Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2011, 10:34 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2011
HP: 90
Society: Kingsajz
Nick w grze: Robert Ert Victor
Witam
mam pare pytanek
1.Kupilem na aukcji valkyrie o wartosci 0.37 ped za 16 ped.Przy probie jej postawienia na ziemi dostalem komunikat ze ma za mala wartosc zeby ja moc spawnowac ! :evil:
Co teraz ?Naprawic tego sie nie da , zwrocic chyba tez nie.Ale skoro system wiedzial ze to trup i zlom czemu pozwolil na sprzedaz tego czegos?
Jak sie pisze o petycje ze skarga i jakie szanse na jej uwzglednienie?
2.Uprgadowalem moja solomite opalo na tier 1 ( koszt jakies 8 pedow ) i.... co to mi dalo bo jakis roznic specjalnych ne widze.
3.Najwazniejsze pytanko.Kiedy jest najwiecej graczy online i kiedy najmniej i w jakie dni.Jest moze stronka ktora to podaje ?

Prosze o pomoc .

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2011, 10:51 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
Robert29 napisał(a):
Witam
mam pare pytanek
1.Kupilem na aukcji valkyrie o wartosci 0.37 ped za 16 ped.Przy probie jej postawienia na ziemi dostalem komunikat ze ma za mala wartosc zeby ja moc spawnowac ! :evil:
Co teraz ?Naprawic tego sie nie da , zwrocic chyba tez nie.Ale skoro system wiedzial ze to trup i zlom czemu pozwolil na sprzedaz tego czegos?
2.Uprgadowalem moja solomite opalo na tier 1 ( koszt jakies 8 pedow ) i.... co to mi dalo bo jakis roznic specjalnych ne widze.
3.Najwazniejsze pytanko.Kiedy jest najwiecej graczy online i kiedy najmniej i w jakie dni.Jest moze stronka ktora to podaje ?

Prosze o pomoc .

1.poniżej pewnej wartości nie da się upuścic na ziemie itemka a tak pro po po co chcesz to na ziemi zostawic?

2. możesz teraz wsadzic jakis enchancerek na dmg/szybkosc przeladowani/range itp. to zwieksza własciwosci broni ale na solomate to sie nie oplaca hehe

3.ewnie wieczorem:-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2011, 10:52 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Benek napisał(a):
Robert29 napisał(a):
Witam
mam pare pytanek

Prosze o pomoc .

1.poniżej pewnej wartości nie da się upuścic na ziemie itemka a tak pro po po co chcesz to na ziemi zostawic?

2. możesz teraz wsadzic jakis enchancerek na dmg/szybkosc przeladowani/range itp. to zwieksza własciwosci broni ale na solomate to sie nie oplaca hehe

ps:złóż petycje w socterminalu do (www.*****) tam zawsze ktoś jest online :-) pozdrawiam i powodzonka

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2011, 10:54 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Benek napisał(a):
Benek napisał(a):

ps:złóż petycje w socterminalu do (www,entropiaforum,pl) tam zawsze ktoś jest online :-) pozdrawiam i powodzonka

Profil Offline
PostPost został usunięty przez Benek 16 Lut 2011, 10:57.
Powód: wyslalem 2 razy lol
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2011, 11:21 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
loool benek chyba 5 razy :D co Ty popiłeś ? :> tak rano ? ! :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2011, 11:24 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Robert29 napisał(a):

1. Dałeś się zrobić w wała. Po co kupowałeś item (L) z tak małą wartością, wiedząc, że nie będziesz mógł go naprawić?
2. Dałeś się zrobić w wała. Wydałeś niepotrzebnie pedy na zabawę z tierowaniem i odblokowałeś 1 slot na enhancery, z których korzyści i tak nie zauważysz na Opalo.
3. Graczy cały czas jest mniej więcej tyle samo, bo jak gracze z Polski idą spać o 4:00 to akurat gracze z Los Angeles mają na tarczy 19:00 i właśnie zaczynają. Możesz sobie zobaczyć na Entropia Tracker kiedy jest największy ruch jeżeli chodzi o HOFy/globale ale liczby graczy niegdzie nie znajdziesz.

Ostatnio edytowany przez Sivy, 16 Lut 2011, 13:02, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2011, 11:50 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
XII napisał(a):
loool benek chyba 5 razy :D co Ty popiłeś ? :> tak rano ? ! :D

hehe no tak pięknie edytowanie działa na tym skrypcie ati wez sie za to

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2011, 11:57 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
a ja myślę, że zamiast edytuj wciskałem za każdym razem cytuj :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2011, 12:27 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Zanim zakupisz przedmioty (L) najedź na pasek wartości i tam powinny się pojawić takie procenty.. Bodajże usable condition ( jeżeli jest równe 0 nie kupuj, nie da się z tego korzystać ) i general condition czy cuś.

Na aukcję da się wstawiać zepsute rzeczy, więc uważaj co kupujesz :P . Sprawdź, czy możesz wyciągnąć z tego złomu olej, a złoma sprzedaj na aukcji, na pewno ktoś kupi.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2011, 13:06 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
1. po to mozna wystawic na aukcji, bo niektorzy kolekcjonuja np. zuzyte armory, bronie itp., zazalenie mozesz zlozyc tylko do siebie, gdzie indziej nic nie da ;) pypek: juz sie nie da wystawiac na aukcje aut z olejem

2. mozesz teraz zalozyc enhancery level I, po co wogole upgradowales skoro nie wiesz do czego sluzy ten system? ;)

3. nie ma takiej strony, nie ma nigdzie statystyk w jakich dniach o ktorej godz. ile osob gra, i nie bedzie :) wyczaisz sobie sam po tloku w roznych miejscach gry (np. Twin Peaks, Port Atlantis, miejsce gdzie huncisz, ...)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lut 2011, 13:47 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2011
HP: 90
Society: Kingsajz
Nick w grze: Robert Ert Victor
Dziekuje za pomoc .Zloma postaram sie sprzedac :)
Nawet ladny kolorowy i z textura :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Lut 2011, 09:12 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
XII napisał(a):
a ja myślę, że zamiast edytuj wciskałem za każdym razem cytuj :)

hehe możliwe 12 bo człowiek taki zaspany z rana był

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości

Panel
Skocz do: