Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2010, 13:34 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2010
No więc skoro jest tutaj specjalny dział powitań wypada z niego skorzystać i się przedstawić:
ImiÄ™ Krzysiek
W grze Krzysiek Batsmir Bat
Wiem głupia nazwa ale jakaś taka wyszła
Jestem totalnym amatorem jeśli chodzi o entropię grałem jak na razie jakieś półtorej godziny i zdążyłem zepsuć splówę którą mi dali :oops: gorzej od blondynki :oops:

usiłuję jakoś zebrać kasę na wyposażenie ale wygląda na to, że jedyną opcją jest dojenie zwierzaków (nie zamierzam płacić prawdziwymi pieniędzmi)

Chętnie zapoznam się z jakąś grupką polskich graczy może by mnie czegoś nauczyli itp

To na razie tyle pozdrawiam wszystkich

Batsmir

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2010, 13:41 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 105
Society: KingSajz
Nick w grze: Lola Farfala Bobek
Nie zamierzasz płacić, to przygotuj się na dłuuuugie ssanie i jeszcze dłuższe próby sprzedaży urobku.
Może lepiej te same godziny poświęcić na dorobienie i wpłatę? :wink:

Powitać i GL :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2010, 13:49 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2010
Heh nie chodzi tu o kasę tylko o pewne zasady (chociaż rozumiem, że ta gra jest pod tym względem wyjątkowa i ma inne założenia) nie kupuję przedmiotów ulepszeń itp w grach uważam to za cheterstwo (tak wiem jestem skrzywiony)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2010, 13:55 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Witamy, życzymy szczęścia i wytrwałości.

Batsmir napisał(a):
Chętnie zapoznam się z jakąś grupką polskich graczy może by mnie czegoś nauczyli itp

Poczytaj poradniki, jak będą jakieś problemy to śmiało pytaj.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2010, 15:47 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Batsmir napisał(a):
Heh nie chodzi tu o kasę tylko o pewne zasady (chociaż rozumiem, że ta gra jest pod tym względem wyjątkowa i ma inne założenia) nie kupuję przedmiotów ulepszeń itp w grach uważam to za cheterstwo (tak wiem jestem skrzywiony)

witoj ;) mam taka sama zasade, zadnych kont premium, silver, gold, platinum, ... w tych grach co do tej pory gralem, w EU da sie zaczac i rozwinac bez wplat, ale zajmie Ci to setki (nie zartuje), glownie nudnych, godzin (ssanie, zbieranie, handel), przyjemnosc dopiero pozniej, ja sie uparlem i dalo rade, ale nie wiem, czy podjalbym sie tego drugi raz ;) powodzenia anyway

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2010, 19:44 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
To ja bym ci radzila, jak tak bardzo chcesz bez 'cheatowania', wplacic 25-50 zl, sprawdzic sie, i potem ewentualnie wyplacic :P Wyjdziesz na 'zero' ;) Ja sama tez przez peirwsze 2 miesiace niczego nie wplacilam, potem potem de facto zalowalam,ze zrobilam to tak pozno - bo dopiero wtedy rozwinelam skrzydla. Jak bym mogla sie zalogowac do gry to moze bym ci dala z 20 ped na start, ale mam jakis blad z pobieraniem patcha,a teraz mi sie kombinowac nie chce ;)
Ale jesli bedziesz jeszcze dluzej gral to sie spotkamy.

PS Ladnie sie przedstawiles, duzo napisales o sobie. Przypominasz mi mojego brata, ma 15 lat :) Tylko jest miedzy wami taka roznica, ze on we wszystkich mozliwych grach cheatuje, nawet w Simsach :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2010, 22:17 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 96
Nick w grze: Star Rider
Elanor napisał(a):
Przypominasz mi mojego brata, ma 15 lat :) Tylko jest miedzy wami taka roznica, ze on we wszystkich mozliwych grach cheatuje, nawet w Simsach :P

brat gra w Simsy? sukienki też od Ciebie pożycza? :mrgreen:

Ostatnio edytowany przez Star Rider, 08 Gru 2010, 17:44, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2010, 22:27 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
Elanor napisał(a):
To ja bym ci radzila, jak tak bardzo chcesz bez 'cheatowania', wplacic 25-50 zl, sprawdzic sie, i potem ewentualnie wyplacic :P Wyjdziesz na 'zero' ;) Ja sama tez przez peirwsze 2 miesiace niczego nie wplacilam, potem potem de facto zalowalam,ze zrobilam to tak pozno - bo dopiero wtedy rozwinelam skrzydla. Jak bym mogla sie zalogowac do gry to moze bym ci dala z 20 ped na start, ale mam jakis blad z pobieraniem patcha,a teraz mi sie kombinowac nie chce ;)
Ale jesli bedziesz jeszcze dluzej gral to sie spotkamy.

Słyszałem że już nie grasz :D

btw Witam na forum i powodzenia w grze

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Gru 2010, 23:09 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Piotrek, no bo nie gram :P Zostala mi jeszcze kasa, ktora musze wyplacic, dlatego tak czy siak musze sie w koncu zalogowac, tylko mi sie nie chce. No i pewnie jak sie juz zaloguje to jednak troche pokopie.

Star Rider, w Simsach mial tylko epizod, zwykle gra w gry az zbyt, mozna powiedziec, ''meskie''... A RPGi zna chyba wszystkie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2010, 00:27 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
jakbys mial z 1000 ped to ja tez "chetnie wezme "

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Gru 2010, 17:49 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 96
Nick w grze: Star Rider
Elanor napisał(a):
Piotrek, no bo nie gram :P Zostala mi jeszcze kasa, ktora musze wyplacic, dlatego tak czy siak musze sie w koncu zalogowac, tylko mi sie nie chce. No i pewnie jak sie juz zaloguje to jednak troche pokopie.

Star Rider, w Simsach mial tylko epizod, zwykle gra w gry az zbyt, mozna powiedziec, ''meskie''... A RPGi zna chyba wszystkie.

Heh, to już go lubię :) bo ja też jestem miłośnikiem RPG i też grałem w prawie wszystkie :) w papierowe też kiedyś często walczyłem, jak byłem jeszcze młody i miałem dużo włosów na głowie, a mniej w nosie i uszach...

Co do pokopania ja bym chętnie pokopał niezobowiązująco w miłym towarzystwie :) oczywiście takie low kopanie na 60-80 sond na osobę, ennmater oczywiście, i od czasu do czasu. Tylko najpierw coś z tą grą muszę powalczyć bo się wywala podczas update :/

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości

Panel
Skocz do: