Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2011, 15:27 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Na chacie soc'u zauważyłem rozmowę, która mnie wielce zaintrygowała. Pisali tam, iż kupowanie sweatu za 2PED i sprzedawanie za (na przykład) 2.5PED jest złe, ponieważ to wyzysk. Zrozumiałem też, że ludzie od których to kupowałem, potem będą spamowali na czatach, że jestem oszustem i takie tam. Czy to prawda? Chciałem się zająć tradem sweatu dlatego to dla mnie ważne. Dzięki

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2011, 16:23 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
jak ktos swiadomie chce sprzedac za 2 PED to nie widze powodu by nie kupic od niego, jak ktos swiadomie chce kupic za 2.5 PED to nie widze powodu, by mu nie sprzedac, nie widze tu oszustwa

w koncu kazdy ma wybor gdzie sprzedawac i gdzie kupowac, ceny ustala rynek, jak bedziesz chcial dac za malo to gosc sprzeda gdzie indziej, jak bedziesz chcial wziac za duzo to gosc kupi gdzie indziej

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2011, 20:28 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Padłeś ofiarą gadania w puste... po części z zazdrości... to normalne..., że komuś się to nie podoba bo dlaczego Ty akurat zarabiasz a nie on - dlatego wg niego to jest beeee. Olej takich ludzi - korzystaj ile sił i możliwości... :)

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Kwi 2011, 22:48 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: Poltropia
Xii się nawrócił :P

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2011, 00:04 
Nem napisał(a):
Na chacie soc'u zauważyłem rozmowę, która mnie wielce zaintrygowała. Pisali tam, iż kupowanie sweatu za 2PED i sprzedawanie za (na przykład) 2.5PED jest złe, ponieważ to wyzysk. Zrozumiałem też, że ludzie od których to kupowałem, potem będą spamowali na czatach, że jestem oszustem i takie tam. Czy to prawda? Chciałem się zająć tradem sweatu dlatego to dla mnie ważne. Dzięki

Nie przejmuj się, prawo rynku... Każdy jest Twoim wrogiem, niech inni płaczą Ty zarabiaj :)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2011, 01:25 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
zawsze ktos bedzie mial ale, dlaczego ja pracuje za x pln, a moj szef ma ze mnie n*x pln, dlaczego firma y sprzedaje towar z za u pln skoro wytwarza go za 0.01u, dlaczego ja mam tylko a% z pieniedzy zlozonych w banku, a bank ma z nich a*n%, itd. itp....

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Kwi 2011, 13:11 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Ja się nawróciłem? Nie coov ja po prostu wtapiałem się w tłum... Zawsze byłem takiego zdania i zawsze tak działałem jeśli okazja była... i broń Boże żeby się ktoś z tłumu dowiedział - zostałbym ukamienowany. Ale dość tego!...
Fair jest jak MA dyma? No!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Maj 2011, 13:45 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Ludzie zawsze będą gadać, jeśli ktoś świadomie sprzedaje ze 2 PED to czemu nie kupić.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 118 gości

Panel
Skocz do: