Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2011, 09:35 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Lekko zmodyfikowany temat - will mnie natchnÄ…Å‚ :)

tak z ciekawości i z irytacji...

Jak długo trwa logowanie się do EU u Was? Od momentu nacisnięcia entera po wpisaniu hasła do momentu pojawienia się w grze?

U mnie jakoÅ› wolno wolno - aktualny wynik 4:50.

Czas oczekiwania (jest bezpłatny :) ) jak zwykle spędziłem na nalewaniu do pukla i oczekiwaniu aż stężeje piana :)

pozdro

Ostatnio edytowany przez Okta, 06 Cze 2011, 19:32, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2011, 09:50 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
U mnie 30-90 sec.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2011, 10:03 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
u mnie jak u siwego .. odpalam EU i ide kawe parzyc i na papieroska :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2011, 10:52 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
a Wy to jesteście już chorzy!! Nałogowcy i tyle...
sry za offtopic :mrgreen:

po ostatnim VU trwa długo dłużej :) a w samej grze jest więcej lagów - pewnie arkadia jest na tych samych serwerach co calypso i reszta :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2011, 12:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
biorac pod uwage, ze najpierw musze zazwyczaj 2-3x (czasem ponad 5) zatwierdzac haslo, bo mam connection lost czy cos tam, potem "avatar is currently logged in" i inne badziewia, to czasem zajmuje > 10 min, jak uda mi sie juz kliknac enter po wpisaniu nr GC to schodzi ze 3 min, coraz dluzej, w grze tez mi coraz bardziej tnie (sprzet podawany na very high to juz sie teraz chyba nadaje na medium ;) detale), czasy sciagania elementow w inv coraz dluzsze, ogolnie gra robi sie gra dla cierpliwych :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2011, 14:32 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Poprawili stabilność, więc trzeba czekać :D . U mnie też długo...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2011, 15:51 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 126
Society: Darkside Renegades
Nick w grze: Symulakron
baaardzo długo :( z VU na VU coraz dłuzej...a na końcu potrafi się wykrzaczyć na desktop..i zabawa zaczyna się od nowa
choć na Arkadii musze przyznać CTD mam znacznie rzadziej, może dlatego że niema tyle detali co na Caly

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2011, 07:06 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Pomijając temat... powiem szczerze, że gra po ostatnim VU została tak zj-eb-ana, że nie chce się w nią grać :) od zysków MA chyba oczy zarosły sierścią mają wszystko w du-pie a głupi gracze i tak w to gówno grają. Ja ostatnio poświęcam tej grze ok 15-20 minut max lol na dobę lub co dwie doby - no rzygać się chce na wszystko w tej grze, loot perfidnie poodcinany, lagi jak uj, problemy z pakietami, które znikają zresztą - szybsza broń jest teraz wolniejsza :)... ja nie wiem ale czym więcej "możliwości" dają (moim zdaniem - szczerze to MA nic nowego nie daje, po za większymi stratami z VU na VU) tym większe gówno się z tej gry robi.

Czy tylko ja mam takie odczucia? Może jestem jakiś zboczony albo robię się starym capem i gry przestają mnie bawić? :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2011, 09:44 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Przynajmniej muzyczka na Arkadii fajna :wink:

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2011, 11:06 
Mnie już ta muzyczka szczerzę znudziła... Lagi jedynie w moim przypadku większe są, co do loot to i tak jakoś mi nie wpada specjalnie ciekawy czyli dla mnie i tak się nic nie zmieniło ale te lagi naprawdę zaczynają mnie już wku... Ja nad czym innym się zastanawiam czy MA chce od straszyć graczy czy przyciągnąć bo przestaje rozumieć tą pokrętna politykę może komuś tam gdzieś na górze też zaczyna to powoli się wszystko nudzić...

Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2011, 14:13 
Poor
Dołączenie:
Lipiec 2010
HP: 140
Nick w grze: Tom Max Spiner
Musze przyznać,ze mnie też powoli zaczyna to wkurzać,o ile kiedyś gra ładowała się jakieś 40-50 sek to od paru aktualizacji jest coraz gorzej.Aktualnie wejście zajmuje jakieś 5-6 minut.Ja robię tak,ze włączam logowanie,minimalizuję grę do paska,robię sobie coś innego i dopiero po kilku-kilkunastu minutach wracam,doładowuje się tylko ekran z shinkibą co trwa chwilę i wchodzę.Faktem jednak jest,że teraz spędzam w grze dosłownie kilka minut dziennie a wcześniej było to kilka godzin,generalnie gra zaczęła mi się nudzić.Laguje przy otwieraniu ekwipunku,przeglądaniu czy wystawianiu aukcji,respawnie (ostatnio 5 razy mnie zrespiło w miejscu deda zanim przerzuciło do revivala) a to zaczyna momentami wręcz irytować.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2011, 15:53 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Tak wam zle i tak nie dobrze :) Chcieliscie Cry engine to przeciez macie w czym problem ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2011, 17:39 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
E, to widzę, że dobrze, że się jeszcze w tym VU nie logowałam :P Oni sa takimi ''prof. S. Jonalistami'' że aż dziwne, że gra tyle lat wytrzymała.

PS Dla mnie klimat w EU się skończył PO wejściu cry engine :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2011, 09:47 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
...też prawda.
ale w sumie dla mnie klimat odszedł w zapomnienie z VU ok.7-8
a mogło być tak pięknie. Najgorsze dla mnie w tej grze jest to, że co by nie robić i czym by nie robić i jak by nie robić to wszystko obraca się w okół jednego schematu nawet nie da się pokombinować z kosztami - bo zmniejszając koszta (czytaj zmieniając "narzędzia"na słabsze) automatycznie zmniejsza się loot i na odwrót - i tak ostatecznie wychodzi się przeważnie na minus :) pomijając oczywiście klimat, który nie ma się nijak do powyższego :)

jaj 1500 post :) święto!!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2011, 12:31 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
XII napisał(a):
Najgorsze dla mnie w tej grze jest to, że co by nie robić i czym by nie robić i jak by nie robić to wszystko obraca się w okół jednego schematu nawet nie da się pokombinować z kosztami - bo zmniejszając koszta (czytaj zmieniając "narzędzia"na słabsze) automatycznie zmniejsza się loot i na odwrót

mozna tez zmienic moba na green dota, nie poborco? ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Cze 2011, 11:36 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Poltropia
JIIIS napisał(a):
biorac pod uwage, ze najpierw musze zazwyczaj 2-3x (czasem ponad 5) zatwierdzac haslo, bo mam connection lost czy cos tam, potem "avatar is currently logged in" i inne badziewia, to czasem zajmuje > 10 min, jak uda mi sie juz kliknac enter po wpisaniu nr GC to schodzi ze 3 min, coraz dluzej, w grze tez mi coraz bardziej tnie (sprzet podawany na very high to juz sie teraz chyba nadaje na medium ;) detale), czasy sciagania elementow w inv coraz dluzsze, ogolnie gra robi sie gra dla cierpliwych :mrgreen:

mam dokładnie to samo, myślałem, że to z powodu kiepskiego łącza

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości

Panel
Skocz do: