temat rzeka :P z pojazdow, najlepiej:
- vtola, mk2 conajmniej (koniecznie 2, albo i 8, zeby cie nie dogonili)
- pitbull, na zasadzie, chowasz tam loot i jak ktos Cie atakuje, odsylasz pojazd do storage - w sumie wszystko mozna odeslac, ale pitt najwiecej zniesie ;)
- mozesz dla bezpieczenstwa zaopatrzyc sie w kilka valkirii z niskim tt i odsylac je regularnie co np 20? ped do storage

osobiscie, polecam vtole, jak widzisz zielona kropke, to up, ogarniasz kto to i co to i w razie czego, obierasz kierunek do najblizszego brzegu pvp :P pamietaj, ze latanie w gore jest ograniczone (niebo jest ograniczone)

jak widzisz ze ktos Cie dogania mozesz tez wyskoszyc z vtola i zginac od upadku - "bezpieczna smierc" :P pod warunkiem ze agresor nie ma ze soba tango i nie wyskoczy za toba :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2011, 19:36 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Dzięki :)

Kiedy i czy w ogóle inventory pojazdów jest lootowalne ?
Czy jest sens uzbrajać pojazdy ? Czy tylko wiać i się nie oglądać ?

Swoją drogą aż dziw, że MA "nie załatało" tej możliwości odsyłania pojazdu z pełnym inventory do storage...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2011, 22:09 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Hmm to ja cos przegapiłem bo wydaje się mi że nie działa radar na pvp4... czyżby zadziałał?

Jeśli nadal działa to jest to utrudnienie obustronne (chociaż własciwie pvp4 dla kopaczy ogranicza się do kilku polanek) więc pozostaje brać ze sobą "obserwatora".

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lip 2011, 07:21 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Cy mógłby ktoś potwierdzić. Ostatnio dostałem info na temat pvp4, że teraz razem z inv lootowalna jest też zawartosć pojazdu (w którym się przebywa? czy wszystkich pojazdów danego avka znajdujących się na pvp4?)

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lip 2011, 09:22 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Jak to wytestujesz to daj znać :) ...pewnie każdy wie tyle ile Ty sam... dopóki sam niezostanie zlootowany i jego pojazdy lol

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lip 2011, 19:21 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
XII napisał(a):
Jak to wytestujesz to daj znać :) ...pewnie każdy wie tyle ile Ty sam... dopóki sam niezostanie zlootowany i jego pojazdy lol

Chciałem to sprawdzić, włożyłem do inv pojazdu trochę lystu i pojechałem szukać guza na pvp4. Niestety
nikogo nie spotkałem a samochód rozwaliłem na wybojach, druga próba nie wiem kiedy ...

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości

Panel
Skocz do: