Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2011, 23:33 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
A co :) My też się dołożymy:
Oto skład teamu hunterskiego:
1081
Huncik na lajciku, kilka mobków dało globki

A Nasz Wkład to Caaaaały loot oczywiscie przeliczony na złotóweczki i jeszcze ciepłe i gorące przesłane do 19 Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy :) Niech służą jak najlepiej dzieciakom :)

Wielkie podziękowania dla Chudego za ciągłę nakręcanie na moba (ciągle tylko nas pospieszał "Atack!"), dla willa że wspierał nas swoim gunem, dla sierpacza za podleczanie w potrzebie :) i oczywiście dla mnie za ciągłe gubienie kilku klatek z ekranu przez co połowę ammo wywaliłem prosto w nogi Chudego :)

pozdro

PS1:
potwierdzonko dla potomnych
1082

PS2: gorąco zachęcam wszystkich aby gdzieś tam po cichu wysłać z jednego smsa :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Sty 2011, 23:07 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 103
Society: KingKongSajz:)
za rok tez zrobimy
tyle ze damy info i zorbimy wieksza zrzute - kazdy przyjdzie z tym co ma i bedzie walil za co ma.
i bedzie cacy:)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Gru 2011, 06:46 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
No to odswiezam :D

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 31 Gru 2011, 15:22 
Fajna inicjatywa, dobrze ze akcja w przyszłym roku będzie bardziej wypromowana pisze się na nią już dziś... Szkoda tylko że nie było info a jak było to że mi gdzieś umknęło, z przyjemnością wziął bym udział :D

Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Sty 2012, 13:03 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
No to czekamy na Okciucha az sie dobrze upije i cos poorganizujemy :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 01 Sty 2012, 22:07 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
sec i WILL take the LUK... and ME :) i oczywiście każdego chętnego :) jak zwykle zabawę zaczynamy z dniem nastania WOSP :)

proponuję SIę godzinkę 18-20 alE wszelkie poRady, Propozycje i zAchęty oraz CZasowe wsparcie będą wskazane... szczegóły niedługo :)

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Sty 2012, 13:30 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
No :) to mamy co świętować Justynka pierwsza :)

Zapraszam Wszystkich na Zbiórkę pedów, które zostaną następnie zamienione na złotówki i
wesprÄ… WielkÄ… OrkiestrÄ™ Åšwiatecznej Pomocy

Spotkanie zaczynamy w Jurra Pletau przy TP o godz 18:00 oraz o 21:00 czasu polskiego.

Proszę wszystkich chętnych o zabranie dowolnej broni (może być Opalarka, ja osobiście będę miał na wyposażeniu opalarę, cb13(L), cb19(L) i w razie czego Beasta) i od 50-100 ped ammo.

Zaczynamy od TROXÓW ale jak będą humorki dopisywały to może i PROTERONKI zachaczymy.

Cały loot idzie do mnie. Jeśli padnie coś większego to na WOŚP oddaję 200ped x ilość uczestników a reszta po równo na avatarki.

Zachęcam także każdego do wspierania WOŚP na swój indywidualny sposób :)

pozdrowionka i do zobaczenia online.

W razie zerwania łacza, trzęsienia ziemi, ataku kosmitów na miasto gdzie mam kompa etc. zastępstwo będzie pełnił do dokończenia huntu i podziału, zebrania lootu:

Shakal BigBenKrK-PL Wolf
or
Przem Ormo Ormo
or
lukas will blake

NA razie na szybko screena ze składu reszta z globami będzie później :)
1283

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2012, 18:16 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Jakemśmy się spotkali takemśmy zahuncili :)

1285

1284

a to pamiątkowe zdjęcie, które wyglądało jak "zlot" niekoniecznie sockowy :) a potem były wyścigi kto pierwszy wsiądzie do slepa i dotrze do TP, a ponieważ część była już po jednym "płytkim" więc połowa powsiadała nie do swoich slepów a do tego rozleciała się w różnych kierunkach... :) jeden (nie powiem kto) chciał nawet lecieć Valkirią :) ale że miał urwane koło to dotarł jedynie do rowu :D
1283

Część druga o godz 21 była już w bardzo okrojonym składzie na levkach i coś tam małego levki podrzuciły.

Ogólnie loot wyszedł koło zera więc cały pójdzie na WOSP przelewikiem.

WIELKIE podziękowania dla:

Joanna Grisza Seglej
Przem Ormo Ormo
Mutak Joe XII
Shogomad Shoti 1st
Shakal BigBenKrK-PL
wszystkim Atroxom, które nas obdarowywały co prawda w większości po dość intensywnym grożeniu bronią :D

Szkoda jedynie, nie wysłaliśmy teamowego "Światełka do nieba" tak aby na dłużej wpisać się na karty HOF listy ale nic straconego a dzieciaki nawet z tego co na Nasz specyficzny sposób zebraliśmy będą na pewno się cieszyły.

Jeszcze raz pozdrowionka i podziękowania.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2012, 19:01 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
Zaluje, ze nie dane mi bylo byc tam z wami :(

Pozostalem jednak wierny idei i od siebie tez male co nieco dałem na ten cel :)

pozdrawiam

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 09 Sty 2012, 21:02 
A ja tyle się na gadałem i też nie dołączyłem... smutny teraz Lukas jest, może mi się uda następnym razem ale do orkiestry się udało dołożyć tej w real world :) Ale fajnie panowie że wam się udało :)

Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Sty 2012, 09:45 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
A to potwierdzenie że kasiora weszła na konto WOSP :) .

1290

pozdro

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości

Panel
Skocz do: