Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2011, 12:56 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Killowałem sobie argo w ramach misji z cb19(L), zabrakło tych z małym MU na aukcji to założyłem do CB13(L) ampa Tac30(L) i w sumie wyszło, że taki zestawik jest te kilka procencików tańszy więc zamiast pustego
CB19(L)---->CB13(L)+Tac30(L)

cb13(L) mozna po 102% zgarnąć z giełdy
Tac30(L) po 107-109% (jak jakiś krafter chce się pozbyć kilku po 107 to wezmę z 5 szt)

ale ponieważ staram się zwiększyć BLP Sniper (Hit) a tam największy wpływ ma Riffle (39%) więc pytanko: co w zamian cb19(L)?

pozdro

PS: Przeglądałem entropedie ale jakoś nie mogę znaleźć :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2011, 14:31 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
tu jest układ kolejnych BLP Rifle:
http://www.planetcalypsoforum.com/galle ... 362986.jpg

moze pomoze ;) z tymze roznica cenowa miedzy cb19 a cb21/manis jest chyba cos kolo 10%+

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2011, 18:07 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam
zobacz nowe broni z Arkadii ,z tego co sie orientuje sa posrednie miedzy tymi co mamy na Calypso .

JC

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2011, 19:31 
JC Krakow napisał(a):
witam
zobacz nowe broni z Arkadii ,z tego co sie orientuje sa posrednie miedzy tymi co mamy na Calypso .

JC

Tylko że bronie blp z Arkadii w większości mają niski współczynnik Skill progres, np seria Herman ARK właśnie się tym cechuje na wyższych poziomach niestety i póki co są drogie...

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości

Panel
Skocz do: