Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2011, 18:34 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2011
Hej. Spedzilem dzisiaj rano 30 minut(trafilem na przyjaznych gosci, ktorzy mnie nie zabijali) bardzo blisko Oil Riga, niestety nawet nie widzialem zadnego Oil'u. Pozniej uslyszalem ze Oil moze sie pojawic wszedzie, ale nie moglem tego sprawdzic bo przyszli uber pvp'erzy zabijajacy wszystko co sie rusza.
I mam w zwiazku z tym trzy pytania:
- W jakiej odleglosci moze pojawic sie Oil?
- W jakich miejscach i w jaki sposob go szukac?
- Czy mozna rozpoznac kiedy pojawia sie Oil?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2011, 18:55 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam

pojawia sie w odstepach czasowych , nie pamietam teraz jakich ale tak 3-4 na godzinne co 15-20 minut , nie mozna rozpoznac kiedy wypada, ludzie tam bedacy szukaja beczki po roznych "dziurach" i tyle chyba co wiem .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2011, 19:18 
Newbie
Dołączenie:
Styczeń 2011
JC Krakow napisał(a):
witam

pojawia sie w odstepach czasowych , nie pamietam teraz jakich ale tak 3-4 na godzinne co 15-20 minut , nie mozna rozpoznac kiedy wypada, ludzie tam bedacy szukaja beczki po roznych "dziurach" i tyle chyba co wiem .

JC

Na ziemi mozna spotkac takie "czarne punkty", moze to sa te "dziury"?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2011, 20:18 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
nie o to chodzi mi - beczke wyrzuca w roznych miejscach ,a "dziury" nazywam tak,ze to nigdy nie wiadomo gdzie wypadnie dlatego tam ludzie szukaja wokól szybu jezdza pojazdami zeby szybciej jak najwiekszy obszat spenetrowac wokol .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2011, 10:06 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
Beczka pojawia sie co 12 min., będąc na rig sam zobaczysz w których miejscach ludzie szukają, wszyscy nieznajomi są od razu odstrzeliwani więc będziesz miał ciężko wkupić się w łaski chyba że sobie wywalczysz respekt u innych ale wtedy musiał byś walczyć sam przeciw kilku osobom, średnio na rig stoją 3-4 osoby, i nie są to uberzy, żadko kiedy ktoś mocniejszy zawita na oil rig z którym moglibyśmy powalczyć :D, ogólnie jak chcesz sie zapoznać z tajnikami rigu możesz wpadać i sprawdzać czy jestem ja lub Pav, załatwimy ci spokojne siedzenie tam wśród stałych bywalców.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2011, 11:47 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Raddim mi załatw siedzenie tam wśród stałych bywalców :) ...nie chce tam nikogo zabijać :D czy z kimś walczyć jeśli zacznie atakować, będę wpadał bez armorka i broni :D więc znajomości się przydadzą :)

aaa nie macie tam w swoim socu wolnego miejsca dla mnie ? :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2011, 12:23 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 186
Nick w grze: www.project-ion.pl
nie mamy :D jest 6 osób i więcej nie przyjmujemy hehe.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Sty 2011, 12:50 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
hmm 6 osób macie ....to będzie 7 ;) zawsze to więcej tylko o jeden :P no i wyżej w TOP ;)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 13 Maj 2011, 10:55 
A to ja mam pytanie a to nie można ich jakoś usunąć bo strzelają podkradam się nawet wiem gdzie są ale za mała siła ognia i ciągle ginę na tym ring oil...

Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Maj 2011, 10:56 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
kogo usunąć? tych co Cię zabijają? można usunąć, zabić ich ;)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 13 Maj 2011, 11:02 
Tych samych, tylko na razie sam walczę ale efekt słaby jest, za silni

p.s nawet im nagadałem że przyjdę z kolegami i ich wszystkich kill ale się nie wystraszyli, a mówi się że pióro silniejsze od miecza i rakiet :D

Nie podano
PostWysÅ‚any: 13 Maj 2011, 12:25 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
db Lukas db napisał(a):
Tych samych, tylko na razie sam walczę ale efekt słaby jest, za silni

p.s nawet im nagadałem że przyjdę z kolegami i ich wszystkich kill ale się nie wystraszyli, a mówi się że pióro silniejsze od miecza i rakiet :D

powiem tak... jak nie zabijesz ktoregos 1 strzalem, to zginiesz max po 2 strzalach :) jako ze na rig'u armory obowiazuja, wiec zeby ktoregos ubic, szykuj gun'a z 300 dmg :) inaczej sie nie przebijesz.

Z cienkim gunem, nawet go nie wyjmuj, bo ubija cie za samo jego wyciagniecie - a jak zaczniesz strzelac, o ile wogole przez armor sie przebijesz, to napewno fap'a przeciwnika juz nie przescigniesz...

Jak chcesz pozostac zywy na rigu, to polecam sztuke dyplomacji :D niekiedy bez armora dluzej tam pozostaniesz, niz w byle jakim "pixie". Zastraszanie kolegami mija sie z celem :) marna prowokacja bez pokrycia.

PS. i na zysk nie licz w tym wypadku ;) nawet jak skubniesz paczke 10 tt oila, to pewnie wiecej wydasz na ammo / decay w walce.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 13 Maj 2011, 16:09 
A nie ja zastosowałem technikę dyplomacji tylko parę razy mnie ubili stanąłem obok gościa którego nikt nie tykał i gadaliśmy :) coś tam znalazłem nawet ale później przyszła pewna dama i ona już nie była taka miła, wręcz wstrętna dziewucha się okazała i jeszcze mi moje pojazdy zepsuła... Poszedłem sobie bo sam to jedynie poumierać mogłem bawiąc tłumy :D

Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Gru 2011, 17:42 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2011
HP: 0
Society: Demony Wojny
Nick w grze: Rikard Abuser Khamulos
Odwiedziłem dziś pierwszy raz po latach Oil Riga, żeby sprawdzić jak to teraz wygląda i ile przeżyję, a tu niespodzianka: ani żywej duszy. Podobno się zj***ł :lol:

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości

Panel
Skocz do: