Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Maj 2011, 22:39 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2011
witam

gram po dlugiej przerwie i mam duze zaleglosci

jaki moge wziac najslabszy blp rifle na start? widzialem jak koles kolo atlantis (dokladnie swamp) biegal z czyms slabym blp wiec chyba sa takie
co najlepiej zalozyc pozniej i czy brac do tego ampa ... ?
i czy wogole oplaca sie teraz grac od poczatku blp ? :P mam nadzieje ze zbalansowali troche gre i ze sie da

i jeszcze jedno pytanko, gdzie teraz znajde foule (najlepiej youngi) czy dalej sa kolo fort troy (chyba tam byly) i czy sa gdzies jeszcze jakies dobre spawny

z gory dzieki za odpowiedz(i)
pozdrawiam wszystkich graczy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Maj 2011, 07:29 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
Wiki spis wybier :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Maj 2011, 09:35 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam
MA nie zbalasowalo gry , pojawilo sie wiele nowych BLp i mozna od poczatku juz skillowac ,ale ja osobiscie nie gralem BLP
wiec Ci nie powiem dokladnie , problem z BLp jest taki ze im wyzej ciezko wybrac , chyba ze robic pistolety , tam masz wiekszy wybor niz w rifllu , Sparwdz sobie dokladnie na etropedii jakie sa obecnie mozliwosci w BLP .(chodzi mi o economike dojscia do jakiegos skilla)
JC

Ostatnio edytowany przez JC Krakow, 09 Maj 2011, 19:25, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2011, 08:46 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Dawno nie strzelałem, ale jesli mnie pamięć nie myli to CB5 - odpowiednik BLP dla Opalo.

Profil Offline
PostPost został usunięty przez ateush 30 Maj 2011, 12:02.
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2011, 22:19 
Już nie... trochę się zmieniło Hreman ARK 10 troszkę lepszy i wydaję się że seria herman jest bardzo interesująca

Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2011, 23:25 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
witam
db lukas db, im mniejez piszesz tym lepiej ,poczytaj , pogladaj , etc malo wiesz duzo piszesz bez sensu .
JC

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2011, 23:33 
Prawda mało wiem jeszcze z tym nie będę dyskutował ale CB5 w istocie to nie jest odpowiednik opalarki bo jest różnica, trochę już strzelam zacząłem się interesować BLP herman jedynie ma jeden minus bardzo nie istotny ale jednak różniący go od CB5 w BLP i opalrki w Laser i weź Ty się przeczytaj, pooglądaj zainteresuj się trochę... Ty w ogóle rozumiesz o co chodzi ?

Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Cze 2011, 09:21 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Chodzi o to, aby nie wpaść w błoto.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Cze 2011, 19:54 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
witam
Lukas wiem o co chodzi, czytam ,testuje bronie i moja wiedza oraz doswiadczenie w tej grze daje mi mozliwosc powiedzenia Ci ze "piszesz bez sensu '. sprawdz co napisales .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Cze 2011, 20:05 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
A może po prostu napisz mu co masz na myśli?
Zobaczyłam sobie statsy na entropedii i też nie rozumiem o co chodzi. Po co pisać, skoro chce się tylko skrytykować, nic nie wyjaśniając.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 01 Cze 2011, 21:12 
JC Krakow napisał(a):
witam
Lukas wiem o co chodzi, czytam ,testuje bronie i moja wiedza oraz doswiadczenie w tej grze daje mi mozliwosc powiedzenia Ci ze "piszesz bez sensu '. sprawdz co napisales .

JC

Nie rozumiem o co Ci chodzi co jest bez sensu to że pojawiają się nowe guny... to że odpowiedniki opolo w BLP nie jest CB5 zmienia się to wszystko, jak byś mógł z łaski swojej wytłumaczyć mi co takiego bez sensu napisałem a na pewno się ustosunkuję w jakiś sposób do tego, może coś źle mnie zrozumiałeś albo masz coś osobistego do mnie a może nie podoba Ci się cokolwiek co piszę masz prawo ale jeśli już krytykujesz mnie to konkretnie proszę wytłumacz jeśli nie to daruj sobie swoje uwagi bo na tym forum w moim przekonaniu nikomu nie będziesz niczego zabraniać a pisać bedę czy to Ci się podoba czy nie to nie jest mój problem tylko Twój...

Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Cze 2011, 21:51 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
witam
1 . nie mam jakiegos urazu do ciebie
2. nie moge Ci zabronic pisac , kazdy tutaj moze pisac jezeli uwaza ze ma jakies informacje do przekazania ( niektorzy nie pisza bo wola ja zatrzymac dla siebie ,taka gra )
3. CB5 jest odpowiednikiem Opalo - sprawdz dokladnie staty obu bronii , roznica jest tak mala ze mozna ja pominac

CB5 limited (wersja unlimited CB5 pomijam nie jest ogolnie dostepna )jest szybszy niz Opalo i to jest jego plus , minusami Cb5 jest : cena ,brak ampa unlimited ( a ampy limited do tej broni sa zbyt drogie w uzytkowaniu) oraz najmniejszy minus dystans ( przy obecnych moba mozna to pominac ).
Jezeli by mozna kupic CB5 w TT ja bym go uzywal napewno a nie Opalo - jest dla mnie lepszy niz Opalo , chociaz mam skille w LWT a nie BLP .

JC

Ostatnio edytowany przez JC Krakow, 01 Cze 2011, 22:05, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 01 Cze 2011, 22:02 
dokładnie jest taka różnica, tylko ja napisałem o nowej serii herman i że można się nad nią pochylić... Co jest bez sensu ?

Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Cze 2011, 22:07 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Hm .
ja sie juz nad nim pracuje( Herman) i cos mi nie "lezy " , ale nie wiem co.

JC

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 01 Cze 2011, 22:10 
Wszystko ok, ja go testuje póki co i mi odpowiada... Tylko nie rozumiem dlaczego piszesz że coś jest bez sensu czy nie lepiej wpaść w konstruktywną dyskusję a dopiero po argumentacji obu stron uznać że coś jest bez sensu ?

A skoro można uznać że różnice pomiędzy CB5 w BLP i Opolo w Laser są nie istotne (to Twoja uwaga) czyli CB5 jest odpowiednikiem Opolo,
to dlaczego bez sensu w Twojej ocenie jest uznanie że Herman ARK 10 nie może być też takim odpowiednikiem dla Opolo a nawet lepszym ? skoro ma lepsze staty tylko minus ammo burn o 40 wyższe ale to jest jeszcze do przełknięcia w mojej ocenie... I w tej chwili Herman jest tak samo dostępny jak CB5...

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości

Panel
Skocz do: