Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 20 Lis 2010, 22:45 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2010
Dobry wszystkim.

Na imię mi Przemek, lat 28. Poszukuję osoby do stałego polowania w teamie. Poniżej przedstawiam warunki:

1) To najważniejszy punkt. Płaczesz bo runda nie poszła? Twierdzisz, że nie da się zarobić, polując? ***** cię na 100 ped i to jest tragedia? Dalej nie musisz czytać...

2)Skile, których wymagam, to przynajmniej takie aby spokojnie można było zadawać dmg 50-100 / strzał. Evade i paramedic i hp na średnim poziomie (20-30 lvl). Hp przynajmniej ze 130+.

3)Sprzęt adekwatny, żadnych solomate opalo huntów..., pancerz i apteczka pozwalająca na swobodny hunt na średnich mobach, oraz przeżyć na tych wiekszych.

4)Mając podobny sprzęt, dzielimy wsio na pół.

5) Wiek 18+

6)Grasz fair albo cya, działa w obie strony.

7)TEAM SPEAK, SKYPE lub cokolwiek innego do voice chat`a.

8)Podstawowa znajomość angielskiego

9)Od razu mówię, że strzelanie do moba 5k hp dającego blazary to ja dziękuję. Czyli leviatan poniżej dominanta odpada, longtooth też. Reszty no lootow z dużym hp nie biłem, ale tych zjechanych samolocików też nie lubie.

10)Strzelamy tylko do mobów dających coś z MU.

11)Kultura na w miarę przyzwoitym poziomie 8)

To co oferuje:

-120k skili w tym, okolo 115k skili w huncie.
-apis/x1/r150 + dante
-prawie 157hp, 74(prawie 75) agility, w tym 2 punkty zdobyte z misji.
-pancerz składak(głównie martial, jaguar, tiger, itp(L)) z platami 5b itp.
-evade 28, dodge 24
-vivo T20 (24 paramedic)
-samolot,samochód, chip tp
-tony wiedzy i doświadczenia, w tym szczegółowa taktyka, w większości pozwalająca nieustannie szukać głównego celu czyli ubera BEZ WPŁACANIA.
-stała możliwość wpłacania, chodź już dawno nie wpłacałem. Grając moim sposobem, praktycznie w teamie i solo nie trzeba wpłacać, (jak się trzyma zasad). SZCZEGÓLNIE W TEAMIE. MAX. co może kogoś opitolić z pedów na rundzie to około 80 ped na 100 ped ammo(to koszt ammo[100 ped] +decay broni/dante[50ped z mu +3-4 pedy za pancerz, fap itp] i jest to koszt w przypadku gdy mob nie daje nic) i to jest mój złoty koszt zwiadu.
-szczegółowe informacje dotyczące sposobu szukania globali, oraz moje doświadczenie na temat, jak działa system, oraz jak liczyć globale w stosunku do ilości amunicji, tak aby wiedzieć, kiedy ryzykować, a kiedy odpuścić, a kiedy spokojnie grać, wiedząc, że już jesteś na plus. Także informacje, jak badać moba, jak dzielić rundę na podrundy i wiele, wiele innych.

Do gry wpłaciłem około 800 dolców(od początku kariery). Trafiłem, dzięki swoje taktyce parę uberów, w tym 13k z fefoida i 26k w teamie z proterona. W globalach dogoniłem uberów z trackera (22 miejsce na dziś). Około 1000 ped poświęciłem na dochipowanie, resztę skili(120k all) zdobyłem STRZELAJĄC.

W większości przypadków, ped który straciłem, to był przez głupote i złamanie swoich zasad pod wpływem emocji. Cóż, i mnie się czasem zdarza zabawić. Emocje na wodzy to podstawa sukcesu. We dwóch można strofować jeden, drugiego, tak aby nie stracić.

Jestem osobą cierpliwą, uparcie dążącą do celu, czyli uniezależnienie finansowe od polowania i TYLKO polowania. Nigdzie mi się nie spieszy. I nie, nie zamierzam zrezygnować z pracy i życia prywatnego, ale grać będę dalej i cel osiągnę. Mam już bliżej, niż dalej, jednak we 2 szansa jest nieporównywalnie większa.

Zainteresowaną osobę spełniającą i przyjmującą moje warunki zapraszam na gg: 2519061
lub email: tasoth08@yahoo.com

NICK W GRZE: Przemek Tasoth08 Jerzy

Pozdr

Przemek

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 20 Lis 2010, 23:55 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
O cholera stary..tez tak kiedys myslalem, ale pomysl przedni, jak daja to organizuj moze i cos sie wam uda wypstrykac, puki faza jest.

Pozdro

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 21 Lis 2010, 00:57 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2010
Ja nadal tak myślę i nadal gram. Większość pedów tracę jedynie przez głupotę(czytaj zabawę, lub złamanie zasad i granie na żywioł). Jak się trzymam twardo zasad jest git. 8/10 rund wychodzę na 110-130% na plus. Na zwiadzie czasem tracę, jednak nigdy więcej, niż 80 ped na 100 ped amunicji. Teraz, gdy mogę już używać ekonomicznych i potężnych broni oraz mam dante, sytuacja się prawdopodobnie bardziej ustabilizuje, o ile znowu mi nie odbije i nie pójdę kopać i takie tam...

Szkopuł jednak w tym, że CHOLERNIE trudno znaleść partnera do gry zespołowej. I choć 99% narzeka, że wychodzą na grube minusy, że tracą, to grają solo nadal... A czysta matematyka jest taka:

Skoro tracę na zwiadzie 80 ped na 100 ped ammo, to dzieląc na dwóch, stracimy po 40 ped na łeb. A to są duże oszczędności. Jednak gdy jest zysk, jest on dzielony na 2, ale dla mnie akurat to nie problem.

Myślę, że po prostu większość ludzi chciałaby wszystko od razu... ( nawet mnie się czasami włącza takie myślenie - cóż, najcięższą pracą, jaką ma do wykonania człowiek, jest praca nad samym sobą...)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Lis 2010, 11:37 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam

ad.1 kazdy "placze" ,ale na swoj sposob
ad.2 ja mimo swoich skilli nie zadaje spokojnie dmg 50-100/ strzał ,reszte mam jako tako -eved paramedic, HP.
ad.3 jaki ?
ad.4 nie bardzo sie zgadzam ,chyba ze sie gra obok siebie w jednym pokoju :P , w zaleznosci od DMG jest dobrze
ad.5 :P
ad.6 norma
ad.7 nie uzywam , rozprasza ,jak ma sie jakies ustalenia oraz doswiadczenie to jest nie potrzbne , "zjada" nieraz lacze .
ad.9 wybor jest duzy ,zreszta wszystkie moby daja Blazary(mniej lub wiecej)
ad.10 chce takiego :P
ad.11 nie jestem ,ale mam kilku do polecennia avatrow .
Uwagi moje sa z przymruzeniem oka
ale mnie interesuje to :
"-tony wiedzy i doświadczenia, w tym szczegółowa taktyka, w większości pozwalająca nieustannie szukać głównego celu czyli ubera BEZ WPŁACANIA "
oraz to :
"szczegółowe informacje dotyczące sposobu szukania globali, oraz moje doświadczenie na temat, jak działa system, oraz jak liczyć globale w stosunku do ilości amunicji, tak aby wiedzieć, kiedy ryzykować, a kiedy odpuścić, a kiedy spokojnie grać, wiedząc, że już jesteś na plus. Także informacje, jak badać moba, jak dzielić rundę na podrundy i wiele, wiele innych."
i to juz na powaznie
JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Lis 2010, 12:40 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2010
odpowiedź na ad3) jaki? Składak najlpiej, typu klata martiala, hełm tiger`a/jaguara itp. Broń typu apis/x1 lub nawet kors +104 na co słabsze mobki.(na przykład duże moliski we 2).

odpowiedź ad7) Wiele razy właśnie zabrakło tego voice chata, i pare pedów się na tym straciło. No cóż, mnie nawet skype nie zapylał łącza.

odpowiedź ad1) Nie, nie każdy. Trzeba umieć przjąć jakąś porażkę na klatę, wyciągnąć wnioski i nie powielać błędów. Ja się nie poddam, choćbym musiał znaleść drugą pracę, aby złamać ten system do końca i wyciągać z niego profity.

To w jaki sposób szukać globali, i wszelkie inne info, tego dotyczące, oraz info jak rozłożyć amunicje, w stosunku do moba, raczej na forum nie podam 8).
Świat jest brutalny, coś za coś. Zaoferuj coś w zamian. Z altruizmem skończyłem już dawno 8)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Lis 2010, 14:51 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
"impreza" jest ograniczona czasowo ? w sensie, moze nie dzisiaj, ale za pare tyg moglbym dolaczyc.

pytanka:

jakie godziny gry preferujesz?

czy wchodza w gre moby Dodge'owe ? ewentualnie, "misyjne" byly by rozwiazaniem odpowiednim, coby przypiec 2 pieczenie na 1 ogniu

pvp wchodzi w gre?

w przypadku roznic w dps, dostosowujesz sie np do p5a+104 ? czy strzelas z apsika+dante a loot od dmg ?

a, i zastanawia mnie podstawowa znajomosc ang. :) masz zamiar zapraszac na hunty+skype jeszcze kogos?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Lis 2010, 16:00 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2010
Drogi Turku.

Czas nie wchodzi w grę, może to być i za parę tygodni. Moby na dodge wchodzą w grę, pvp już nie. Plan zakłada granie bezterminowe i bez jakiegokolwiek pośpiechu.

Pracuję tak:

I tydzień: 7-14
II tydzień: 15-22
III tydzień: 7-14
IV tydzień: 15-22

i tak dalej...

p5 +104 wchodzi w grę, sam mogę strzelać z p5/kors +104, ale tylko jeśli w grę wchodzą moby do, około, 500-600 hp.(mała fefka, hispidus young, duże moliski).
Przy większych mobach, jak hogglo, chomper, SEG, duża droka, legionare, duże warriory w grę wchodzą duże bronie z dużą siłą ognia. Preferuje wtedy apis/x1, zależnie od szybkości moba. Sumima, dla przykładu, jest powolna, 2 apisy i leży bezdotykowo. Możesz używać nawet beasta, ale wtedy CAŁY LOOT dzielony jest procentowo, względem średniego dmg z entropedii.

Misyjne/eventowe moby wchodzą w grę, jak płacą. Nie wchodzą w grę moby dające blazary i mające jednocześnie 5k hp i więcej.

Nie zamierzam nikogo zapraszać na do huntu. A co do angielskiego to:

English version of this post:
Time doesnt matter, it can be done even in few weeks. Mobs with dodge skill enabled are in, pvp is banned. The plan is a long term game without rush.

This is my work time:

I week: 7am - 2pm
II week: 3pm - 10pm
III week: 7am - 2pm
IV week: 3pm - 10pm

And so like that...

P5 + 104 is good, i am also able to use it, but our major targets will be only mobs with around 500-600hp.

With much more powerfull mobs, we have to use high firepower, like apis/x1 + dante, or with beast instead. For example, sumima is a slow mob, with allow us to kill it with rifles, without beeing hit. If you use less powered weapon, we share ALL LOOT, according to average dmg, taking informations about it from entropedia.

Mobs connected with missions/events are also enabled, if they paying of course. Obiouslvy mobs, like leviathan or loongh tooth are banned, as they are giving common no loots/blazars. This is not a good idea to kill them.

And no, i wont invite anybody to our hunt.

After all, my english is not so fluently, but understendable and enough to communicate to each other.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Lis 2010, 17:45 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 88
Nick w grze: Nie pamiętam.
chętnie bym poszedł na takie coś :)
Używam hl8 (na tą chwilę) + zazwyczaj Shear XR70 lub 80
Zbroja hermes +6a także bardziej roboty
tylko jest jedno ale :P niestety nie łapę się wiekowo :D widocznie muszę poczekać jeszcze niecały rok :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Lis 2010, 18:20 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2010
Wiek podałem, bo nie lubię grac ze szczylostwem. (czyt. zachowaniem typowym dla dziecka, którego nikt nie kocha, i które rości sobie prawo do wszystkiego, a jak mu się nie uda, lub czegoś nie dostanie, to płacz - czyli dzieciak-noob).

Jak jesteś zainteresowany i nie należysz do kategorii wyżej opisanej, a masz 17 lat to nic nie szkodzi. Znałem paru takich, co mieli wiek 16, ale w główce zwoje pracowały na poziomie 25+.

hl8+shear 70/80 nie jest zły. Akurat pancerz na mobki 500hp, typu fefka, molisk, allo, esto, nie jest niezbedny. Można spokojnie sie przerzucić na korsy/p5 + 104. A takie teraz moby planuje bić. W przypadku tej samej broni 50% vs 50%. Resztę info dostaniesz, jak będziesz chciał grać, i uznam, że trafiłem na właściwą osobę(działa oczywiście w obie strony, ty możesz odrzucić mnie).

Zapraszam na gg(2519061) i można obgadać sprawę, ewentualnie przetestować, jak by to wyglądało w praktyce.

Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości

Panel
Skocz do: