Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Maj 2011, 17:37 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 0
Cos sciagalo jakis minipatch .Nie wiem czy to u mnie tylko ,ale sprawdzcie jak wygladaja staty na waszych starych OF 105 , i na excavatorach z TT, u mnie OF 105 jest w tej chwili w polowie wymaksowany , 4/ 8.Excavator 14 uzyc na 19 , efficiency 3.4/6.8. Ewidentnie jest to chyba wybicie z glowy wszystkim graczom kopiacym oresy na starych maszynkach . Coraz trudniej mi sie zaadoptowac w tych wszytskich zmianach :/ .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Maj 2011, 19:15 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
nie mam maxa na TT finderze ;) ale to raczej jest blad zwiazany z ujednoliceniem finderow, cos o czym koderzy nie pomysleli, poprawia ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2011, 10:10 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Ja mam maxa na moim finderze i wyciagarce jesli chodzi o ore i enmaty, ale sprzet zachowuje sie jakby nie byl wymaxowany (glebokosc wyszukiwania odpowiednia, natomiast uses/minute 4/8, czyli polowe wolniejsze, tak jakby szybkosc dzialania byla ustalona na podstawie skilla poszukiwacza skarbow).

P.S. Wielkosc zloz chyba naprawili .. wreszcie trafiam ample z lvl5 ampem

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2011, 15:44 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
zdaje się że naprawili prędkość kopaczek i szukaczek, długo im zeszło ale dobre i to, tylko tych nrf coś dużo :(

jednak nie do końca różowo, poprawili prędkość ale w przypadku kopaczki efektywność pozostała na popsutym poziomie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2011, 16:21 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Ta, pewnie celowa zagrywka .. minerzy beda szczesliwi ze szybciej sie zloza wyciaga nie zwracajac uwagi na efektywnosc ... a pedy uciekaja powoli :)
Pewnie za tydzien lub 2 to naprawia jak troche podskubia graczy :)

A z tymi nrfami to kwestia dynamiki, ja po updacie mam nadzwyczaj wysoki hit rate

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości

Panel
Skocz do: