Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2011, 23:17 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2011
Wszystie pięknie opisane w poradnikach. Jednak ja mam pytanie nadal. A konkretniej kilka...

1. Z jakim budżetem zacząć hunt (budżet robiony na sweat :D)?
2. Na jakich stworach zacząć owy hunt?
3. Z jakim ekwipunkiem (jak najbardziej ekonomicznym)?
4. Czy się opłaca? :)

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 27 Kwi 2011, 23:59 
1. Najlepiej jak największym :) ale to nie ma znaczenia strzelasz z opalarki więc za 10 lub 5 PED trochę postrzelasz
2. Na pewno odpuść sobie wszelkiego rodzaju puny. Zaczynałem od combibo, Snablesnot-Female and male
3. Pixie armor set, może Rascal jest troszkę lepszy, nie kupuj armor z TT. Aukcje najlepszy sposób lub od kogoś
4. Nic w tej grze się nie opłaca jak nie masz odrobiny szczęścia, to jest gra i trzeba to tak traktować nie inaczej

Wszystko zależy jakim funduszem dysponujesz, możesz też włożyć depozyt ale nie polecam na początek lepiej poznać grę i spr czy się odnajdziesz i czy będzie Ci się chciało grać i czy uznasz że warto

Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2011, 09:13 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
db Lukas db napisał(a):
możesz też włożyć depozyt ale nie polecam na początek lepiej poznać grę i spr czy się odnajdziesz i czy będzie Ci się chciało grać i czy uznasz że warto

albo wrecz odwrotnie, wplacic te np. 10$ i sprobowac na prawde pograc, zamiast sweatowac i zniechecac sie, do sweatowania zawsze mozna wrocic ;)

mozna tez polowac na Daikiby, teraz sie to chyba nazywa Shinkiba

Pixie armor styknie + np. apteczka z TT

PS. Pixie nie jest na snable!

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2011, 11:02 
Albo można i tak :)

Nie wiedziałem że Pixie nie jest na snable :) mój błąd (dzięki JIIIS) ale Rascal już chyba tak, jest nieco droższy ale lepszy choć zdarzają się na prawdę lucky shoot na aukcjach

Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2011, 22:22 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
db Lukas db napisał(a):
Nie wiedziałem że Pixie nie jest na snable :) mój błąd (dzięki JIIIS) ale Rascal już chyba tak

tez nie ;) na Entropedia.info mozna to latwo sprawdzic, Snablesnot daje obrazenia wylacznie w Acid, a ani Pixie, ani Rascal nie maja ochrony przed tym, ale juz Goblin tak ;)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 28 Kwi 2011, 22:29 
Cytuj:
tez nie ;) na Entropedia.info mozna to latwo sprawdzic, Snablesnot daje obrazenia wylacznie w Acid, a ani Pixie, ani Rascal nie maja ochrony przed tym, ale juz Goblin tak ;)

Mam mix Pladin i Gohst :) trzeba sprawdzać w takim razie na Entropedii :)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2011, 10:14 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Nem napisał(a):
1. Z jakim budżetem zacząć hunt (budżet robiony na sweat :D)?
2. Na jakich stworach zacząć owy hunt?
3. Z jakim ekwipunkiem (jak najbardziej ekonomicznym)?
4. Czy się opłaca? :)

Tu znajdziesz odpowiedź na wszystkie swoje pytania:

viewtopic.php?f=69&t=6256

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości

Panel
Skocz do: