Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Sty 2011, 23:17 
Weak
Dołączenie:
Sierpień 2009
Witam. Chciałbym się dowiedzieć co powinienem zakupić na polowanie. Mam już 7 lvl laser sniper, więc najlepszy karabin jaki mogę używać bez strat to Breer M2a (L). Ale który jest najlepszy dla mojego lvla pod względem także ekonomicznym. Armor kupuje się raczej pod konkretne moby, dlatego proszę o poradę który wybrać i na jakie bestie opłaca się polować, bo pewnie nie każda jest tak samo opłacalna. Z góry dziękuję za szybką i pomocną odpowiedź.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2011, 01:02 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
trochÄ™ z innej beczki:
Opłąca się handlować jajkami na rynku,
Opłaca się rzeźbić figurki w Zakopanem,
Opłaca się rachunki za prąd,
Opłaca się założyć niewielki browar lokalny,
Opłaca się zakupić 50k butelek dobrego wina francuskiego i poczekać 10 lat...

Zestaw Goblin+Opalarka+Daikiba = ?

ale warto spróbować :)

pozdro

a sry... To mówiłem Ja: 4Okta4

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2011, 02:00 
Weak
Dołączenie:
Sierpień 2009
Teoretycznie chyba najlepiej mieć ekonomiczną broń i polować na takie moby, które zabiję za nim do mnie podejdą, niepotrzebna mi wtedy zbroja i apteczka. Jednak w ten sposób mogę zabijać tylko słabe potworki nie dające globali więc nie wiem czy będzie na plusie.
Drugim wyjściem jest kupienie najlepszej możliwej broni, w moim przypadku Breer M2a, ampa za jakieś 100-200ped, nie wiem jak ceny zbroji dokładnie wyglądają, ale dajmy na to kupie zbroję w granicach 100-300ped, ale ekonomiczną (gdzieś był wątek gdzie wypisane były 4 dobre pod względem ekonomii pancerze, więc do tego wrócę) do tego platy i jakiś lepszy fap. Nie wiem na jakie dokładnie moby z takim sprzętem można chodzić, ale podejrzewam, że będę to takie z których można raz na parę dni spodziewać się globala, który będzie pokrywał wcześniejsze straty.

Więc tak ja to widzę, a co Wy o tym sądzicie ?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2011, 08:44 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
3damian3 napisał(a):
Teoretycznie chyba najlepiej mieć ekonomiczną broń i polować na takie moby, które zabiję za nim do mnie podejdą, niepotrzebna mi wtedy zbroja i apteczka. Jednak w ten sposób mogę zabijać tylko słabe potworki nie dające globali więc nie wiem czy będzie na plusie.

JC coś o tym wie i Lvl i pewnie wielu innych... Daiki dają i to czasami ładne globale albo i hofy a do tego z opalarki DaikiY zakillujesz tak akurat jak podbiegnie do Ciebie węc nie musisz Ty podbiegać do moba aby go zlootować.

Mogą też być snable (też dają hofy), combibo (tutaj raczej tzw mini)...

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2011, 10:56 
Weak
Dołączenie:
Sierpień 2009
Czyli mówisz, że lepszym pomysłem jest polowanie na słabe moby i marnym sprzętem. Wiadomo jednak, że apetyt rośnie w miarę jedzenia;) Czy będę mógł później polować na zwierzynę z lepszą pukawką nie tracąc wiele na ekonomii oraz kiedy można założyć ampa, bo ktoś pisał, że gdy broń z tt będzie miała już 100% wydajności to można, ale jakiego ?
Z ciekawości jeszcze zapytam na jakie najlepsze moby będę mógł chodzić, gdy będę już super hunterem z dobrym karabinem, ampem i może nawet fapem, ale chcąc polować bez zbroji ?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2011, 20:06 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
na kazdego , ktory da Ci zwrot po TT (decay+ ammo), jak znajdziesz napisz bo ja nie wiem .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2011, 22:19 
Weak
Dołączenie:
Sierpień 2009
Czy opłaca się mieć ampa, jeśli tak to czym się kierować w jego wyborze dmg/pec ?
Co z enhancerami, czy kupować i co ?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Sty 2011, 23:51 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
3damian3 napisał(a):
Co z enhancerami, czy kupować i co ?

To co JC napisał: nie wane z czym i na jakiego moba byle by dawał zwrot dodatnia ale jesli Twoim założeniem nie jest plusowanie to śmiało leć na co dusza zapragnie :)

Co do enhancerków : jeśli nie zamierzasz byś uberPKerem to enhancerki od dmg jedynie co moga Ci dać z punktu matematycznych wyliczeń to szybsze killowanie moba a co za tym idzie mniej ammo wydane na regen moba, apteczkę, armor (choć co do apteczki i armora to widzę to tak, że: przez godzinę zwarcia z mobem będziesz miał te same straty nie ważne ile ich w tym czasie zakillujesz)

pozdro

Profil Offline
PostPost został usunięty przez CvX! 19 Lut 2011, 23:43.
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lut 2011, 08:56 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
nice1 gratz :D

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości

Panel
Skocz do: